Sport és outdoor

A legjobb fitnesz karkötők (teszt 2020)

legjobb fitnesz karkötőkSzüksége van motivációra a jobb sport eredmények elérése és az egészségesebb életmód érdekében? Akkor ez a cikk éppen Önnek készült. Külföldi teszteket, recenziókat és valós fogyasztói étékeléseket néztünk át, hogy tippeket adjunk a piacon a legjobb fitnesz karkötőkre. Van már ilyen felszerelése?

A fitnesz karkötő, vagy akár egy Smart Band egy kis technológiai segítőtárs, amely figyelemmel kíséri az Ön kondícióját, teljesítményét, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat és még sok más változót. Az utóbbi években nagy fellendülés tapasztalható, és a sportteszterekkel és az intelligens órákkal együtt nemcsak a sportolók, hanem a „hétköznapi” emberek felszerelésének állandó részévé vált. A fitnesz karkötők dizájnja évről évre sikeresebb, ezért nem meglepő, hogy ez az egyik legnépszerűbb divat kiegészítő.

Útmutatónkban megtudhatja az összes lényeges információt, amely érdeklődheti Önt, mint jövőbeli felhasználót.

 • Mit képes mérni egy fitnesz karkötő?
 • Hogyan kommunikál az okostelefonnal?
 • Milyen technológiákat használnak a fitnesz karkötőben a pulzusméréshez?
 • Mikor lesz elégedett az alapmodellel és mikor érdemes többet fizetni?

Az elmélet az egyik dolog, de a gyakorlat már a másik arcát is megmutatja. Ezért, amikor választ, ne hagyja figyelmen kívül a fitnesz karkötő recenziókat, ahol olyan értékes véleményeket fog megtudni, amelyek általában nem kerülnek bele a termékleírásba.

A legjobb fitnesz karkötők

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Xiaomi Mi Band 5
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Rezgés
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés
Tömeg: 23,3 g
5 out of 5 stars (5 / 5)14000 Ft Alacsony ár
2.Honor Band 5
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Mobil kezelése, Rezgés, Akkumulátor állapota, Mobil keresése
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Útvonalrögzítés
Tömeg: 22,7 g
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)11000 Ft Alacsony ár
3.Fitbit Charge 4 (NFC)
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, NFC fizetések, Zenelejátszó, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés, Útvonalrögzítés, Emelet számlálás
Tömeg: 26 g
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)51000 Ft Alacsony ár
4.Garmin Vivosport
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés, Útvonalrögzítés, Emelet számlálás
Tömeg: 27 g
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)35000 Ft Alacsony ár
5.Xiaomi Mi Band 4
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Rezgés, Mobil keresése
Sport funkciók: Pulzusmérés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Távolságmérés
Tömeg: 22,1 g
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)10500 Ft Alacsony ár
6.Huawei Band 4 Pro
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés
Tömeg: 25 g
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)22800 Ft Alacsony ár
7.Apple Watch Series 5 Nike+
Operációs rendszer kompatibilitás: iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, NFC fizetések, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, EKG-mérés
Tömeg: 48 g
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)155000 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszon fitnesz karkötőt

Jelenleg a piacon óriási választék van a fitnesz karkötőkből. Új gyártók látnak napvilágot, és a figyelem felkeltése érdekében különösen vonzó árakat hoznak. A stabil és jól ismert márkák viszont nem haboznak befektetni az innovációkba és a jobb pontosságba, tartósságba és az akkumulátor üzemidejébe. <em<Tanácsra van szüksége az Ön elvárásainak megfelelő fitnesz karkötő kiválasztásához? Szeretné tudni a különbséget a 6000 és 45000 forintos karkötő között?

Reméljük, hogy az alábbi információk megkönnyítik a választást. A kialakítás, a felhasznált anyagok, a felszereltség és a funkciók mellett bemutatjuk a jelenleg legkeresettebb jó névvel rendelkező márkákat is, és a gyors tájékozódás érdekében nem feledkezünk el a fitnesz karkötők ár szerinti felosztásáról sem.

