Elektronika

A legjobb Wi-Fi erősítők – recenziók és teszt 2024

legjobb Wi-Fi erősítőkHogyan növelhető az otthoni vagy irodai Wi-Fi hatótávolsága? Ha eljutott ehhez a cikkhez, valószínűleg problémája van a Wi-Fi jel erősségével. Van megoldásunk! Segítünk kiválasztani a legjobb Wi-Fi jelerősítőt, hogy a konstans jelet a ház vagy a kert bármely részén felhasználhassa, pontosan az Ön igényeinek megfelelően.

Valószínűleg mindannyian nagyon jól ismerjük ezt. A wifi jel erőssége csökken a wifi routertől való távolság növekedésével. Ha akadályok állnak az útjában, vagy ha a Wi-Fi jelet több eszköz használja egyszerre, problémája lehet az általános lefedettséggel, még egy közepes méretű házban is. Wi-Fi erősítők, bővítők, átjátszók vagy Wi-Fi ismétlők – a különféle nevek kis praktikus eszközöket neveznek meg, amelyek megfelelő helyzetből képesek felerősíteni a Wi-Fi útválasztó meglévő jelét. A jel hatótávolsága így néhány méterrel tovább „bővül / növekszik“. Lehet, hogy végre a teraszon a medencéig! Vannak mérsékelt különbségek közöttük, de az összes részhalmaz a Wi-Fi jelerősítők nagy halmazába tartozik.

Nem minden Wi-Fi bővítő egyforma, és hasonlóképpen nem minden terület azonos. Választási útmutatónk megmutatja, hogyan válasszon jelerősítőt a Wi-Fi útválasztó paramétereinek és otthona igényeinek megfelelően. Javasoljuk a Wi-Fi erősítők szakmai tesztjeit és recenzióit, ahol gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a Wi-Fi jel használatával és javításával kapcsolatban. Vigyázni kell azokkal az eszközökkel, amelyek inkább csalódást okoznak, mintsem megoldást jelentenek a felhasználó számára. Ezért elsősorban az ellenőrzött gyártókra kell összpontosítani, amelyek listáját az útmutató végén találja. Az alábbi táblázatban is talál minőségi Wi-Fi erősítőket, számos elégedett értékeléssel.

A legjobb Wi-Fi erősítők (teszt 2024)

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.TP-LINK TL-WA850RE
WiFi átvitel sebessége: 300 Mb/s
Szabványok: 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n
WiFi típus: WiFi 4
WiFi sávok: 2,4 GHz
5 out of 5 stars (5 / 5)6200 Ft Alacsony ár
2.TP-LINK RE200 AC750 Dual Band
WiFi átvitel sebessége: 433 Mb/s
Szabványok: 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11ac
WiFi típus:
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)9900 Ft Alacsony ár
3.TP-LINK RE300
WiFi átvitel sebessége: 300 Mb/s
Szabványok: 802.11a (5GHz), 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n, 802.11ac
WiFi típus: WiFi 5
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)12000 Ft Alacsony ár
4.Kétsávos TP-LINK RE305 AC1200
WiFi átvitel sebessége: 1 167 Mb/s
Szabványok: 802.11a (5GHz), 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n, 802.11ac
WiFi típus: WiFi 5
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)11000 Ft Alacsony ár
5.TP-Link RE650
WiFi átvitel sebessége: 2 533 Mb/s
Szabványok: 802.11a (5GHz), 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n, 802.11ac
WiFi típus: WiFi 5
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)40000 Ft Alacsony ár
6.Xiaomi Mi Wi-Fi Extender Pro
WiFi átvitel sebessége: 300 Mb/s
Szabványok: 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n
WiFi típus: WiFi 4
WiFi sávok: 2,4 GHz
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)4900 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszon Wi-Fi jelerősítőt (bővítőt)

Azok a vezeték nélküli eszközök, amelyek internetkapcsolatot akarnak használni, vagy otthoni hálózaton kommunikálnak egymással, Wi-Fi jelet használnak. A Wi-Fi routertől való egyre növekvő távolsággal, a Wi-Fi jel gyengül és az átviteli sebesség csökken. Néha egy vastagabb fal, több egyszerre csatlakoztatott eszköz, és a Wi-Fi jel hatótávolsága/tartománya már nem képes lefedni azt a teret, amelyben mozog. Ebben az esetben gondolhat a Wi-Fi erősítő beszerzésére. Noha önmagában nem hoz létre Wi-Fi-t, megfelelő elhelyezése esetén felerősítheti a Wi-Fi útválasztó jelét, és néhány méterrel tovább terjed.

