Kert és műhely

A legjobb sarokcsiszolók – recenziók és teszt 2024

legjobb sarokcsiszolókSarokcsiszoló vagy flex. A műhely egyik leggyakrabban használt eszköze több néven is ismert. Tud vágni, csiszolni és fényezni, így nem csoda, hogy egyre több ezermester és szakember keresi. A legfontosabb az, hogy olyan sarokcsiszolót válasszon, amely képes kezelni azokat a tevékenységeket, amelyekre leginkább szüksége van. Az egyes típusok közötti különbségek hatalmasak lehetnek. Ezért készítettünk egy választási útmutatót, amely bemutatja az összes alapvető lehetőséget, paramétert, felszereltséget és egyúttal tippeket ad a legjobb sarokcsiszolókról, amelyek mindig valamivel többet tudnak a konkurenciától.

A sarokcsiszolót már 1922-ben szabadalmaztatták az eredeti konstrukciójában. Hermann Ackermann és Hermann Schmitt feltalálók érdemelnek érte elismerést. Az első sarokcsiszolót flexibilis tengely hajtotta, és talán ezért maradt meg a flex név a mai napig. Ezt a tengelyt azonban az 1920-as évek végén már sarokmeghajtó váltotta fel, ezért a jelenlegi neve – sarokcsiszoló. Rendkívül hasznos és sokoldalú eszköz, amely jelentősen leegyszerűsítheti a munkát a műhelyben, a ház körül, egy építkezésen vagy egy autószerelő műhelyben. Végül is ki szeretné ma kézzel eltávolítani a régi festék-lerakódásokat a fáról csiszolópapírral?

Egyes sarokcsiszolók kiválóan alkalmasak beton, csempe, fémlemezek és kő vágására. Mások tökéletesre simíthatják a hegesztést vagy az éles éleket. Másokkal okosan eltávolíthatja a régi festékek lerakódásait fáról vagy fémről, és felesleges erőfeszítések nélkül csiszolással gyönyörű fényt érhet el a fémlemezeken. Mindez a korong átmérőjétől és típusától, valamint a teljesítményfelvételétől és a fordulatszámától függ, amelyet a sarokcsiszoló a munka során képes kifejteni. A legfontosabb információkat a következő bekezdésekben találja meg. A sarokcsiszolók tesztjeire és recenzióira is összpontosítottunk, és kiváló példányokat találtunk kiváló ár / teljesítmény arány mellett.

A legjobb sarokcsiszolók (teszt 2024)

TermékInfoÉrtékelés
1.Makita GA4530R
✅ Ez a kompakt és erőteljes sarokcsiszoló mindennel rendelkezik, amelyre csak szükséged lehet a kényelmes és problémamentes munkához
✅ Az eszközt porvédett csapágyazás jellemzi, és értékelni fogod az ergonomikus kialakítású borítást is
📌 20500 Ft-tól

720 W teljesítmény, 115 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 11000 ford/perc, tömege: 1800 g
5 out of 5 stars (5 / 5) Alacsony ár
2.MAKITA DGA504RTJ
✅ Ez a modell 5 Ah Li-Ion akkumulátorral és XPT technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a csiszoló használatát megnövekedett por- vagy páratartalmú környezetben.
✅ Új, megbízható, önellátó motor, amely hosszabb ideig használható egyetlen akkumulátor töltéssel
📌 133500 Ft-tól

125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 8500 ford/perc, pót markolat, tömege: 2500 g, csomag tartalma: akkumulátor, töltő és védőtok
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
3.BOSCH GWS 22-230
✅ A BOSCH erőteljes sarokcsiszolója az ideális eszköz metszéshez, csiszoláshoz és különböző anyagok vágásához
✅ Köszönhetően elfogadható tömegének és a beépített fejlett biztonsági funkcióknak kezelése roppant egyszerűen elsajátítható és mindenekelőtt biztonságos
📌 41000 Ft-tól

2200 W teljesítmény, 230 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 6500 ford/perc, pót markolat, tömege: 5200 g, csomag tartalma: védőtok
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
4.Makita GA9050R
✅ A sarokcsiszoló 230 mm átmérőjű tárcsákkal kompatibilis, és új generációs motorral rendelkezik, amely lehetővé tette a gép tömegének és méreteinek csökkentését
✅ A sarokcsiszoló számos biztonsági funkcióval rendelkezik
📌 39500 Ft-tól