Kinek való a fitnesz karkötő?

A fitnesz karkötő nem csak trend. Benne rejlik a lehetőség, hogy javítsa a viselője mozgási szokásait. Például helyettesíti a lépésszámláló, a mellkas heveder, a kalóriaszámláló és a híváskijelző feladatát.

Bár az ellenzők azt állítják, hogy „azoknak, akik szeretnének mozogni, nincs szükségük monitorozó karkötőre“, de éppen a különböző értékek mérésének köszönhetően lehetősége van minden nap fejlődni. És pontosan erről szól! A telefonos alkalmazásban egyértelműen láthatja, hogy hány lépést tett, figyelemmel kísérheti a szív aktivitását edzés közben, és áttekintést kap az elégetett kalóriákról vagy az alvás minőségéről. Sőt a fitnesz karkötő sok embernek segített felismerni a hibákat is a szív reakciójában, amelyeknek később sokkal súlyosabb következményei lehetnek.

A fitnesz karkötő képes támogatni az egészségesebb életmódot, és személyi edzőként és motiválóként működik.

Fitnesz karkötő, okosóra vagy sportteszter? Ezek a fő különbségek!

Elektronika a kézre – ez a termékkategória rövid összefoglalása, amelyet a következő sorokban tárgyalunk. Néhány évvel ezelőtt a fitnesz karkötőknek, az intelligens óráknak és a sporttesztereknek egyértelmű célja volt az ügyfelek számára is. A technológiai fejlesztések azonban lehetővé tették, hogy egyre több funkció kerüljön egy kis hordható eszközbe, és a határok fokozatosan elmosódnak. Ennek ellenére kisebb (de akár nagyobb) különbségek is megtalálhatók.

Okosórák

Az intelligens karórák kifinomult dizájnjukkal és csúcsteljesítményeikkel váltak vonzóvá. Ma már széles választékot talál a márkák kínálatában, amelyek kielégítik mind az elegáns, mind a sportos stílus rajongóit.

Nemcsak a sportteljesítmény értékeiről tájékoztatják a viselőjét, hanem közvetítik az okostelefon eseményeit is. A jobb minőségűek esetében az okostelefon teljes helyettesítőjéről is beszélhetünk, mivel az óra a telefon jelenléte nélkül is hívásokat kezdeményezhet, szöveges üzeneteket és e-maileket küldhet. A GPS-modullal, navigációval vagy térképpel felszereltek, sok esetben teljes értékű berendezéssé válnak, amely egyszerre több eszközt helyettesít.

A nagyobb teljesítmény azonban magasabb árat és rövidebb akkumulátor-üzemidőt eredményez.

Sportteszterek

A sportteszterek elsősorban az aktív sportolókat célozzák meg, és a részletes statisztikákra és elemzésekre összpontosítanak. Ennek megfelel a nagy vízállóság és a megerősített mechanikai, sőt fizikai ellenálló-képesség, hogy még nehéz körülményekkel is megbirkózzanak.

A kialakítása tisztán sportos. A hangsúly elsősorban az érzékelők minőségén és az egyes adatok értékelésének pontosságán van. A minőségi sporttesztereknek nincs szükségük alkalmazásra a telefonban. A statisztikákat és az adatokat önállóan kezelik. Ez azonban néhány évvel ezelőtt volt igaz. Manapság még egy sportteszter is könnyen fogad értesítéseket egy okostelefonról, figyelmezteti Önt egy bejövő hívásra és együttműködik a sportalkalmazásokkal, pl. Runtastic, Endomondo,…

Nagyobb méretűek, és az akkumulátor üzemideje 1-2 hét.

Fitnesz karkötők

Ezek elsősorban az alapvető tevékenységek monitorozására szolgának, mint például a lépésszámlálás és alvásfigyelés. Legtöbbjük nem haladja meg az intelligens órák okosságát vagy a sportteszterek pontosságát, de ennek ellenére nem maradnak el az eladottság szempontjából.