Hogyan válasszon Wi-Fi jelerősítőt

Miért gyenge Wi-Fi jel hatótávolsága?

Fizet az internetért, amelyet nem fog meg a ház másik felében, és kint csak néhány méterre van a hatótávolsága a kertben? Dühös a szolgáltatóra a rossz lefedettség miatt, a vastag házfalak vagy a Wi-Fi router miatt?

Mielőtt kiválasztaná a Wi-Fi bővítőt, ellenőrizze magát a Wi-Fi útválasztót. Milyenek a paraméterei és képességei? Milyen frekvenciasávban és szabványban működik? Ha a Wi-Fi útválasztó túl régi, akkor meglehetősen gyakori, hogy nem fogja kezelni a modern eszközök támadását, amelyek közül az utóbbi években több is helyet kapott az otthonokban. Ma a Wi-Fi jelet már nem csak laptop, táblagép és 2-3 okostelefon használja. Ezek száma nőtt, és néhány általánosan használt készülék, okostévék és játékkonzolok kerültek hozzájuk. Ilyen terhelés esetén már nem képes jellel lefedni azt a területet, amelyet megszokott.

Néha elegendő a Wi-Fi útválasztót egy másik helyre áthelyezni – például a lakás közepére, hogy minimálisra csökkentse a falak számát, amelyeken keresztül az egyes helyiségekbe áthalad. Egy másik lehetőség a beállításainak megváltoztatása vagy az antennák megfelelő beállítása. Ha már kipróbálta az összes tippet a gyenge wifi jel kezelésére, de sikertelenül, akkor egy kis eszköz, Wi-Fi erősítő formájában a jelet egyszerűen felerősíti, és meghozza a kívánt komfortot.

Javasoljuk továbbá: A legjobb WiFi routerek + Útmutató a választáshoz

Hogyan működik a Wi-Fi erősítő?

A Wi-Fi erősítő vezeték nélkül csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz, és újra továbbítja ezt a jelet. Így el tudja érni a Wi-Fi jelet egy olyan helyen is, ahol korábban problémája volt a Wi-Fi-hez való csatlakozással.

Első pillantásra a Wi-Fi erősítő meglepően egyszerűen működik. Ez egy olyan eszköz, amelynek áramforrásra van szüksége. Ezért általában elérhetőnek kell lennie egy elektromos aljzatnak. Ha az áramellátás USB-n keresztül történik, akkor annak közel kell lennie az akkumulátorral ellátott elektronikához, vagy csatlakoztassa a powerbankhoz. A telepítés után (ideális esetben elég egyszerre megnyomni a WPS gombot mind a Wi-Fi routeren, mind az extenderen) elfogadja a Wi-Fi router beállításait, és megkezdi az eredeti Wi-Fi jel továbbítását az adott helyről, leggyakrabban nagyobb erősebb antennák segítségével, ami jó előfeltétele a nagyobb hatótávolságnak.

Mindkét eszköznek ugyanazokat a vezeték nélküli hálózati szabványokat és ugyanazokat a frekvenciasávokat kell támogatnia (2,4 GHz, 5 GHz vagy kettős). Vigyázzon azonban – a Wi-Fi erősítő nem mindenható eszköz. Csak olyan erős jelet képes továbbítani, amelyet saját maga vezeték nélkül fogad. Ezért fontos a helyes elhelyezése.

Hova helyezzük a Wi-Fi erősítőt?

Ha olyan helyre helyezi a Wi-Fi erősítőt, ahol a jel csak „egy vonallal“ rendelkezik, akkor nem fog jó eredményt elérni. Az extender mögötti területen az internet így is úgy is gyenge, lassú lesz, a videók feldarabolódnak és a képek csak lassan töltődnek be.

