Elektronika

A legjobb hangprojektorok / soundbarok (teszt 2024)

legjobb hangprojektorok/soundbarokMilyen konnektivitást és hangminőséget kínálnak a legjobb hangprojektorok/soundbarok? Ezúttal a látszólag nem feltűnő elektronikára fordítunk figyelmet, amelynek feladata a hangminőség javítása a nappalijában. Nagyon vonzóvá teszi az, hogy – hirtelen azt az érzést kelti, mintha a cselekmény helyszínén lenne, és vizuális-akusztikus élménye még jobb lesz …

Ha új televíziót vásárolt, úgy érezheti, hogy a hang elmarad a képminőségtől. Ez a modern televíziók egyik kisebb hiányossága. A gyártók természetesen a képminőségre összpontosítanak, és a hangreprodukció nem kap akkora figyelmet. Az új Full HD vagy 4K UHD TV keskeny profiljába beépített hangszórók nem képesek ugyanazt a teljesítményt és meggyőző hangzást elérni, mint egy minőségi házimozi. Maga a televízió mérete nem teszi lehetővé. Néhány évvel ezelőtt a hangprojektorok/soundbarok viszonylag nagy sikerrel léptek a piacra, és részben kiszorították a klasszikus hangszórórendszereket (házimozi). A kompakt, elegáns „hangrúd“ nem sok helyet foglal, nem nehéz telepíteni, és jobb hangminőséget kínál, mint a TV-készülék beépített hangszórói. Az igazság azonban az, hogy amíg nem hallotta a különbségeket, lehet, hogy azt sem tudja, hogy a kedvenc programjainak hangja teljesen más szinten van.

Mi a különbség a házimozi és a soundbar között? Milyen paraméterekre és értékekre kell összpontosítani a választás során? Érdemes drága hangprojektort vásárolni, vagy megfelelő egy alacsonyabb árral rendelkező hangprojektor is? A következő választási útmutatóban a legfontosabb hangprojektor-paraméterekre összpontosítunk, amelyeket Ön, mint leendő elégedett felhasználó, nem hagyhat figyelmen kívül. Ebben a szegmensben gyakran nem a top paraméterek döntenek, hanem maga a gyártó know-how-ja. Itt is okozhat csalódást egy drága eszköz, viszont egy olcsóbb modell pedig meglepetést. Ezért ebben az esetben javasoljuk a hangprojektor/soundbar tesztek és recenziók áttekintését, ahol rengeteg információt talál a hangminőségről, a csatlakoztathatóságról és a kiszemelt modell kínálta lehetőségekről.

A felhasználók és szakértők értékelései és tapasztalatai inspiráltak minket az alábbi rangsor összeállításakor. Bevált és kiváló minőségű hangprojektorokat talál benne, amelyek kiválóak a hangtechnológia és a mód szempontjából, amellyel optimalizálja a helyiségben a hangzást, magasabb szinten van, mint az azonos árszinten lévő versenytársai.

A legjobb hangprojektorok / soundbarok (teszt 2024)

RendelésTermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Sonos ARC
Csatornák száma: 5.0
Vezeték nélküli funkciók: Wi-Fi, Multiroom, AirPlay
Vezérlés: iOS, Android
Streaming: Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music
5 out of 5 stars (5 / 5)445000 Ft Alacsony ár
2.DENON Home SB550
Csatornák száma: 3.0
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay
Vezérlés: Távirányító, iOS, Android
5 out of 5 stars (5 / 5)260000 Ft Alacsony ár
3.LG S75Q
Csatornák száma: 5.1.2,
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Kijelző, Távirányító
Összteljesítmény: 380 W
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)179000 Ft Alacsony ár
4.JBL Bar 5.1
Csatornák száma: 5.1
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Kijelző, Távirányító
Összteljesítmény: 510 W
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)200000 Ft Alacsony ár
5.Sony HT-G700
Csatornák száma: 3.1
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Távirányító
Összteljesítmény: 400 W
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)161000 Ft Alacsony ár
6.Sonos Ray
Csatornák száma: 5.1
Vezeték nélküli funkciók: Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Vezérlés: iOS, Android
Összteljesítmény: - W
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)147000 Ft Alacsony ár
7.Bang & Olufsen BeoSound Stage Bronze
Csatornák száma: 3.0
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Vezérlés: -
Összteljesítmény: 550 W
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)775000 Ft Alacsony ár
8.Sony HT-S400
Csatornák száma: 2.1
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Távirányító
Összteljesítmény: 330 W
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)98500 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszon hangprojektort/soundbart