Paradox módon kiemelkednek azzal, hogy nem feltűnők, és nem vonzzák túlzottan a környezet figyelmét. A nap folyamán (még alvás közben is) alig érezheti a kezén a vékonyabb, extra könnyű karkötőt. A kijelző kialakításától és a funkciók számától függően az akkumulátor üzemideje néhány hét vagy akár több hónap is lehet. Mint jövőbeli felhasználónak tudnia kell, hogy egy fitnesz karkötő fő funkciója az adatgyűjtés. Kiértékelésükre csak a telefon-alkalmazásban kerül sor. Mielőtt úgy dönt, hogy megvásárolja a kiszemelt fitnesz karkötőt, ellenőrizze a kompatibilitását a telefonjában lévő operációs rendszerrel.

Lépésről lépésre áttekintjük a fitnesz karkötő összes tulajdonságát és paraméterét, amelyeket érdemes mérlegelni.

Fő anyag

Az ízlés egyik kérdése a karkötő kinézete. A másik a viselés kényelme, különösen, ha azzal számol, hogy a karkötő a nap nagy részében (akár éjszaka) is a kezén lesz. Az alapvető fitnesz karkötők műanyagból, gumiból vagy szilikonból készülnek. Extra könnyűek, egyszerűen karbantarthatók és nagyon jól tolerálják az allergiások is. Számos szín áll rendelkezésre, még cserélhető karkötő szíjjal is, így viszonylag könnyen összeilleszthető a ruházattal.

Ha a sportos műanyag megjelenés nem felel meg Önnek, akkor fém- vagy bőr fitnesz karkötőt is vásárolhat. A test fém, a szíj ízlés és igény szerint változtatható. Azonban készüljön fel a nagyobb súlyra.

Megjegyzés: Néhány gyártó annak érdekében, hogy megnyerje a női vásárlókat, az ajánlatukba cserélhető szíjakat soroltak be, amelyek ékszernek vagy csillogó bizsunak tűnnek gyöngyökkel. A gyakorlatiasság és az észrevétlenség azonban teljesen a háttérbe szorul.

Kijelző

A kijelző nem természetes minden fitnesz karkötő esetében.

 • Az egyszerűsített modellek színes LED diódákkal rendelkeznek, amelyek attól függően világítanak, hogy éppen milyen aktivitást mér a karkötő. Ellenőrizheti az összes mért értéket egy alkalmazásban az okostelefonon. Ennek előnye nemcsak az alacsonyabb ár és a kisebb méretek, hanem a szokásosnál hosszabb akkumulátor üzemidő is.
 • Az újabb és drágább fitnesz karkötők 0,6 – 1 hüvelyk átlójú kijelzőt használnak. Leggyakrabban egy OLED panel, amely kiválóan olvasható, még közvetlen fényen is. Több információt is leolvashat róluk. A magasabb hardverkövetelmények azonban a karkötő szíjat robusztusabbá teszik, és a kijelző csökkenti az akkumulátor üzemidejét egy töltéssel.

Csatlakoztatás okostelefonhoz

A karkötő önmagában csak néhány alapadatot mutat. A háttérben azonban adatgyűjtőként működik, és a BlueTooth technológia segítségével továbbítja azt egy okostelefonon / táblagépen lévő alkalmazásra, ahol különféle statisztikákat, elemzéseket és a teljes előrehaladását tekintheti meg.

Mielőtt eldöntené, hogy a fehér vagy fekete verzió felel meg jobban Önnek, ellenőrizze a fitnesz karkötő és az okostelefonja kompatibilitását. A rendszerkövetelmények általában az Android 4.4 vagy újabb, vagy az iOS 7 vagy újabb. Ha rendszeresen frissíti okostelefonját, nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt.

Az átvitel már megtörténhet mindkét irányban, és a fitnesz karkötő (hasonlóan az intelligens órához) már megjeleníti az okostelefon alapvető értesítéseit, és emellett vibrál/rezeg.

