A legjobb rollerek (teszt 2021)

legjobb rollerek A rollerezés nem csak a tinédzserek és a gyerekek számára megfelelő – egyre több felnőttet láthat a városban, hogy rolleren megy reggel a munkahelyére, vagy csak a szabadidejében a lakótelepek között használja ezt az eszközt. Ez az igénytelen tevékenység valójában a motorikus képességeket, a combokat és a lábikrát tornáztatja át, ami hozzájárul az általános fizikai jóléthez. Ráadásul korábban a helyszínen van, és néha minden perc számít.

A legjobb felnőtt rollerek stabilak, ütésállóak, és ha a városban rollerezik a buszra vagy a villamosra is fel tudja vinni, mert összecsukhatók. Ma már természetesek a túra rollerek is, melyek nagyobb kerekekkel rendelkeznek, így még az aszfalttal nem rendelkező ösvényeken is használhatja.

A minőségi gyermek rollerek állítható fogantyú magassággal rendelkeznek, így a roller egy bizonyos ideig együtt nőhet a gyerekkel, és nincs gondja arra, hogy újat vásároljon. Természetes a stabil szerkezet és megbízható fék.

De hogyan orientálódjon az ajánlatok között? Az áttekintésben segít a roller teszt, amelyet rendszeresen frissítünk új információkkal. Emellett megpróbáltunk válaszolni a leggyakrabban feltett vásárlói kérdésekre, hogy könnyebbé tegyük az új roller vásárlását. Örülünk, ha csatlakozik a beszélgetéshez, és így segít másoknak az új roller kiválasztásában.[/su_expand]

A legjobb felnőtt és gyermek rollerek szerintünk – TOP 8 teszt 2021

 TermékÉrtékelésÁr (-tól) 
1.Crussis Urban 4.4
5 out of 5 stars (5 / 5)150000 Ft Alacsony ár
2.Spartan Jumbo
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)17600 Ft Alacsony ár
3.WORKER Authico
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)37300 Ft Alacsony ár
4.Elektromos Joyor X5S
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)383000 Ft Alacsony ár
5.WORKER City
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)43000 Ft Alacsony ár
6.Yedoo Dragstr
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)170000 Ft Alacsony ár
7.WORKER Nuvola
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)37000 Ft Alacsony ár
8.WORKER Fliker 100
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)32600 Ft Alacsony ár

Hogyan válassza ki a legjobb felnőtt rollert?

 • Terep szerint.
  A felnőttek számára készült városi rollerek kisebb kerekekkel és kisebb teherbírással rendelkeznek, ráadásul gyorsan összecsukhatóak abban az esetben, ha valahova a tömegközlekedéssel kell eljutnia.
  A túra rollerek nagyobb kerekekkel rendelkeznek, így kényelmesen rollerezhet a dűlőutakon és az erdei ösvényeken.
  Az ajánlatok között vannak az úgynevezett “freestyle rollerek”, amelyeket szórakozásra és ugrásokra terveztek egy skateparkban.
 • Roller anyaga. Az olcsóbb rollerek alumíniumból készülnek, amely könnyű, de kevésbé stabil – ilyen rollerek a városba alkalmasak, ahol nem igényel ellenálló rollert. Az acél valamivel erősebb, de ez az árban is tükröződik; túlsúlyos emberek számára is alkalmasak. A piacon már karbon rollerek is megtalálhatók, amelyek igényes vásárlóknak ajánlottak és a sportos rollerezésre is alkalmasak.
 • Fékek. A rollerfékek lehetnek taposó (hátsó fék, melyre rá kell lépni), fékpofás (kissé robusztusabb, amire például a városban nincs szüksége), vagy tárcsa fékek (sport rollereknél igényes vásárlók számára).
 • Összecsukható rollerek. Gyakran találkozhat összecsukható rollerekkel, amelyek ideálisak a városba; ha buszon, villamoson szeretne utazni vagy az autó csomagtartójában szállítani, akkor semmi gond. Általában alumíniumból készülnek, így könnyűek. Azonban az aszfalton kívül nem ajánlott a használatuk, arra a túra rollerek vannak.
 • Ár. Válasszon olyan áron rollert, amely megfelel annak az ár érték aránynak, amit a rollertől elvár. Nem éri meg a legolcsóbb roller, de nem kell túl sokat fizetnie, ha a rollert csak ritkán szeretné használni.
 • Merítsen ihletet. Keresse fel a roller tesztet az interneten, olvassa el a véleményeket és az ügyfelek tapasztalatait. Ez az információ segít a piacon orientálódni és a legjobbat kiválasztani.

Hogyan válassza ki a legjobb gyermek rollert?

 • Fogantyú beállítása. A gyerek nő, és vele együtt a roller is nőhet. Vásárláskor gondolja meg, hogy a fogantyú magasságát szükséges lesz állítani, az szerint, ahogy a gyermeke nő. A gyermek rollereknek legalább négyfokozatú állítható fogantyú magassággal kell rendelkezniük. Ha egy gyermek 140 cm-nél magasabb, már felnőtt rollert is használhat, persze, ha jól érzi magát rajta.
 • Teherbírás. Ez az adat azért fontos, mert ahogy a gyermek nő, nemcsak a magassága, hanem a súlya is változik. Soha ne lépje túl a roller maximális teherbírását.
 • Fékek a gyermek rolleren. Legtöbbször egy taposó fékkel fog találkozni, ami elegendő ahhoz, hogy a városban közlekedjen az aszfaltozott járdákon. A fékpofás fékek a terepre szánt gyermek rollerekre készültek.
 • Kerekek típusa. A PVC kerekek kemények, nagyon jó élettartamúak és nagyszerűek a városon belül. A poliuretán kerekek (PU) alkalmasak a városban és városi parkokban, mivel elnyelik a kisebb egyenlőtlenségekből eredő ütéseket. Önön múlik, milyen kereket helyez előnybe.
 • Tartozékok a rollerhez. Érdeklődje meg, hogy az adott típusú rollerhez vásárolhatók-e tartozékok, mint például üvegtartó, csengő vagy villogó fény az esti órákban történő rollerezéshez. A gyerekek általában szeretik ezeket a tartozékokat.