Ha a játszik a gondolattal, hogy vásárol egy hangprojektort/soundbart, akkor a következő fejezetekben rengeteg információt talál, amelyek segítenek a gyors eligazodásban. Felosztjuk a hangprojektorokat ár szerint, összefoglaljuk azoknak a márkáknak a listáját, amelyek minőségi darabokat kínálnak, és nem hiányoznak a kérdések sem, amelyeknek köszönhetően néhány perc alatt otthon lesz ebben az elektronikai kategóriában is.

 • Kezdjük a legfontosabbal – Mik az elvárásai a hangprojektorral kapcsolatban?

Csak a tévéjének hangminőségét szeretné feljavítani, vagy olyan eszközöket keres, amelyek panorámahanggal és hanghatásaikkal mozi élményt biztosítnak? A soundbarok képesek alkalmazkodni a modern formátumokhoz, és megpróbálják a használat lehető legmagasabb kényelmét nyújtani. Néhány közülük rendelkezik DVD-meghajtóval, képes lejátszani zenét flash meghajtóról, zenét streamelhet okostelefonról Bluetooth-on keresztül, sőt a legtöbb soundbar FM rádióval is rendelkezik. Kitűnnek csatlakoztathatóságukkal és „erőfeszítésükkel“, hogy minél több elektronikus eszközzel kommunikáljanak, amelyeken keresztül zenét vagy hangot játszhat le.

Mindjárt az elején egy jó hír – még egy alapvető, olcsóbb soundbar is jobb hangzást kínál, mint a tévék beépített hangszórói. Közülük a legjobbak már feljavíthatják a párbeszédeket, a basszust, van játékmódja, éjszakai módja és az általuk reprodukált hangot, maximálisan hitelesnek mondhatjuk.

Hogyan válasszon hangprojektort/soundbart

Mi a sounbar?

A soundbar keskeny, elegáns rúdként képzelhető el, amely elrejti a hangszórórendszert. Fő feladata tiszta és élénk hang előállítása egy készülékből. A tévénézés során két lehetősége volt – vagy megelégszik a beépített hangszórók hangjával, vagy pedig házimozit vásárol, és több hangszórót elhelyez a nappaliban, valamint ezzel együtt elvezet néhány méter kábelt. Ha ez sikerült, a jutalom a tökéletes hang volt, ahol az elkövető lépteit közvetlenül maga mögött hallhatta. A soundbar nagyon kifinomultan töltötte be ezt a hézagot.

Minimum kábellel rendelkezik, elhelyezheti a síkképernyős TV alatt vagy felett, és semmilyen módon nem zavarja. Minimális helyet foglal, és vezeték nélkül képes kommunikálni egy aktív mélynyomóval, amely erős basszushangot produkál. Jól néz ki, és számos lehetőséget kínál, amelyeknek köszönhetően lényegesen jobb minőségű hangot, zenét vagy beszédet élvezhet. Igaz, hogy még nem érte el a minőségi házimozik színvonalát, de kompaktságával, könnyű telepítésével, feltűnés nélküliségével és széles körű kihasználhatóságával egyre több fogyasztót szólít meg.

Mikor megfelelő megoldás a soundbar?

A soundbar vásárlását érdemes megfontolni, ha jobb hangminőségre vágyik, ugyanakkor nincs kedve ahhoz, hogy több hangszórót állítson be a helyiségben, amelyeknek akusztikusan egymásra kell hangolódni. A soundbarokat közvetlenül a televízió gyártók is gyártják, és sok esetben tökéletesen illeszkednek a tévéhez. Sok helyet takarít meg, nem zavarja a nappali bútor tiszta vonalait, és néhány perc alatt az utasítások segítségével elindíthatja.

Ne feledje azonban, hogy a soundbar nem képes nagyobb területeken megvalósítani a térhangzást. Ez azonban elegendő megoldás a legtöbb panelházban található nappaliba vagy a családi házak fő lakóterébe.

