Mobiltelefonok

A TOP 7 legjobb ellenálló (outdoor) telefonok 2020

Legjobb ellenálló (outdoor) telefonok Az ellenálló telefonok, amelyeket ma outdoor telefonoknak is neveznek, képesek sok mindent elviselni. A masszív kialakításnak köszönhetően még extrém bánásmódot is kibírnak, és az SOS gombnak köszönhetően akkor is hívhatja az alapértelmezett telefonszámot, ha a kezén kesztyű van, vagy ha nem tudja a számot tárcsázni a listából. A legjobb ellenálló telefonnak természetesen kiváló minőségű a konstrukciója, stabil, vízálló és ellenáll az apró porszemcséknek és kavicsoknak.

Az outdoor telefonnak nem kell úgy kinéznie, mintha a kőkorszakból származna – sok világhírű okostelefon-márka, például a Samsung vagy a Sony is kínál modern ellenálló okostelefonokat, melyek IP67-es szabvánnyal is rendelkeznek, ezekre biztosan érdemes odafigyelni. Tehát ha stílusos okostelefonra vágyik, és egyúttal szeretné, hogy strapabíró is legyen, nézzen körül a megszokott gyártók tökéletesített verziói között.

Függetlenül attól, hogy stílusosat keres, vagy ellenálló telefonra van szüksége a szó szoros értelmében; biztosan megoldja a dilemmát a megfelelő vásárlással. Segíthet Önnek az ellenálló telefon tesztünk, együtt a tanácsokkal, amelyek a leggyakoribb kérdésekre adnak választ. Ezt az áttekinthető outdoor telefon tesztet kiegészítheti Ön is, olvasóink is, a diszkusszióban való részvétellel.

Legjobb ellenálló (outdoor) telefonok – TOP 7 teszt

TermékÉrtékelésÁr (-tól)
1. Caterpillar CAT S61
IP68 védelem
Kijelző átlója: 5,2" (1920x1080)
Memória: 4GB / 64GB
Akkumulátor : 4500 mAh
Kamera: 16+8 Mpx
5 out of 5 stars (5 / 5)254 790 Ft Alacsony ár
2. Doogee S90
IP69 védelem
Kijelző átlója: 6,18" (2246×1080)
Memória: 6GB / 128GB
Akkumulátor : 5050 mAh
Kamera: 16+8+8 Mpx
5 out of 5 stars (5 / 5)144 990 Ft Alacsony ár
3. Blackview GBV9700 Pro
IP68 védelem
Kijelző átlója: 5,84" (2280×1080)
Memória: 6GB / 128GB
Akkumulátor : 4380 mAh
Kamera: 16+16 Mpx
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)195 190 Ft Alacsony ár
4. Caterpillar CAT S41
IP68 / MIL 810G tanúsítvány
Kijelző átlója: 5" (1920x1080)
Memória: 3GB / 32GB
Akkumulátor : 5000 mAh
Kamera: 13+8 Mpx
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)129 990 Ft Alacsony ár
5. UleFone Armor X6
IP68 védelem
Kijelző átlója: 5" (1280×720)
Memória: 2GB / 16GB
Akkumulátor : 4000 mAh
Kamera: 8+5 Mpx
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)34 990 Ft Alacsony ár
6. CAT B26 Dual SIM
IP68 védelem
Kijelző átlója: 2,4" (320×240)
Memória: akár 32 GB Micro SD
Akkumulátor : 1500 mAh
Kamera: 2 Mpx
4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)18 990 Ft Alacsony ár

Hogyan válassza ki a legjobb ellenálló telefont?

