A Rankito.hu weboldal használati feltételei

Felhívjuk figyelmét, hogy a Rankito.hu önálló internetes portálként / magazinként működik, amely különböző termékek minősítését és rangsorolását nyújtja, és kifejezi az egyes szerkesztőségi tagok véleményét, nem pedig a tesztelő szervezetek vagy más intézmények hivatalos véleményét, hacsak másképp nem jelezzük.

A Rankito.hu oldalon felsorolt rangsorok és vélemények a tekintélyes szervezetek fogyasztói tesztelésén, és a fogyasztói minősítéseken, értékeléseken, valamint a szaklapok áttekintésén alapulnak. Az egyes termékeket mi nem teszteljük, hacsak másképp nem jelezzük. Nem vállalunk felelősséget a termékek minőségéért vagy a vásárlással kapcsolatos ajánlásokért. Célunk az inspiráció.

A tesztek csak a szerkesztőink szubjektív véleményét fejezik ki.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, ezt a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül teheti meg.

A webhely használatával Ön elfogadja a következő feltételeket

A webhely üzemeltetője nem minősül semmilyen termék közvetlen értékesítőjének. A termék megvásárlásakor a szerződés megkötése csakis a közvetített e-bolttal történik.

A webhely üzemeltetője minden megkötött üzletből pénzügyi bevételt kaphat, de a termék végső árának növelése nélkül. A jutalék az e-shop költsége, és a kereskedő árréséből / nyereségéből kerül kifizetésre. A nyereségnek nem kell minden ajánlott termékből áramlani.

A szerzők által szolgáltatott információk a közzététel időpontjában érvényesek. Jelenlegi érvényességük ellenőrzése a termék olvasójának / érdeklődőjének a feladata.

Az üzemeltető nem felelős a hirdetési egységekben / bannerekben szereplő tartalomért.

A portál üzemeltetője semmilyen módon nem adja ki a harmadik felek elérhetőségi adatait.