Házimozi vs. soundbar: Mi a különbség?

A helyiségben elhelyezett több hangszóróból álló audiorendszer minőségét nem lehet tagadni. Maga a pozíció (például a háta mögött) előre jelzi, hogy a hang térbeli lesz, hasonlóan, mint a moziban. Ha korábban nem volt dolga házimozival, a soundbar hangja is nagyszerű élmény lesz az Ön számára. Figyelembe kell azonban venni, hogy az optimális hangminőség, a basszus és az effektusok mélysége a soundbartól körülbelül 3-4 m hatótávolságra lesz. A soundbartól mintha hangkupola terjedne, és ha ebben ül, nem vesz észre hiányosságokat.

 • Ha igényes felhasználó, nem korlátozza a költségvetés vagy a hely, mindenképpen nézze meg a házimozik kínálatát.
 • Ha kevesebb hellyel rendelkezik, nem bátorkodik belefogni a bonyolultabb telepítésbe, és egyúttal szeretné feljavítani a televízió hangját, ragaszkodjon a soundbarhoz.

Soundbar csatornák száma és mélynyomó

A soundbar hangszórórendszerből áll, elegánsan elrejtve egy méretigénytelen testben. Az otthoni audio technika esetén fontos a két, ponttal elválasztott szám. Az eladók kínálatában megtalálja a 2.0, 2.1, 5.1, 7.1 soundbarokat. Mit is jelentenek ezek az értékek.

Az első szám a hangszórók számát jelzi. A pont utáni szám jelzi a mélysugárzók számát (ez felel a mélyhangok reprodukálásáért).

 • Soundbar 2.0 – Ez egy két elülső hangszóró (csatorna) rendszere a sztereó hang visszaadásához. Alap dizájn.
 • Soundbar 2.1 – A két elülső csatornát mélysugárzó egészíti ki. Lehet a soundbar része, vagy lehet egy külső aktív mélynyomó, amelyet máshová helyezhet el.
 • Soundbar 3.0 – A két elülső csatornát egy középső egészíti ki, ami feljavítja a párbeszédek (mondott szó) minőségét.
 • Soundbar 3.1 – Ez az előző típusú soundbar mélynyomóval kibővítve.
 • Soundbar 5.1 – Egy pár elülső csatornát (bal és jobb) kiegészít egy pár hátsó effekt csatornával. A mélynyomó szintén része a rendszernek.
 • Soundbar 7.1 – 6 csatornából és egy mélynyomóból álló fejlett rendszer, amely gazdag és dinamikus térhatású hangzást biztosít. Az így felszerelt soundbar ára gyakran meghaladja a minőségi házimozi árát.

Mivel rendelkeznek még ezen felül a 3.1.2, 5.1.2 és 7.1.2 sounbarok?

Ha három számmal találkozik, a harmadik szám – „2“ – azt jelenti, hogy a soundbarok két csatornával vannak felszerelve, amelyek a mennyezet felé néznek. Ha egy házimozi így lenne megjelölve, akkor 2 mennyezeti hangszórót tartalmazna (Dolby Atmos hangtechnika).

Beépített vagy külső aktív mélynyomó?

A mélynyomó a minőségi mély hangok és a jó mélytónusok alapja. Találkozhat beépített mélynyomóval, amely közvetlenül a soundbar része. Bár nem foglal el külön helyet, a basszusok mélysége nem lesz elsöprő. Kicsit jobb a külső aktív mélynyomó (külön „doboz“), amely kábellel vagy vezeték nélkül csatlakozik a fő soundbarhoz. A drágább modellek része, de a jutalom magasabb basszusminőség. Nagyobb membránja van, és több levegőt képes megmozgatni.

Videó

A soundbar milyen teljesítménye elegendő?

Érvényes, hogy minél magasabb a teljesítmény, annál jobb, vagy ez csak egy marketingfogás, hasonlóan, mint a televíziók frekvenciája esetében? A soundbarok teljes teljesítményével kapcsolatban gyakran különböző véleményekkel és értelmezésekkel találkozhat. Egy átlagos nappaliba optimális értéknek a 200-300 W teljes teljesítményt tekintjük (az az összes csatorna és a mélynyomó teljesítménye).