Keressen egy olyan helyet számára, ahol az internet még mindig elég erős, és ugyanakkor lehetőséget nyújt a jeltartomány növelésére. Általában azt állítják, hogy egy Wi-Fi erősítő megduplázhatja a jeltartományt. Például – van egy Wi-Fi router a nappaliban. A wifi jel még mindig nagyon jó a hálószobában, de 10 méterre tovább (pl. a kertben) csak egy gyenge instabil jelet fog. Ha az erősítőt a hálószobába helyezi, akkor feltételezzük, hogy ezután, 10 méteres távolságban a jel nagyon jó lesz, és 20 méterig pedig új „gyenge sáv“ lesz.

Előfordulhat azonban, hogy ez nem minden Wi-Fi erősítő esetében egyformán érvényes. Az alkalmazott technológiától és az újításoktól függ, amelyek az árban tükröződnek. Ugyanakkor ez az extender jel is ugyanúgy hajlamos a csökkenésre fix akadályok jelenlétében vagy az egyszerre wifit használó eszközök túlzott terhelése miatt. Röviden és világosan – ha a Wi-Fi bővítőt helytelenül helyezi el, ne várjon csodákat.

Milyen szempontok szerint vásároljon Wi-Fi erősítőt?

Mielőtt elkezdené összehasonlítani a keresett modelleket, írja le a két legfontosabb adatot a Wi-Fi útválasztóról. Az első a frekvenciasáv, a második a vezeték nélküli hálózati szabvány. Mindkettőnek fel kell lenni tüntetve a Wi-Fi routeren lévő matricákon vagy a használati utasításban.

⏩ Frekvenciasáv

A legtöbb olcsó Wi-Fi erősítő a 2,4 GHz-es sávban működik. Az újabb és egyben drágább eszközök támogatják a kettős sávszélességet, azaz 2,4 GHz és 5 GHz. A Wi-Fi erősítő frekvenciasávjának meg kell egyeznie azzal a frekvenciasávval, amelyben a Wi-Fi útválasztó sugároz.

 • 2,4 GHz-es frekvenciasáv – Ez egy dátumilag régebbi sáv, amelyben sok régebbi eszköz, elektronika és készülék működik. Emiatt is viszonylag leterhelt, és ha több Wi-Fi útválasztó továbbít jelet ebben a sávban a panellakásban, akkor zavarhatják egymást és a jel instabilitását okozhatják. A 2,4 GHz-es jel tagadhatatlan előnye azonban az, hogy nagyobb mértékben képes áthidalni a szilárd akadályokat, és így nagyobb a hatótávolsága.
 • 5 GHz-es frekvenciasáv – Az újabb készülékekben van jelen. A jel éppen az alacsonyabb terhelés miatt stabilabb. Nagy átviteli sebességet biztosít a felhasználók számára, és igényes feladatok végrehajtására is van lehetőség, beleértve a játékokat wifi hálózaton keresztül. Rövidebb hatótávolságú azonban a régebbi sávhoz képest.
 • 2,4 GHz /5 GHz-es frekvenciasáv (Dual Band) – Ha olyan útválasztója van, amely mindkét frekvenciasávban képes működni, akkor ezzel a funkcióval válassza ki a Wi-Fi erősítőt is. Mindkét sávot maximálisan kihasználhatja. A kétsávos kiterjesztő egyes eszközök esetében a 2,4 GHz-es sávot használja, mások esetében pedig az 5 GHz-es sávot, de ez már az egész otthoni hálózat speciális beállításainak és optimalizálásának kérdése.