2000 W teljesítmény, 230 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 6600 ford/perc, pót markolat, tömege: 4800 g, csomag tartalma: védőtok
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
5.BOSCH GWS 9-125 S
✅ A flex vágókorongjának átmérője 125 mm, így tökéletes a ház körüli munkákhoz
✅ Csiszoláshoz kiváló, de szinte bármilyen anyagot vághatunk vele 2,5 cm mélységig. A flex szívét egy megbízható elektromos motor adja, amely a robusztus házban kapott helyet
📌 26500 Ft-tól

900 W teljesítmény, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 11000 ford/perc, pót markolat, tömege: 1900 g, csomag tartalma: védőtok
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
6.Einhell TE-AG 125/750
✅ A hatékony sarokcsiszoló bármilyen nehezebb munkával könnyedén megbirkózik
✅ A piros sorozatot magasabb műszaki szint és elsőosztályú kidolgozás jellemzi
📌 13500 Ft-tól

750 W teljesítmény, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 11000 ford/perc, pót markolat és antivibrációs fogantyú, tömege: 2100 g, csomag tartalma: védőtok
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5) Alacsony ár

Hogyan válasszon sarokcsiszolót

Ha Ön azok közé az emberek közé tartozik, akik szeretnek mesterkedni, alkotni és javítani, előbb-utóbb eljátszik azzal a gondolattal, hogy jobb lenne sarokcsiszolót vásárolni, mintsem szomszédtól, testvértől vagy sógortól kölcsönkérni. A műhely felszereltségének e hasznos darabját értékelni fogja a különféle javításoknál és felújításoknál. Segíteni fog Önnek a pléhek fényezésében, a régi festék eltávolításában, de még a beton panelek vágásakor is. A választék meglehetősen széles. A jobb tájékozódás érdekében ismernie kell legalább az alapvető különbségeket a paraméterekben és a sarokcsiszolók egyes típusainak meghatározását. Mely márkák kínálnak minőségi sarokcsiszolót, és mire kell odafigyelni a választás során?

Hogyan válasszon sarokcsiszolót

Mi az a sarokcsiszoló?

A sarokcsiszoló a kéziszerszámok közé tartozik. Meghajtása elektromos motorral (a hálózathoz csatlakozik, vagy a forrás újratölthető akkumulátor), sűrített levegővel (pneumatikus modellek) vagy benzinmotorral (nehezebb professzionális szerszámok a tűzoltók számára) történik. Alapját egy gyorsan forgó korong képezi, amely a kiviteltől (átmérő, vastagság, anyag) függően képes vágni, csiszolni vagy fényezni. Bár a neve alapján úgy tűnik, hogy csak csiszolásra használják, sok kézi munkát képes helyettesíteni.

Milyen munkára használható a sarokcsiszoló?

 • Csiszolás – A csiszolókorong nagy sebességgel működik. Nem csak a fém vagy fa felületek régi bevonatának lecsiszolásával képes megbirkózni, szerkezetének finomságától függően, alaposan lesimíthatja a felületet és előkészítheti egy új bevonatra. Használják éles élek és hegesztési pontok egyenetlenségeinek csiszolására, betonfelületek és kő simítására is. Az ilyen korongokat 7-10 mm vastagságban árusítják.
 • Vágás – A sarokcsiszoló egyik fő feladata a vágás. Megfelelő koronggal a fémcsövek, lemezek, panelek, beton, csempe, tégla és kő vágására szolgál. A vágókorongok vastagsága 0,8–4 mm. Ha azt szeretné, hogy a sarokcsiszoló mélyen beleharapjon az anyagba, válasszon egy nagyobb átmérőjű korongot és egy nagy teljesítményű sarokcsiszolót. 230 mm átmérővel akár 7,5 cm mélységig is vághat. Ha az ellenkező oldalról is hozzáfér, akkor akár 15 cm vastag anyagot is átvághat.
 • Fényezés – A fényezőkorongok rozsdás felületek fényezését is képesek kezelni régi bútorok és antik fémtárgyak felújítása során. Különösen alkalmasak erre azok a sarokcsiszolók, amelyek lehetővé teszik a fordulatszám szabályozását, hogy a lehető legnagyobb gondossággal közelíthessen az anyaghoz.
 • Élezés – Olyan szélsőséges felhasználás, amely nagy szakértelmet igényel az ezermestertől. Sarokcsiszolóval és megfelelő koronggal élezheti például a fűnyíró késeket vagy a rotovátor kapákat. Ez egy bonyolult művelet, amely esetében nagyobb a sérülés veszélye.