Ha nagyobb helyiséget betöltő hangzásra szolgáló eszközt keres, keressen egy olyan soundbart, amelynek teljesítménye meghaladja a 400 W-t. Általában növekvő teljesítmény mellett a hangminőség is növekszik, de ez nem szabály. A gyenge minőségű konstrukció súlyos hibákat okozhat. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt nézze át az elérhető recenziókat és értékeléseket, hogy megbízható képet alkosson.

Hogyan válassza ki a soundbart a helyiség nagysága szerint?

A helyiség méretének növekedésével a soundbar teljesítményének is növekedni kellene. Nincs értelme túlméretezett berendezéseket vásárolni egy kisebb helyiséghez. Figyelembe kell venni a falak szélességét és a helyiség akusztikáját is. A nagyobb teljesítményű jó minőségű soundbart a szomszédok a vékony falakon keresztül is hallhatják, még alacsonyabb hangerő mellett is.

Hova helyezze el a soundbart?

A soundbar telepítését egy műszakilag kevésbé képzett felhasználó is elvégezheti. Csak keressen egy megfelelő helyet a soundbar számára, és kövesse a kézikönyv utasításait. A készüléket leggyakrabban a televízió alá helyezik. Ezért figyelje annak méreteit, hogy a soundbar magassága ne vegyen el 1-2 centimétert a képernyőből, és ne blokkolja a távirányító érzékelőjét. Népszerű szintén a TV fölötti polcon, vagy egy külön konzolon való elhelyezés is, ha a soundbar előre elkészített rögzítő furatokat tartalmaz.

Konnektivitás: Hogyan lehet csatlakoztatni a soundbart?

A zökkenőmentes telepítés érdekében előzetesen keresse meg a TV-hez való csatlakoztatás lehetőségeit. Ha a televízió támogatja a többcsatornás hangzást, érdemes befektetnie egy többcsatornás soundbarba.

 • A HDMI a video- és hangtartalom megbízható digitális továbbítására szolgál. A nagy bitsebesség elvén működik, és a soundbarba is kiváló minőségű többcsatornás hangot továbbíthat, ami a 4K UHD TV-re jellemző. A HDMI támogatja az ARC (Audio Return Channel) funkciót is, amely kétirányú csatlakoztatást tesz lehetővé a TV-hez egyetlen kábellel. Ezután a soundbar audio vagy video jelet küldhet a TV-készülékhez (pl. ha a soundbar DVD-meghajtóval van felszerelve).
 • Az optikai és koaxiális csatlakozások alternatív csatlakozási módként szolgálnak, a digitális minőségű hang továbbításához is. A sávszélesség azonban kisebb, mint a HDMI esetében, és maximum 5.1 csatornás rendszereket képes kezelni.

Vezeték nélküli technológiák – soundbarok Bluetooth / WiFi / NFC-vel

Mindannyian tudjuk, hogy a laptopok, telefonok és táblagépek hangszórói nem nyújtanak minőségi hangot. A modern technológiának köszönhetően azonban bármilyen kábel nélkül meghallgathatja kedvenc zenéjét. A soundbart nem csak a televízióval lehet használnia, hanem lehetőségeit teljes mértékben ki fogja használni más személyes elektronikával is.

 • Mindössze annyit kell tennie, hogy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja mobiltelefonját, táblagépét vagy laptopját a soundbarhoz, hogy hozzáférjen ezen eszközök hangtartalmához (más néven Bluetooth streaming).
 • Ha a soundbar Wi-Fi-t is tartalmaz, akkor közvetlenül az internetről tud lejátszani tartalmat. Bármely eszköz, amely a saját Wi-Fi hálózatán van, könnyen hozzáférhet a soundbarhoz. Elvileg ez a Bluetooth továbbfejlesztett változata, mivel a Wi-Fi várhatóan nagyobb hatótávolságú.
 • Az NFC technológia (Near Field Communication) szintén nagyon hasznos, amikor a telefont csak nagyon közel helyezi a soundbarhoz, és a két eszköz egy pillanat alatt csatlakozik.