⏩ Vezeték nélküli hálózati szabványok

 • A frekvenciasávok kompatibilitása után a szabványok kompatibilitásán van a sor. Ebben az esetben is meg kell egyeznie a Wi-Fi router és a Wi-Fi erősítő szabványainak. A vezeték nélküli hálózati szabvány ugyanakkor meghatározza az internet maximális sebességét és használhatóságát. A szabványok következő generációival találkozhat, a 802.11-es számok után lévő változó betűknek az internet sebességéhez van köze.
 • 802.11a – Wi-Fi 1: Ez egy elavult technológia, amelyet e-mailek küldésére és az első egyszerű webhelyek böngészésére használtak. A szabvány 2 Mb/s sebességet kínált, és a 2,4 GHz-es sávban működött.
 • 802.11b – Wi-Fi 2: Ezt a szabvány még mindig használatos az egyszerű útválasztók és a Wi-Fi erősítők esetében. Teoretikusan a csatlakozási sebesség 11 Mb/s, és a 2,4 GHz-es sávban működik. Több eszköz hálózathoz történő csatlakoztatását azonban nem kezeli áttekinthetően.
 • 802.11g – Wi-Fi 3: A harmadik szabvány alkalmas egy átlagos internethasználó számára, aki az internetet szabadidős tevékenységekhez használja, pl. szörfözhet az interneten, e-mailezhet, időnként online filmeket nézhet (egy eszközön képes kezelni a HD videókat is). A teoretikus csatlakozási sebesség 54 Mb/s. Ez a szabvány működik elsőként a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávban is.
 • 802.11n – Wi-Fi 4: Az igényesebb felhasználók számára használható szabvány. Alkalmas sok intelligens eszközzel, elektronikával és készülékkel rendelkező háztartásokba. A felhasználók online játékokat játszhatnak, rövid idő alatt több adatot tölthetnek le, és nagyfelbontású filmeket nézhetnek. Elméletileg a sebesség körülbelül 600 Mb/s, és a 2,4 GHz és az 5 GHz frekvenciasávokban is működik.
 • 802.11ac – Wi-Fi 5: A legújabb szabványok egyike elméletileg 1,3 Gb/s sebességet biztosít. Kizárólag az 5 GHz-es sávban működik. Szinte nem zavarja semmi. Igényes streaminghez is alkalmas.
 • 802.11ax – Wi-Fi 6: Az elmúlt időszak abszolút újdonsága, amely esetében a laboratóriumi tesztek 9,6 Gb/s átviteli sebességet igazoltak. A standard mindkét frekvenciasávban működik, és saját sávot is kap – 6 GHz. Hozzá kell tenni azonban, hogy ahhoz, hogy egy ilyen erősítőt teljes mértékben kihasználhasson, ugyanolyan tulajdonságokkal kell rendelkeznie az internetnek a szolgáltatótól, de ez még mindig a „jövő zenéje“.

Megjegyzés: Ha 802 a / b / g / n / ac jelölést talál a Wi-Fi routerén, a gyártó tájékoztatja, hogy az útválasztó a legújabb verzió mellett a szabványok összes régebbi verzióját is támogatja.

intelligens háztartási wifi

Wi-Fi erősítő az aljzatba vagy az asztalra?

A Wi-Fi erősítő alakjáról vagy akár profiljáról lesz szó. Bár maga a megjelenés nem sokat mond a tulajdonságairól, az elektromos hálózathoz való csatlakoztatás már befolyásolhatja választását. A különféle alakú Wi-Fi bővítők széles választéka áll rendelkezésre. A legtöbb esetben ez egy kisebb, elegáns és nem feltűnő eszköz, amely működéséről csak a kis LED jelzők figyelmeztetnek.

 • Néhány Wi-Fi erősítőnek saját kábele van, és elhelyezheti őket egy asztalon, komódon, polcon vagy akár egy ablakpárkányon úgy, hogy legyen a közelben egy elektromos aljzat.
 • Másik típus a Wi-Fi jelerősítők közvetlenül az aljzatba. Egy szabad aljzatot talál egy jó jellel rendelkező helyen, és a Wi-Fi erősítőt csatlakoztatja hozzá. Nincsenek kábelek és nem kell áthelyezni a portörlés során. Azonban stabilan elfoglalja ezt az elektromos aljzatot, így a jobbak átmenő aljzattal vannak ellátva. Így nem marad el a porszívó vagy a töltő csatlakoztatásának lehetősége.
 • A harmadik megoldás a modern Wi-Fi erősítők USB-vel. Szabványos csatlakozó listával rendelkeznek, mint a közvetlenül az aljzatba való modellek, ugyanakkor USB kábelen keresztül csatlakoztathatja őket laptophoz, táblagéphez vagy powerbankhoz. Ez az utolsó lehetőség tökéletesen hordozható, és értékelni fogja, ha például a kertben tartózkodik.