Sarokcsiszolók a motor teljesítményfelvétele szerint

A sarokcsiszoló megvásárlása előtt a lehető legpontosabban mérlegelnie kell jövőbeli használatát. Mindenekelőtt a sarokcsiszoló képességeiről van szó, amelyekkel nagysága és teljesítményfelvétele szorosan összefügg. A teljesítményfelvétel a hálózatról vett villamos energia mennyiségére vonatkozik. Ezt wattban vagy kilowattban (W, kW) adják meg.

 • Kisebb sarokcsiszolók esetében leggyakrabban 600 és 1000 W közötti teljesítményfelvétellel találkozhat. A 115 vagy 125 mm átmérőjű korongok alkalmasabbak kisebb munkákhoz. Nagy terhelés mellett nem biztos, hogy a várt teljesítményt nyújtják.
 • A nagyobb sarokcsiszolókv már a méretükkel azt mutatják, hogy nem félnek nagyobb projektekbe harapni. 150–230 mm átmérőjű korongot tartalmaznak, és teljesítményfelvételük körülbelül 1400–2200 W között van, professzionális berendezések esetén pedig 2600 W-ig.

Sarokcsiszolók a korong átmérője szerint

A sarokcsiszoló gyakorlati használata szorosan összefügg a korong átmérőjével. Magának a sarokcsiszoló szerkezetének vannak bizonyos korlátai, és egy adott átmérőre épül. 115–230 mm átmérőjű sarokcsiszolók állnak rendelkezésre, és minél nagyobb a korong átmérője, annál mélyebb a vágást képes végrehajtani. Ahhoz, hogy a sarokcsiszoló nagyobb koronggal működjön, nagyobb teljesítményű motorra is szükség van. Ugyanakkor a súlya is nő. Kicsit matematikáról van szó, de a következő áttekinthető felosztással könnyen eligazodik.

Átmérő 115 – 125 mm

Ezek a leggyakrabban értékesített sarokcsiszolók, amelyek alkalmasak könnyű otthoni munkára – csiszolásra és fényezésre. Erősségeik közé tartozik a jó megfizethetőség, mivel a márkák közötti nagy konkurencia lenyomja az árakat. A 115 mm átmérőjű koronggal 2 cm, a 125 mm átmérőjű koronggal 2,5 cm mélységig lehet vágni.

Megbízható működésükhöz elegendő 600 W, optimális kivitelben 1000 W-ig terjedő teljesítményfelvétel. A méret átlagos, akár hosszabb ideig is tud dolgozni velük.

Átmérő 150 – 230 mm

Nehezebb vágási munkákhoz előnyösebb, ha nagyobb átmérőjű koronggal ellátott erős sarokcsiszolót vásárol. 150 mm átmérőtől a sarokcsiszoló 3,5 cm mélységig tud vágni. A 180 mm átmérőjű korong 5 cm mélységig, a legnagyobb 230 mm átmérőjű korong pedig 7,5 cm mélységig tud vágni.

Az ilyen eszközök teljesítményének azonban törvényszerűen jelentősen nagyobbnak kell lennie – 1400 W és még többnek. A 230 mm-es koronggal rendelkező sarkcsiszolóknál akár 2200 W körüli teljesítmény is lehet. Az erős teljesítményfelvétel szintén nagy teljesítményt feltételez, ezért a sarokcsiszoló képes kezelni a vas, beton és építési furatok vágását. A teljesítményfelvétellel együtt megnő a súlyuk és ugyanakkor ügyetlenebbek is. Gyorsabban elfárad a velük való munka során. Hangsúlyt kell fektetni a jó ergonómiára, az egyensúlyra és a biztonsági elemek magasabb felszereltségére is.

sarokcsiszoló mit vásároljon

Korong átmérő vs. fordulat

Hány fordulat elég? Bár megismételjük önmagunkat, a legfontosabb a sarokcsiszoló használatának célja. Igaz, hogy minél kisebb a korong átmérője, annál nagyobb a fordulat. Ezeket az információkat a termékleírásokban találja meg alapjárat esetén. 5000 és 12 000 fordulat / perc között mozog.