Csatlakozók

A vezeték nélküli technológiák mellett a soundbar számos hasznos „fizikai“ csatlakozóval is rendelkezik. A vásárláskor alaposan fontolja meg, milyen egyéb eszközöket és kütyüket tervez használni a soundbarral, és ennek megfelelően keresse meg az ideális eszközt. A már említett HDMI, optikai és koaxiális bemenet mellett jelen van az USB csatlakozó is (pl. külső merevlemez, USB adathordozó csatlakoztatásának lehetősége) és 3,5 mm-es Jack csatlakozó a fejhallgató csatlakoztatásához.

Egyéb hasznos kiegészítők

 • Soundbar FM tunerrel – A soundbar segítségével egyszerűen ráhangolhat kedvenc rádióállomásaira és bármikor hallgathatja (nem kell rádiót vásárolnia).
 • Multiroom – többszobás hangrendszer – Ezzel a technológiával felszerelt soundbarok egy háztartásban és egy Wi-Fi hálózaton belül összekapcsolhatók, és egyszerre vezérelhetik őket egy eszközön (pl. laptop, táblagép) keresztül.
 • Éjszakai mód – Vagy DRC technológia. Csökkenti a jelentős frekvenciákat, így azok kevésbé hallhatók távolból. Ezt különösen éjszaka fogja értékelni, ha nem akarja a szomszédokat vagy a szomszéd szobában alvó gyerekeket a falon keresztül zavarni.
 • Soundbar DVD-lejátszóval – A modern kialakítású univerzális „házimozi“ megoldást DVD-lejátszóval is ellátták. Általában magasabb (vagy hosszabb) konstrukció.
 • MP3 / FLAC / WMA formátumtámogatás – Ha kedvenc zenegyűjteményét külső adathordozón vagy a felhőben tárolja, mindig ellenőrizze, hogy a soundbar támogatja-e az adott formátum lejátszását.

Hangprojektorok/soundbarok ára

Mennyit érdemes invesztálni egy soundbarba? Ez a hallgató igényességétől és a tévénézéssel töltött időtől is függ. Ha szeret egy jó film, egy sportprogram előtt pihenni, vagy teljesen el akar merülni egy játékban, akkor helyénvaló átlagon felüli felszereltséggel rendelkező eszközt vásárolni.

✅ Soundbarok 50000 Ft-ig

A legolcsóbb soundbart akár 7000 forintért is megvásárolhatja, de hangreprodukció biztos nem fogja elkápráztatni. Általában hiányzik a HDMI is, így a minőségi hangátvitel jelentősen lecsökken. Ha azonban körülnéz a 28000-50000 forintos árral rendelkező modellek kínálatában, akkor meglehetősen jól hangolt alapszintű 2.0, 2.1 soundbarokkal találkozhat, amelyek legalább 1 szinttel magasabb hangminőséget kínálnak a beépített TV-hangszórókhoz képest. A mélynyomó vagy a középcsatorna hiánya azonban nem járul hozzá a reális hang visszaadáshoz. Az alacsonyabb teljesítménye miatt kisebb helyiségben történő használatra ajánlott.

✅ Soundbarok 100000 Ft-ig

Jelenleg a legkeresettebb soundbarok 50000-100000 forintos árkategóriában találhatók. Teljesítményük meghaladja a 200 W-t, ezek a 2.1, 3.1 és 5.1 soundbarok. A hangvisszaadás szintje lényegesen magasabb, valamint a csatlakoztathatóság, és a modern technológiák gazdag választéka is rendelkezésre áll. Nem hiányoznak a TV-hez Bluetooth-al csatlakozó soundbarok sem, amelyek elsősorban azokat a fogyasztókat vonzzák, akik minimalizálni akarják a kábelek számát.

✅ Soundbarok 100000 Ft-tól

Elismert gyártók prémium soundbarjai várják Önt a 100000 forinttól kezdődő árkategóriában. Kiváló minőségű hangvisszaadást és 3D térhatású hangot várhat, amely talán a legközelebb áll a minőségi házimozi hangjához (természetesen ideális körülmények között, és ha jó a helyiség akusztikája). Ezek 3.1, 5.1, 7.1, de a legújabb 5.1.2 és 7.1.2 rendszerek is, 350 W és annál nagyobb teljesítménnyel. Rendelkeznek számos csatlakozóval és technológiával a vezeték nélküli csatlakozáshoz, valamint az ügyes algoritmusoknak köszönhetően feljavítják a hangot, vagy alkalmazkodnak a kiválasztott módhoz (pl. film-, sport-, játék-, zene-mód).