Hogyan állítsa be helyesen a gyermek roller fogantyú magasságát?

A fogantyúnak a mellkas szintjén kell lennie, hogy a gyermeke háta egyenes legyen a rollerezés során. A fogantyú ne legyen se magasabban, se alacsonyabban, mint a mellkas szintje.

Kapható gyermek sport roller?

A gyermek rollerek általában nem sport rollerek, talál városba vagy összetettebb terepre, például erdei ösvényekre vagy aszfalt nélküli járdákra valókat. Leggyakrabban azonban a városi aszfaltra való rollert tud vásárolni egy taposó fékkel. Továbbá nem gyártanak gyermek karbon rollereket sem, mivel ez nem szükséges a normál rollerezéshez.

Lehet a gyermek roller összecsukható?

A legtöbb gyermek roller összecsukható, és alumíniumból is készülnek, így ha a gyerek már nem akar rollerezni, akkor könnyedén összecsukható és egy kézben hazavihető.

Mit fejleszt a rollerezés (gyermekeknél)?

Leginkább fejleszti a koordinációs képességet és az egyensúlyérzetet. A roller használatának tanulása közben szükség van kitartásra, bátorságra és koncentrációra is és nem utolsó sorban sikerélményt ad nekik a rollerezés.

Milyenek a freestyle rollerek?

Az ilyen rollereket rendszerint olyan tizenévesek számára tervezték, akik szeretnek szórakozni valahol a skateparkban. A freestyle rollereket az ugrásra és az őrületre tervezték. Az alapfeltétel a kis kerekek és nagyon szilárd anyag, amelyeknek különböző ütéseket kell kibírniuk.

Fellépő magassága, hossza, szélessége

Nem gondolja mindenki, hogy a fellépő magassága fontos dolog a rollerek tulajdonságai között. Ha magasabb a fellépő kevésbé akad fent a roller az egyenetlen terepen, de a tartó láb viszont sokkal jobban elfárad. Az alacsony fellépővel rendelkező rollereknek kevésbé fárasztó a használatuk, de ha túl alacsony könnyen fennakad. A fellépő hossza és szélessége a kényelem szempontjából fontos.

Milyen előnyökkel jár a roller használata?

Egyre divatosabb a roller használata. Vannak előnyei a futással és a kerékpározással szemben egyaránt. A futással szemben például gyorsabban jut el a célig, nem terheli annyira a lábát; a kerékpározással szemben például egészségesebb a testtartás – nem kell görnyedni rajta és nem utolsó sorban kevésbé veszélyes közlekedési forma. A rollerezés praktikus, környezettudatos, élvezetes és még biztonságos is, mert nem kell vele az úttestre autók közé menni, használhatja a járdán. Megfizethető közlekedés, mert nincs szükség üzemanyagra, költséges karbantartásra és még a tömegközlekedés árát is megspórolja vele. Praktikus, mert általában összecsukhatók, magával viheti bárhová, nem kell az utcán lelakatolva sorsára hagyni. Ha elkezd esni az eső vagy megunta a gurulást, akkor csak összecsukja és felpattan a tömegközlekedési eszközökre.

Mire érdemes odafigyelni rollervásárlásnál?

Érdemes odafigyelni: a kerék méretre és a kerekek számára (gyerekeknél), a váz anyagára, a hordozhatóságra (összecsukás), súlyára, teherbírására és a kormány burkolatára. A tökéletes roller a disegn, a praktikum és az ergonómia ötvözete; persze tartsuk szem előtt korosztály, súly, terep stb. szerinti választást.

Biztonság és tárolás

Rollerezés közben a sérülések elkerülése érdekében használjon védőfelszerelést – kéz-/csukló-, térd-, fej- és könyökvédőt. Rollerezés közben sportcipőt viseljen, ne legyen mezítláb vagy nyitott cipőben. Ügyeljen rá, hogy a cipőfűző ne lógjon, mert beleakadhat a kerékbe, vagy a roller más részébe. Óvatosan rollerezzen, hogy ne essen el, így elkerülve a sérüléseket. Mindkét kezével fogja a kormány burkolatot, kanyarodásnál csökkentse a sebességet és szabályosan közlekedjen. A rollert száraz helyen tárolja, ne rakjon rá semmilyen nehéz tárgyat az eldeformálódás elkerülése érdekében.

TIP: A legjobb elektromos rollerek + tanácsok a helyes kiválasztáshoz

Segített Önnek ez a roller teszt? Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt modellről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Segítsen másoknak kiválasztani egy minőségi rollert, és árulja el nekünk az Ön győztesét. Lehet, hogy az Ön véleménye lesz a döntő tényező, amely meggyőzi majd a következő látogatókat a webhelyünkön.

One Response

 1. Balogh Laszlo

Írja le véleményét

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..