 • Sarokcsiszolók 125 mm átmérőig percenként 10 000 – 12 000 fordulatot képesek végrehajtani.
 • Sarokcsiszolók 230 mm átmérőig percenként 5000-7000 fordulatot képesek végrehajtani.

De nézzük ezeket a számokat gyakorlati szempontból. A nagyobb fordulatszám esetén nagyobb az esély a túlmelegedésre. Nemcsak a sarokcsiszoló esetében, hanem az anyag esetében is, amellyel dolgozik. Nagy sebesség esetén azonban a korong képes beleharapni az anyagba, és viszonylag gyorsan elvégzi a dolgát. Alacsony fordulatszám jellemző a nagy korongokra. Alacsonyabb sebességnél kevésbé hajlamosak a túlmelegedésre, hosszan és kitartóan tudnak dolgozni anélkül, hogy veszélyeztetnék a csiszolókorong és az anyag túlmelegedését. Figyelembe kell venni a feldolgozott anyagot. Száraz fáról a régi festék nagy sebességű csiszolásakor tűzveszély is fennáll.

Ön számára, mint jövőbeli felhasználó, a fordulatszám szabályozás lehetősége kívánatos funkció. Segítségével beállíthatja a csiszolókorong sebességét a gyors vágáshoz, de a biztonságos, lassabb csiszoláshoz is. Így flexibilis segítőt kap, amely nem fél semmilyen kihívástól.

Sarokcsiszoló súlya

Bár saját meghajtással rendelkező eszközről van szó, az eredmény elérése érdekében a kezébe kell fognia. A sarokcsiszoló súlya szorosan összefügg a korong méretével.

 • Kisebb sarokcsiszolók, legfeljebb 125 mm korong átmérővel, körülbelül 1,5–3 kg súlyúak.
 • Nagyobb sarokcsiszolók 230 mm-es koronggal körülbelül még egyszer olyan nehezek (3–7 kg).

Elektromos vagy akkumulátoros vezeték nélküli sarokcsiszoló?

Az otthoni barkácsolók számára kínált flexek túlnyomó többsége elektromos motorral van felszerelve, amely a hálózatból származó energiát használja (230 V-os aljzat), vagyis elektromos sarokcsiszolókról van szó. Ehhez társul egy bizonyos korlátozás a mindenütt jelenlévő kábel formájában (különösen a nehezen elérhető helyeken), valamint a nagyobb elővigyázatosságra helyezett hangsúly, hogy el ne vágja a kábelt. Másrészt biztos lehet benne, hogy állandó teljesítményt nyújt szinte korlátlan használati ideig. Az elektromos sarokcsiszolók ára elfogadható, súlyukat nem növeli az akkumulátor jelenléte.

Az akkus sarokcsiszolók nem korlátozzák mozgását. A motor újratölthető akkumulátorral működik. Nehezen elérhető helyeken is dolgozhat velük. Az akkumulátor azonban csak korlátozott ideig fog zökkenőmentesen működni, és ha nincs kéznél másik feltöltött akkumulátor, akkor egy ideig meg kell szakítania a munkáját. Az akkumulátoros modellek kissé nehezebbek, drágábbak, és legtöbb esetében a korong maximális átmérője legfeljebb 125 mm.

Biztonsági elemek

 • Rezgéscsillapító fogantyú – A fejlett rezgéscsillapító rendszereknek köszönhetően a keze hosszabb munka közben sem fog elzsibbadni.
 • Lassú indítás – Nagy fordulatszámú sarokcsiszolók funkciója. A korong csak lassan indul, ami kevésbé tapasztalt felhasználóknak is megfelelhet. Az indításkor a sarokcsiszoló korlátozza a kezdő áramot.
 • Újraindítás-védelem – Az áramellátás működés közben megszakadhat. Ez a funkció megakadályozza a sarokcsiszoló újra indulását, hogy elkerülje egy másik személy sérülését távollétében.
 • Túlterhelés elleni védelem – A sarokcsiszoló automatikusan átmenetileg kikapcsol, amikor észleli, hogy a motor túlmelegedett.
 • Visszarúgás-védelem – Hasznos funkció, amely automatikusan leállítja a sarokcsiszolót, amint a korong elakadt, megszorult az anyagban.
 • Állítható korongfedél – Alapvető védelem a megmunkált anyagból elpattanó darabok ellen.
 • Fékező funkció – A sarokcsiszoló kikapcsolása után egy pillanat alatt gyorsan lassíthatja a korong sebességét a lehetséges sérülések elkerülése érdekében.