Videó

A legjobb soundbar márkák

Átnéztük a soundbar teszteket, amelyeket rendszeresen a szakmai folyóiratok közölnek (pl. WhatHifi, Audio Foto Video Bild, Audio Vision, Audio Test, Stereo stb.). Néhány márka állócsillag, és mely modell – a legjobb és kapta a legmagasabb minősítést. Azok, amelyek nemcsak a szakembereket, hanem a fogyasztókat is vonzották, megtalálhatók az alábbi listában.

 • JBL – E legendás márka számláján olyan soundbarok vannak, amelyek a legjobbak közé tartoznak a különböző árszintek ellenére. Remek térhangzást és kiváló basszust hoznak létre.
 • Samsung – Nem csak a Samsung márkájú tévék, hanem soundbarok is az egyik legnépszerűbbek. Tökéletesen kiegészítik egymást más Samsung készülékekkel. A magasabb színvonalúk tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak a helyiség minden sarkában is.
 • LG – Az előző gyártókhoz hasonlóan az LG is a televízióihoz soundbarokat dob a piacra különféle árkategóriában. Az emelkedő árral együtt a csatornák száma, a mélynyomó minősége, és ezáltal a készülék általános hangteljesítménye is növekszik.
 • Sony – Ebben a márkában olyan csúcsminőségű soundbarokat is talál, amelyek a legfinomabb tónusokat stúdió minőségben képesek reprodukálni, különös tekintettel a nagy felbontásra.
 • Yamaha – A japán márka, amely a hangtechnikára és a hangszerekre összpontosít, nagyon jó hangvisszaadással kínál soundbarokat is.
 • Bose – A kemény versenyben az átlagon felüli Bose soundbarok is megérdemlik a figyelmet. Az amerikai márka hosszú évtizedek óta elkötelezett a professzionális hangtechnika iránt.
 • Harman Kardon – Az ikonikus amerikai márka által kínált exkluzív technológiákkal rendelkező prémium hangtechnika különösen az igényes fogyasztóknak fog tetszeni. Drágább soundbarok, professzionális tulajdonságok.
 • Panasonic – Kiváló minőségű soundbarok továbbfejlesztett hangreprodukcióval, a készülékre történő tökéletes jelátvitelre és a helyiségben történő egyenletes hangterjedésre helyezve a hangsúlyt.
RendelésTermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Sonos ARC
Csatornák száma: 5.0
Vezeték nélküli funkciók: Wi-Fi, Multiroom, AirPlay
Vezérlés: iOS, Android
Streaming: Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music
5 out of 5 stars (5 / 5)445000 Ft Alacsony ár
2.DENON Home SB550
Csatornák száma: 3.0
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay
Vezérlés: Távirányító, iOS, Android
5 out of 5 stars (5 / 5)260000 Ft Alacsony ár
3.LG S75Q
Csatornák száma: 5.1.2,
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Kijelző, Távirányító
Összteljesítmény: 380 W
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)179000 Ft Alacsony ár
4.JBL Bar 5.1
Csatornák száma: 5.1
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Kijelző, Távirányító
Összteljesítmény: 510 W
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)200000 Ft Alacsony ár
5.Sony HT-G700
Csatornák száma: 3.1
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Távirányító
Összteljesítmény: 400 W
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)161000 Ft Alacsony ár
6.Sonos Ray
Csatornák száma: 5.1
Vezeték nélküli funkciók: Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Vezérlés: iOS, Android
Összteljesítmény: - W
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)147000 Ft Alacsony ár
7.Bang & Olufsen BeoSound Stage Bronze
Csatornák száma: 3.0
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Vezérlés: -
Összteljesítmény: 550 W
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)775000 Ft Alacsony ár
8.Sony HT-S400
Csatornák száma: 2.1
Vezeték nélküli funkciók: Bluetooth
Vezérlés: Távirányító
Összteljesítmény: 330 W
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)98500 Ft Alacsony ár
Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalábbis inspiráltuk Önt egy új soundbar kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb soundbart/hangprojektort.