Vigyázzon azonban, néhány változat nem engedi tompítani a rezgéseket, és egyáltalán nem tudja elutasítani a hívást a fitnesz karkötő segítségével.

Az akkumulátor típusa és üzemideje

Az egyik legfontosabb tényező, amely meghatározza a használat kényelmét, az akkumulátor üzemidő. A fitnesz karkötők esetében ez nem feltétlenül annyira kritikus, mint más „intelligens“ készülékeknél. Az akkumulátor üzemideje körülbelül 1 hét, és akár 1 év is lehet. Ez hogyan lehetséges?

Döntő jelentőségű az adatok megjelenítésének módja.

A színes LED diódák gazdaságosak, és megelégszenek a klasszikus CR1632 érmecellás akkumulátorral, amelyet kb. félévente vagy évente egyszer elég cserélni. Aztán itt van a beépített akkumulátor, amely „táplálja“ a legigényesebb OLED kijelzőt, és rendszeres időközönként „kis“ energiára van szüksége a megbízható működéshez. Általában USB porton keresztül van feltöltve, például egy laptop segítségével. Mivel az akkumulátor nem rendelkezik nagy kapacitással, ez tíz-húsz perc kérdése.

Funkciók és felszereltség: Mi mindent mérhet egy fitnesz karkötő?

Valószínűleg ez a rész érdekli a leginkább. A rögzített értékek nagy része nem lenne lehetséges olyan felszereltség nélkül, mint gyorsulásmérő, giroszkóp, magasságmérő, GPS vagy pulzusszám-érzékelő. Ezért nem tétovázunk, hanem egyenesen a funkciók hosszú listájára térünk rá:

 • Lépésszámláló – A megtett lépéseket rögzíti, pl. egy előre beállított lépéshossz alapján. A mérés pontossága gyakran kapcsolódik a karkötő árához.
 • Megtett távolság – A lépések száma és a lépés hossza alapján a karkötő viszonylag könnyen meghatározza a megtett távolságot.
 • Pulzusmérés – Vagy mellkasszíj segítségével, vagy pulzusmérővel közvetlenül a karkötőben.
 • Elégetett kalóriák – A karkötő több értéket használ ennek az adatnak a kiszámításához – a kiválasztott edzés típusa, az edzés hossza, a pulzusszám,… Ez egy orientációs adat.
 • Sebességmérés – A megtett úton kívül a lépésszámláló kiszámítja az átlagos sebességet egy adott szakaszon.
 • Megtett útvonal rögzítése – Ha a fitnesz karkötő GPS-modullal fel van szerelve, akkor az útvonalprofilt valós időben rögzítheti.
 • Lépcsőzés számláló – A magasságmérő általában 3 méter magasságra van beállítva. Ha napközben több emeletet lépcsőz vagy emelkedőket jár meg, akkor a nap végén megtudhatja a „lépcsők“ számát is.
 • Alvásminőség értékelése – A fejlett érzékelők érzékelik az alvás fázisát (a pulzusszám alapján), és reggel kiértékelik az alvás szintjét és a kritikus időszakokat.
 • Ébresztőóra – Beállít egy ébresztést az okostelefonon, és az közvetett módon rezeg a karkötőn keresztül a csuklóján. A rezgések elég erősek ahhoz, hogy Önt felébresztje, de a másik embert viszont nem fogja zavarni az Ön „ébresztőórája“.
 • Idő – Az óra megjelenítésének lehetősége alapvető és különösen praktikus funkció.
 • Stopper – Alkalmas sprint, HIIT és egyéb teljesítménytevékenységek időkorlátjának beállítására.

Fitnesz karkötők ára

Nyilvánvaló, hogy a funkciók és az alkotóelemek minőségének növekedésével a fitnesz karkötők ára is növekszik. Érdemes tájékozódni a jól ismert márkák között, amelyek kínálnak darabokat kezdőknek és igényes felhasználóknak is. Biztos lehet abban, hogy tudják, mit állítanak elő, és az ár szerint osztályozzák a funkciókat és a fejletséget.