Hasznos felszerelés sarokcsiszolókhoz

 • Gyorskioldó fedél – Nincs szükség semmilyen szerszámra a sarokcsiszoló fedelének beállításához.
 • Gyorskioldó anya – A korong cseréjéhez nincs szükség semmilyen szerszámra.
 • Állítható fogantyú – Ez általában 3 különböző fogantyúhelyzet. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan dolgozzon a sarokcsiszolóval nehéz körülmények között is.
 • Fordulatszám szabályozás – A minőségi sarokcsiszolók egyik legfontosabb funkciója. Kis fordulatszámnál csiszolhat túlmelegedés nélkül, nagy fordulatszámmal pedig hatékonyan és gyorsan vághat.
 • Állandó fordulatszám fenntartása – A fordulatszámot megtartja még nagyobb terhelés esetén is. Ez csökkenti a korong megszorulásának, elakadásának kockázatát.
 • Porelszívó – A sarokcsiszoló motort a beszívott levegő hűti. A csiszolás során nagy mennyiségű por keletkezik a sarokcsiszoló közvetlen közelében. Ha a port ismételten beszívja, a motor eltömődhet. A jobb modelleket ezért porelszívással látják el, kellően hatékony szűrővel ellátott gyűjtőedénybe.
 • Nagy gombok – Ellenőrizze a gombok kialakítását, ha jól akar dolgozni a sarokcsiszolóval. Ha nagyobbak, kesztyűvel is működtethetők.

hogyan kell dolgozni sarokcsiszolóval

Sarokcsiszolók ára

A sarokcsiszoló ára tükrözi annak teljesítményét, kihasználhatóságát, biztonsági elemeit és a felhasznált anyagok minőségét. Ha pénzügyi költségvetése megengedi, koncentráljon tekintélyes márkák sarokcsiszolóira. Az olcsó „no name“ modellek, amelyeket akcióban talál a szupermarketben vagy egy bazárban vásárol, első ránézésre jól nézhetnek ki, de az alacsony ár előrevetítheti az alacsonyabb minőségű alkatrészeket, amelyek az első nagyobb terhelésnél meghibásodnak.

✅ Sarokcsiszolók 17500 forintig

Az alap árkategóriában elsősorban hobbi sarokcsiszolókat talál. A korong átmérője 115 vagy 125 mm. Ezek kisebb, könnyebb és kevésbé hatékony szerszámok, amelyek alkalmasak alkalmi munkákra a ház körül. A sarokcsiszolók felhasználói recenziói jó minőségi mutató. Koncentráljon a jó értékeléssel rendelkező modellekre.

✅ Sarokcsiszolók 52500 forintig

A 17500-tól 52500-ig terjedő árban megtalálja a jelenleg legeladottabb sarokcsiszolókat különféle felszerelésekben. Emelkedik a sarokcsiszoló minősége, tartóssága és kihasználhatósága. Keményebb anyagokat is képesek vágni. Minden méretben talál itt sarokcsiszolókat, ezért alaposan fontolja meg, hogy fontos-e Önnek a mély vágás vagy az extra nagy fordulatszám.

✅ Sarokcsiszolók 52500 forinttól

Gazdag választék extra teljesítményű sarokcsiszolókból, amelyeket gyakori és intenzív használatra is ajánlanak. A modellek kofferrel és néhány alap koronggal kaphatók. A felszereltségbe fejlett biztonsági elemek, valamint számos hasznos kiegészítő funkció is bekerült. Az elektromos modellek mellett akkus sarokcsiszolókat is talál ebben az árban.

Videó

A legjobb sarokcsiszoló márkák

A márkának nagy szava van az elektromos szerszámok esetében az utóbbi időben. Ha a választásában biztos akar lenni, akkor a következő listában szereplő gyártók sarokcsiszolóit ajánljuk:

