Rólunk

Üdvözöljük a Rankito.hu weboldalon. Mi egy internetes portál, magazin, vagy ha úgy tetszik, akkor egy blog vagyunk, ahol Önnek a legmegfelelőbb termékeket választjuk ki több kategóriában, és összehasonlítjuk az előnyeiket és hátrányaikat, valamint a legfontosabb műszaki paramétereiket 2018-tól kezdődően.

Reméljük, hogy ezzel segítünk a döntés meghozatalában és inspiráljuk Önt, hogy megvásárolja a kiválasztott terméket. Szeretnénk Önnek tanácsot adni, és megoldani a problémákat Ön helyett. Azt akarjuk, hogy Önnek a termékek kiválasztása egyszerűbb és gyorsabb legyen.

Célunk, hogy megkönnyítsük a kiválasztást és megtaláljuk a legjobb ár / érték arányú terméket.

logo rankito.hu

Hogyan állítjuk össze a rangsorokat?

Az egyes termékmodelljeinket mi nem teszteljük az értékelésünkben.

A rangsorok összeállításánál jelenleg csaknem 50 forrást veszünk figyelembe, köztük teszteket (mint például a német Stiftung Warentest, az ADAC, a GuterRat és a cseh dTest eredményeit, valamint a lengyel és a szlovák teszteket).

Ezek után megpróbálunk információkat találni a különböző szaklapokból és szakemberektől (leggyakrabban bloggerektől).

Ezután több tucat véleményt olvasunk el Önnek, az ügyfelek számára, mert úgy véljük, hogy még a legjobb teszt eredmények sem felelnek meg a felhasználói véleményeknek, mert ezeket maguk az ügyfelek írják a termék hosszabb használata alapján.

Végül jó áttekintésünk van az egyes termékekről és modellekről, amelyet megelőz a szerkesztő megismerkedése a témával kapcsolatban, melyről ír. A végső kiválasztás azonban a szerkesztő kezében van, aki a cikken dolgozik.

Tisztában vagyunk azzal, hogy 1000 ember = 1000 különböző vélemény, ezért kérjük, nézze el szerkesztőinknek, ha a kiválasztás nem egyezik a saját rangsorával.

Még így is, megígérhetjük Önnek, hogy a rangsorokat teljesen függetlenül állítjuk össze.

Tetszik a webhelyünk? Támogasson minket

Értékeli munkánkat? Örülünk, ha támogatja, és megosztja az ismerőseivel a webhelyünket a közösségi hálózatokon keresztül, és a kedvenc portálokon folytatott beszélgetések során is.