Milyen a Wi-Fi erősítő biztonsága?

A jelenlegi tartomány-erősítők támogatják a WPA2-PSK biztonsági protokollt a Wi-Fi biztonságához, amely az egyik legmagasabb szintű biztonság az otthoni felhasználók számára. A termék leírásában azonban mindig ellenőrizze ennek a protokollnak a jelenlétét, hogy megbizonyosodjon a hálózat biztonságáról.

Hasznos funkciók és felszerelések

 • Jelerősség jelző – Ennek köszönhetően egy pillanat alatt megnézheti, milyen jel van egy adott helyen, és ez alapján eldöntheti, hova helyezze a Wi-Fi erősítőt.
 • WPS gomb – Vagy Wi-Fi Protected Setup olyan technológia, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megkönnyítse a kijelölt eszközök számára a Wi-Fi hálózat elérését. Az erősítő mellett ezt a funkciót a Wi-Fi útválasztónak is támogatnia kell. Ezután csak annyit kell tennie, hogy egyszerre megnyomja mindkét eszköz WPS gombját, és automatikusan csatlakozni fognak (jelszó megadása nélkül is).
 • Hozzáférési pont funkció (Access point AP) – A legjobb Wi-Fi erősítők tartalmaznak egy hozzáférési pontot, amelyhez csatlakoztathat Ethernet kábelt, ugyanúgy, mint az útválasztóhoz. Erre a célra az RJ 45 csatlakozót használják, amelyet úgy használhat, hogy közvetlenül csatlakoztat egy eszközt a Wi-Fi erősítőhöz, amely zökkenőmentes adatáramlást igényel, pl. játékkonzol. Néhány modellnél több ilyen csatlakozó is lehet. Tehát egy helyiségben, ahol nincs útválasztó, a Wi-Fi-t nem támogató eszközök „kábelen keresztül“ csatlakoztathatók a hálózathoz.
 • Antennák – A Wi-Fi erősítő antennái lehetnek rejtettek (belső) vagy láthatóak (külső). Több külső antenna jobb jeltartományt tud biztosítani.
 • Wi-Fi használati idejének szabályozása – Drágább modellek felszerelése. Lehetővé teszi az idő beállítását, amikor az erősítő jelet sugároz (például amikor kint tartózkodik, vagy fordítva – korlátozza a jelet az esti mese után).
 • Feketelista – Létrehozhat egy listát azokról a Wi-Fi eszközökről, amelyek nem csatlakozhatnak a hálózathoz.
 • Sebesség beállítások különböző eszközökhöz – Fejlett funkció, amely lehetővé teszi a Wi-Fi jel használatának fontossági sorrendbe állítását, pl. ha filmet akar nézni, akkor a Smart TV-t részesíti előnyben a táblagép helyett.

Wi-Fi erősítők ára

A Wi-Fi erősítőtől csak egy dolgot várunk el – a stabil Wi-Fi jel nagyobb hatótávolságát, hogy ne kelljen csupán néhány méterre korlátozódnunk az útválasztó közelében otthonunk kényelmében. Az árkülönbségek sok tényezőt tükröznek. A modernitástól kezdve a praktikumon át a márka jó híréig. Mindenekelőtt fontosak az igényei a lefedettséggel kapcsolatban és a költségvetése.

✅ Wi-Fi bővítők 7000 forintig

7000 forintos árig, elsősorban a Wi-Fi bővítők alapvető modelljeit találja, amelyek megfelelnek az igénytelen felhasználók elvárásainak. Általában egy frekvenciasávban (2,4 GHz) és a 802,11 b / g / n szabványban működnek, 300 Mb/s sebességgel. Bár ezek nem kerülnek sokba, a legmagasabb titkosításnak és jelerősség jelzőnek magától értetődőnek kell lennie. Néhányukban már talál WPS gombot is. A kisebb antenna szám és az alacsony ár előrevetíti azonban, hogy a jelkiterjesztéssel csak néhány méterre lehet számolni.

