Magazin

2023-as adventi naptárak – Tippek a legjobbakra

adventi naptárak A karácsonyi szezon megállíthatatlanul közeleg, és ezzel együtt növekszik az elhatározásunk, hogy a lehető legjobb és legszebb karácsonyi ajándékokat vásároljuk meg. A nem mindennapi adventi naptárak az elmúlt évek slágerévé váltak. Ez még mindig az ablakocskák türelmetlen és titokzatos kinyitásáról szól, de tartalmuk nem feltétlenül édes csokoládé jutalom. Hogyan néznek ki az adventi naptárak nők és férfiak számára? Tudta, hogy a gyermekek adventi naptárai még kis játékokat is rejthetnek, amelyek nagyon boldoggá teszik a gyerekeket?

Áttekintése és gyors tájékozódása érdekében tucatnyi e-boltba látogattunk el, hogy gondosan megkeressük kínálatuk legérdekesebb darabjait. Extra figyelmet fordítunk néhányra, hogy gyorsan és egyértelműen képet kapjon arról, mit tartalmazhatnak, és mivel teszik boldoggá a megajándékozottat.

Ha kíváncsi arra, hogy mit tartalmaz egy ilyen kivételes adventi naptár, a + Spoiler gombra kattintva további információkat találhat az ablakok tartalmáról. A többi, ami érdekelt minket, áttekinthető táblázatban van összefoglalva. A “Megjelenítés” gombra kattintva közvetlenül az e-boltba jut, ahol megtalálja a teljes leírást és a legkedvezőbb árat is.

A 2023-es adventi naptárak legnagyobb listája

Talált inspirációt az előző sorokban? Ha nem, akkor tucatnyi más adventi naptár áll rendelkezésre az Önök számára, amelyek mindenképpen megérdemlik a figyelmét. Hogyan lehet örömet szerezni a megajándékozottnak életkor és nem szerint? Milyenek a legmenőbb trendek e kizárólag szezonális termék esetében?

Adventi naptárak nőknek

Revolution adventi naptárak A dekoratív kozmetikumokkal ellátott naptárak a legkelendőbbek, a bőr- és testkozmetikumok pedig szorosan mögöttük vannak. A dekoratív kozmetikumok esetén teljes értékű csomagolással is találkozhat, és előnyösen megvásárolhatja az összes alapfelszerelést (természetesen, ha a csomagban található árnyalatok megfelelnek Önnek). A testápolók, krémek és micellás vizek esetében ezek általában kisebbek – kb. fele vagy egyharmada a normál csomagolásnak – ezek mintha kézitáskába lettek volna létre hozva, vagy új termékek kipróbálására szolgálnak, amelyekkel a megajándékozott még nem rendelkezett tapasztalattal.

Adventi naptárak férfiaknak

J.-P.-Chenet adventi naptárak Bár ez a piacunk eddig legkevésbé elfoglalt területe, lassan növekszik. Míg külföldön találkozhat gyönyörű kozmetikai szettekkel vagy borotválkozási termékekkel ellátott készletekkel, nálunk főleg adventi naptárakkal, melyek alkoholt, szerszámokat rejtenek és ritkán erotikus adventi naptárakkal.

Adventi naptárak gyerekeknek

adventi naptárak LEGO Harry-Potter Egyértelmű mottóval hozták létre: Ne rontsa el gyermekeinek fogait, ne vegyen nekik édességet. Évről évre egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki a gyermekeknek való adventi naptárak, amelyek apró játékokat vagy kiegészítőket tartalmaznak. Nincs ezen mit csodálkozni. Ha Mikulás 3–4 helyen hagy a gyermekének édesség csomagot (egyik nagymama, másik nagymama, nagynéni, nagybácsi, óvoda,…), itt az ideje egy kis (nagy) változásnak! A gyerekek szeme ragyog, amikor kinyitják az egy kis LEGO játékot rejtő ablakocskát, vagy – amikor a kis piperkőcök szép stílusos hajba valókat vagy gyermek körömlakkot fedeznek fel. Végül is – egy ilyen adventi naptár lehet, hogy annyiba kerül Önnek, mint egy édességet és mindenféle desszerteket tartalmazó csomag, amelyekkel az üzletek október óta tele vannak.

Adventi naptárak a karácsony előtti kikapcsolódáshoz és jó közérzethez

AIR-WICK adventi naptárak Az adventi naptárak teafilterekkel és kis illatos tea gyertyákkal szinte klasszikusnak számítanak, amelyekkel nem fog mellé. Éppen ellenkezőleg – a megajándékozottnak nagyon is tetszeni fog. Mindenkiben ott lakozik a kíváncsi kisgyermek, tehát miért ne adhatná át magát a mágikus pillanatoknak felnőttkorban is! Ez a típusú naptár az egyik leginkább elérhető, az ára 1800 Ft-tól kezdődik.

Folyamatosan frissítjük a listát. Ha bármilyen tippje van egy érdekes adventi naptárhoz, tudassa velünk a kommentárokban.

Melyik az idei évben Ön számára a TOP? Tudassa velünk…

A legjobb adventi naptárak – a TOP 10