 • Ellenálló telefonok gyártói – áttekintés. Lehet, hogy azt gondolta, hogy a piacon nincs sok ellenálló telefongyártó, de ennek az ellenkezője igaz. Népszerűek az Evolve Predator outdoor telefonok, amelyek -20 ° C és + 60 ° C között működőképesek, és túlélik a sarat, a havat és a vizet. Természetes, hogy a burkolatuk bírja a különböző eredetű karcolásokat. Hasonlóak a legnépszerűbb Caterpillar márkájú outdoor telefonok is – röviden CAT- ezek a telefonok is érintősek, bár nem nagy teljesítményűek, de 1,8 m magasságból történő eséstől nem lesz semmi bajuk. Jól ismert a teXet márka – ez egy orosz gyártó, így az angol nyelvű tesztek, vélemények kicsit nehezebben találhatók meg, de IP68 védettséggel, gumírozott burkolattal és más előnyökkel büszkélkednek.
 • Ellenálló telefonok akkumulátorának üzemideje. Ez kétségtelenül érdekes paraméter, beleértve a készenléti módot is, mert ha egy túra során valahol segítség nélkül marad, akkor biztosan spórolni szeretné az akkumulátort, hogy legalább sürgősségi hívást tudjon folytatni. Nem mindenkinek van még powerbankja, de ha van is bármikor otthon vagy valahol a víkendházban felejtheti.
 • IP védettség. A legtöbb okostelefon esetében, függetlenül attól, hogy ellenálló vagy általános, az IP (International Protection) védettség meg van adva. Ez egyfajta védelmi fokozat, az okostelefon vízzel és porral szembeni ellenállásáról.
 • Gombok elhelyezkedése és azok nyomása. Próbálja megnyomni a gombokat, tekintse meg az elrendezésüket. Meg tudja nyomni őket kesztyűben is? Tetszik az elhelyezkedésük? Jól nyomhatók? Ezek is fontos információk lehetnek egy új ellenálló telefonról.
 • Tartozékok, kiegészítő funkciók és extrák. Hasznos lehet például egy LED lámpa, amely szükség esetén megvilágításra szolgál, egy akasztó a felfüggesztéshez, két SIM-kártya lehetősége (soha nem tudja, hogy mikor bír az egyik szolgáltató jobb lefedettséggel, mint a másik), digitális iránytű és egyéb tartozékok és egyéb apróságok, amelyek segítenek a használat során.
 • Merítsen ihletet vásárláskor. Az ellenálló / outdoor telefon tesztünk segít Önnek a piacon orientálódni és a legjobbat kiválasztani.

Mikor igényel ellenálló telefont?

Még az outdoor (kültéri) név maga is jelzi, hogy ez egy olyan telefon, amely alkalmas a kültéri környezetbe, a természetbe, a kerékpározás közben, az építkezésen dolgozó mestereknek, röviden olyan helyekre, ahol a telefontól elvárjuk, hogy ellenálló és maximálisan megbízható legyen.

IP (International Protection) védettség az okostelefonoknál

 • IP 68 – teljes mértékben védett a por ellen / tartós vízbe merítés ellen védett (a gyártó által meghatározott feltételek mellett, 1 és 3 méter közötti mélységben)
 • IP 67 – teljes mértékben védett a por ellen / időszakos vízbemerítés ellen védett (0,15 – 1 m között 30 percig)
 • IP 66 – teljes mértékben védett a por ellen / erős vízsugár és vízbemerítés ellen védett
 • IP 55 – por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett) / kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból
 • IP 44 – apró méretű szilárd tárgyak ellen védett (> 1 mm) / fröccsenő víz ellen védett minden irányból
 • IP 33 – kisméretű szilárd tárgyak ellen védett (> 2,5 mm) / fröccsenő víz ellen védett (függőlegestől max. 60 fokban)
 • IP 22 – közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett (> 12 mm) / fröccsenő víz ellen védett (függőlegestől max. 15 fokban)
 • IP 11 – nagyméretű szilárd tárgyak ellen védett (> 50 mm) / függőlegesen cseppenő víz ellen védett
 • IP 00 – por ellen nem védett / víz ellen nem védett

Ha a két számjegyet külön nézzük, akkor az első számjegy a szilárd, a második a vízzel szembeni védelemre vonatkozik. Minél nagyobb a szám, annál magasabb a védelem fokozata.

Drágább ellenálló telefonok rendelkezhetnek az Egyesült Államok Katonaságának hitelesítésével is (MIL-STD-810), amely azt jelenti, hogy a hadseregben is használhatók lennének. Extrém mechanikai hatások és hőmérsékleti viszonyok között tesztelik az eszközöket. Ez csak azoknak ajánlott, akik tényleg szélsőséges körülmények között szeretnék használni a telefont.

Nem minden arany, ami fénylik

Ellenálló mobiltelefon vásárlásánál, vizsgálja meg, hogy a készülék ellenáll-e az eséseknek és a mechanikai sérülésnek, vagy a víz és az idegen testek (por) behatolásának. Az a tény, hogy a gyártó a „megnövelt ellenálló képesség“ mágikus kifejezést a specifikációkban feltünteti, nem jelenti azt, hogy a mobil valóban valamit ki is bír.

Segített Önnek ez az ellenálló telefon teszt? Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt modellről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb ellenálló telefont, és árulja el nekünk az Ön győztesét. Lehet, hogy az Ön véleménye lesz a döntő tényező, amely meggyőzi majd a következő látogatókat a webhelyünkön.

Add Comment

Click here to post a comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..