✅ Fitnesz karkötők 12000 Ft-ig

12000 forintig terjedő áron a kezdők és a kevésbé igényes vásárlók, akik éppen meg szeretnének ismerkedni az ilyen típusú elektronikus berendezésekkel és nincsenek nagy elvárásaik, megtalálják a kedvencüket. A felszereltségük alap funkciókat tartalmaz – lépésszámláló, pulzusszám-érzékelő, idő kijelzés, automatikus megvilágítás a csukló megrázása után. Egyes modellekben megtalálhatja azt a lehetőséget is, hogy az okostelefonról értesítéseket jelenít meg. Minden az árától függ. Nyilvánvaló, hogy a 4500 és a 12000 forintos modell között jelentős különbségek lehetnek.

✅ Fitnesz karkötők 30000 Ft-ig

Szeretne egy GPS-es fitnesz karkötőt vásárolni? Akkor a második árkategóriában keressen, ahol több sikeres modellt talál. 12000 – 30000 Ft áron elérhetők a minőségi és a jelenleg legkelendőbb fitnesz karkötők. Valamennyi paraméterük magasabb szintet ér el – az akkumulátor üzemideje, az anyagok tartóssága és minősége, az érzékelők pontossága, valamint a praktikus és keresett funkciók száma. A kétoldali átvitel karkötő ⇆ okostelefon kiváló.

✅ Fitnesz karkötők 30000 Ft-tól

A legmagasabb árkategóriába kerültünk, ahol a legnagyobb dilemmája lesz talán. Intelligens órát, sporttesztert vagy egyet a professzionális fitnesz karkötő közül vásároljon? Nehéz lesz a választás, mivel a felszereltség és a funkciók minden esetben nagyon hasonlóak. Mire összpontosítson? Keressen kis súlyt, hosszú akkumulátor-üzemidőt, remek kijelzőt és az érzékelők extra pontosságát, amelyek miatt még egy profi sportoló sem szégyenkezhet.

Videó

A legjobb fitnesz karkötő márkák

Vessünk egy pillantást arra, hogy mit mondanak a fitnesz karkötő tesztek, és mely márkák a vásárlók legnagyobb kedvencei:

 • Garmin – A kiváló dizájnú fitnesz karkötők a közepes és magasabb árkategóriába tartoznak, aminek megfelel a kivitelezés minősége is.
 • Fitbit – Aktuálisan egyes a professzionális értékelésekben és valójában van mit kínálnia különösen az igényes felhasználók számára. Innovatív kialakítás és nagy pontosság.
 • Huawei – A fitnesz karkötők kínálata nem a legnagyobb, de jó ár-érték arányukkal felkeltik az érdeklődést.
 • Samsung – A Samsung rajongók csuklójáról nem hiányozhat az ugyanolyan márkájú fitnesz karkötő sem. Az ajánlat elsősorban minőségi fitnesz karkötőket tartalmaz közvetlen csuklón végzett pulzusszám-méréssel.
 • Xiaomi – Xiaomi márka nem hazudtolja meg a jó hírnevét, és még a fitnesz karkötők esetében is csökkentette az árat, de nem rontotta le a minőséget. A Mi Band karkötők már régóta a legkelendőbbek, és a német tesztekben teketória nélkül nagyon jó eredményeket gyűjtenek be (Techniktest-Online.de, mobile-reviews.de, androidpit.de).
 • Niceboy – Tipikusan férfiaknak való dizájn és elfogadható árak.
 • Honor – A Honor Band 5 fitnesz karkötő már számos kiváló minősítést gyűjtött össze külföldön, és sokkal drágább modelleket győzött le népszerűbb márkákból. Mindegyik Honor márkájú karkötő kevesebb, mint 12000 Ft-ért kapható.

 fitnesz karkötők sport

Gyakran ismételt kérdések

Mikor érdemes figyelembe venni a fitnesz karkötő fokozott tartósságát?