 • Bosch – A német szerszámgyártó barkácsolók és szakemberek számára nagyon jól felszerelt sarokcsiszolókat kínál technológia és anyagfelhasználás szempontjából is elfogadható áron. Az összes márka felett eladottságban vezetnek, és a jól minősített modellek közé tartoznak. Több akkumulátoros modell is van a kínálatukban.
 • Makita – A japán Makita márka kiemelkedik precizitásával, amelyet átvitt a sarokcsiszolók minőségébe is. Poros és párás környezetben is képesek kezelni a csiszolást és a vágást. Elégedettek lesznek alacsonyabb súlyukkal és jól kialakított ergonómiájukkal.
 • Narex – Sok ezermester nem enged a Narex elektromos szerszámokból. A kínálat nagy része erősebb modellekből áll, amelyeket pozitívan értékelnek a hosszabb élettartamuk miatt.
 • DeWalt – A tipikus sárga-fekete „méhek“ kihagyhatatlanok az építkezésen. Az amerikai DeWalt márka sarokcsiszolói minden árkategóriában megtalálhatók – az olcsóbbaktól kezdve a teljesen felszerelt professzionális sarokcsiszolókig.
 • Einhell – Ha megfizethető sarokcsiszolót keres alkalmi használatra, akkor a német Einhell márka sarokcsiszolói érdekes alternatívát jelentenek.
 • Powerplus – Kisebb méretű sarokcsiszolók 115 vagy 125 mm átmérőjű korongokhoz. Az alacsonyabb ár ellenére nem hiányzik belőlük a fordulatszám szabályozás, a jó ergonómia és a fontos biztonsági elemek.
TermékInfoÉrtékelés
1.Makita GA4530R
✅ Ez a kompakt és erőteljes sarokcsiszoló mindennel rendelkezik, amelyre csak szükséged lehet a kényelmes és problémamentes munkához
✅ Az eszközt porvédett csapágyazás jellemzi, és értékelni fogod az ergonomikus kialakítású borítást is
📌 20500 Ft-tól

720 W teljesítmény, 115 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 11000 ford/perc, tömege: 1800 g
5 out of 5 stars (5 / 5) Alacsony ár
2.MAKITA DGA504RTJ
✅ Ez a modell 5 Ah Li-Ion akkumulátorral és XPT technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a csiszoló használatát megnövekedett por- vagy páratartalmú környezetben.
✅ Új, megbízható, önellátó motor, amely hosszabb ideig használható egyetlen akkumulátor töltéssel
📌 133500 Ft-tól

125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 8500 ford/perc, pót markolat, tömege: 2500 g, csomag tartalma: akkumulátor, töltő és védőtok
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
3.BOSCH GWS 22-230
✅ A BOSCH erőteljes sarokcsiszolója az ideális eszköz metszéshez, csiszoláshoz és különböző anyagok vágásához
✅ Köszönhetően elfogadható tömegének és a beépített fejlett biztonsági funkcióknak kezelése roppant egyszerűen elsajátítható és mindenekelőtt biztonságos
📌 41000 Ft-tól

2200 W teljesítmény, 230 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 6500 ford/perc, pót markolat, tömege: 5200 g, csomag tartalma: védőtok
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
4.Makita GA9050R
✅ A sarokcsiszoló 230 mm átmérőjű tárcsákkal kompatibilis, és új generációs motorral rendelkezik, amely lehetővé tette a gép tömegének és méreteinek csökkentését
✅ A sarokcsiszoló számos biztonsági funkcióval rendelkezik
📌 39500 Ft-tól

2000 W teljesítmény, 230 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 6600 ford/perc, pót markolat, tömege: 4800 g, csomag tartalma: védőtok
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
5.BOSCH GWS 9-125 S
✅ A flex vágókorongjának átmérője 125 mm, így tökéletes a ház körüli munkákhoz
✅ Csiszoláshoz kiváló, de szinte bármilyen anyagot vághatunk vele 2,5 cm mélységig. A flex szívét egy megbízható elektromos motor adja, amely a robusztus házban kapott helyet
📌 26500 Ft-tól

900 W teljesítmény, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 11000 ford/perc, pót markolat, tömege: 1900 g, csomag tartalma: védőtok
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
6.Einhell TE-AG 125/750
✅ A hatékony sarokcsiszoló bármilyen nehezebb munkával könnyedén megbirkózik
✅ A piros sorozatot magasabb műszaki szint és elsőosztályú kidolgozás jellemzi
📌 13500 Ft-tól

750 W teljesítmény, 125 mm tárcsaátmérő, max. fordulatszám: 11000 ford/perc, pót markolat és antivibrációs fogantyú, tömege: 2100 g, csomag tartalma: védőtok
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5) Alacsony ár
Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalábbis inspiráltuk Önt egy új sarokcsiszoló kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb sarokcsiszolót.