✅ Wi-Fi bővítők 17500 forintig

A közép árkategória, 7000-17500 forint között jelenleg a legkeresettebb, kiváló minősítésű Wi-Fi erősítőket és átjátszókat kínálja. Legtöbbjük mindkét frekvenciasávban működik (2,4 GHz / 5 GHz, Dual Band), és az átviteli sebesség is nagyobb (802,11 b / g / n / ac szabvány, 750 Mb/s-ig). A választás során fektessen hangsúlyt a kiváló együttműködésre a Wi-Fi útválasztóval vagy a hozzáférési ponttal. A magasabb frekvenciasáv jelenléte lehetővé teszi a videók streaming-jét vagy játékok játszását is a jelstabilitás ingadozásának veszélye nélkül.

✅ Wi-Fi bővítők 17500 forinttól

17500 forintos és annál magasabb áron a választék valóban gazdag. Nemcsak a háztartások számára talál itt megoldásokat, hanem az üzemek, irodák, közös helyiségek komplex rendszereire is. A Wi-Fi erősítők a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, nagyon egyszerű telepítés és a Wi-Fi jeltartomány erősítésének nagy megbízhatósága jellemzi. Egyidejű magasabb kihasználtságra készültek.

A legjobb Wi-Fi erősítő márkák

Végére hagytuk az ígért listát azokról a márkákról, amelyek nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző konstrukciójú Wi-Fi bővítők, erősítők, átjátszók és hozzáférési pontok gyártásában. Nem hiába, ők a fő szereplők a Wi-Fi routerek terén is.

 • TP-Link – Minden árkategóriában rendkívül népszerű eszközök a széles közönség számára vonzóak lesznek képességeikkel. Kiváló vélemények és nagyon jó ár-érték arány.
 • Xiaomi – A Xiaomi átjátszó és a Xiaomi bővítő nemcsak árban, hanem funkcionalitásban is meglepetés. A nem feltűnő, de elegáns eszközök magas felhasználói értékelést kaptak, és mi több – USB-n és powerbankon keresztül is táplálhatók.
 • Tenda – A népszerű, megfizethető Wi-Fi útválasztók képviselője számos megfizethető alapvető Wi-Fi bővítővel szélesítette kínálatát.
 • Asus – Egy érdekes alternatíva és régóta bevált játékos a piacon, amely komplex Wi-Fi hálózati megoldásokat hoz, melyeket még az igényes felhasználók is értékelni fognak.
TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.TP-LINK TL-WA850RE
WiFi átvitel sebessége: 300 Mb/s
Szabványok: 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n
WiFi típus: WiFi 4
WiFi sávok: 2,4 GHz
5 out of 5 stars (5 / 5)6200 Ft Alacsony ár
2.TP-LINK RE200 AC750 Dual Band
WiFi átvitel sebessége: 433 Mb/s
Szabványok: 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11ac
WiFi típus:
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)9900 Ft Alacsony ár
3.TP-LINK RE300
WiFi átvitel sebessége: 300 Mb/s
Szabványok: 802.11a (5GHz), 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n, 802.11ac
WiFi típus: WiFi 5
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)12000 Ft Alacsony ár
4.Kétsávos TP-LINK RE305 AC1200
WiFi átvitel sebessége: 1 167 Mb/s
Szabványok: 802.11a (5GHz), 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n, 802.11ac
WiFi típus: WiFi 5
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)11000 Ft Alacsony ár
5.TP-Link RE650
WiFi átvitel sebessége: 2 533 Mb/s
Szabványok: 802.11a (5GHz), 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n, 802.11ac
WiFi típus: WiFi 5
WiFi sávok: 2,4 GHz , 5 GHz
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)40000 Ft Alacsony ár
6.Xiaomi Mi Wi-Fi Extender Pro
WiFi átvitel sebessége: 300 Mb/s
Szabványok: 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n
WiFi típus: WiFi 4
WiFi sávok: 2,4 GHz
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)4900 Ft Alacsony ár
Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalábbis inspiráltuk Önt egy új Wi-Fi erősítő kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb Wi-Fi erősítőt.