Vásároljon tartós fitnesz karkötőt, ha a fizikai tevékenységeinek jellege megköveteli – úszás, futás télen, fokozott por, többnapos kültéri túrák, amelyek megbízható ellenálló képességet és funkcionalitást igényelnek különböző környezeti hőmérsékleteken.

A fitnesz karkötő pontosan mér?

A fitnesz karkötők pontossága nem biztos, hogy a legfőbb kiváltságuk. Ha mindkét csuklóján 2 különböző fitnesz karkötő van, akkor a nap végén a lépések számában a különbség néhány száz is lehet. Feladatuk mindenekelőtt a megfelelő motiválás és indikatív mérések kínálata.

Lehet aludni vagy zuhanyozni fitnesz karkötővel?

Néhány alacsonyabb minőségű karkötő hajlamos a hasadásokra, a szíj megrepedésére és a kijelző karcolódására – különösen gyakori és folyamatos használat esetén. Nem hasznos nekik, ha esőnek vagy pornak vannak kitéve. Megatározó a fitnesz karkötő kialakítása és általános minősége.

Az IP érték – Ingress protection – útmutatást nyújthat a fogyasztó számára – amely kifejezi a víz és por behatolása elleni védelmet. Az ideális érték IP 67 vagy IP 68 (IP 67 – megfelelő zuhanyzókba és rövidebb úszáshoz, IP 68 esetén egy bizonyos mélységbe is merülhet). Ha zuhanyozni, úszni akar, vagy azt szeretném, hogy a karkötő ellenálljon a túlzott verejtéknek, akkor ne habozzon, fektessen be egy tartós konstrukcióba, amely néhány hónap használat után sem fog csalódást okozni.

Hogyan méri a pulzusszámot a fitnesz karkötő?

Két megoldás létezik:

 • A fitnesz karkötő mellkasszíjhoz van csatlakoztatva – kevésbé praktikus, de nagyon pontos mérés. Ennél a verziónál azonban jobb, ha a mellkasszíjat közvetlenül az okostelefonhoz csatlakoztatja a BlueTooth segítségével.
 • A fitnesz karkötő érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megmérik a bőr alatti kapillárisok véráramának változását – ez egy praktikus, de kevésbé pontos, inkább indikatív mérés.
TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Xiaomi Mi Band 5
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Rezgés
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés
Tömeg: 23,3 g
5 out of 5 stars (5 / 5)14000 Ft Alacsony ár
2.Honor Band 5
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Mobil kezelése, Rezgés, Akkumulátor állapota, Mobil keresése
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Útvonalrögzítés
Tömeg: 22,7 g
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)11000 Ft Alacsony ár
3.Fitbit Charge 4 (NFC)
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, NFC fizetések, Zenelejátszó, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés, Útvonalrögzítés, Emelet számlálás
Tömeg: 26 g
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)51000 Ft Alacsony ár
4.Garmin Vivosport
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés, Útvonalrögzítés, Emelet számlálás
Tömeg: 27 g
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)35000 Ft Alacsony ár
5.Xiaomi Mi Band 4
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Rezgés, Mobil keresése
Sport funkciók: Pulzusmérés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Távolságmérés
Tömeg: 22,1 g
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)10500 Ft Alacsony ár
6.Huawei Band 4 Pro
Operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Alvásfigyelés , Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés
Tömeg: 25 g
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)22800 Ft Alacsony ár
7.Apple Watch Series 5 Nike+
Operációs rendszer kompatibilitás: iOS
Smart funkciók: Értesítés mobilról, NFC fizetések, Zenelejátszó, Mobil kezelése, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók: Pulzusmérés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, EKG-mérés
Tömeg: 48 g
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)155000 Ft Alacsony ár
Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalábbis inspiráltuk Önt egy új fitnesz karkötő kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb fitnesz karkötőt.