Szépség és kozmetika

A legjobb szempillaspirálok (recenziók és teszt 2024)

legjobb szempillaspirálok A szempillaspirál a smink szerves része, és a nők túlnyomó többsége naponta használja. Néhány hölgy kihagyja az alapozót vagy a rúzst, de a szempillaspirált egyszerűen kihagyhatatlannak tartja. A legjobb szempillaspirál azt adja a szempillának, amire szüksége van. Ezért érdemes a saját szempillaspirálját az Ön választása szerint megvásárolni, ne hagyatkozzon a barátnők vagy kolléganők választására. Az Ön szempillái valószínűleg különböznek másokétól, és ezért más típusú szempillaspirált igényelnek.

Ahhoz, hogy a megfelelőt vásárolja meg rendelkezésére áll ez az áttekinthető szempillaspirál teszt. Annak érdekében, hogy megtudja, milyen típusúra van szüksége, egyszerűen pontokban adunk tanácsot. Az üzletben könnyebb lesz a választás, és a gazdag kínálatban jobban fog tudni orientálódni. A szokványos szempillaspirálokon kívül a piacon megtalálhatók még a vízálló szempillaspirálok is, a népszerű göndörítő szempillaspirálok, amelyek göndörítik a szempillákat göndörítő fogó használata nélkül, és legújabban a bio szempillaspirálok, érzékeny szemű nők számára.

Teszt – legjobb szempillaspirálok – TOP 7

TermékÉrtékelésÁr (-tól)
1.Max Factor 2000 Calorie
szempillaspirál a dús pillákért
5 out of 5 stars (5 / 5)1600 Ft Alacsony ár
2.Helena Rubinstein Lash
Queen Sexy Blacks

hosszabbító és dúsító szempillaspirál
5 out of 5 stars (5 / 5)10900 Ft Alacsony ár
3.Collistar Mascara Infinito
dúsító és göndörítő szempillaspirál
5 out of 5 stars (5 / 5)5500 Ft Alacsony ár
4.L’Oréal Paris Volume
Million Lashes So Couture

dúsító és göndörítő szempillaspirál
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)3450 Ft Alacsony ár
5.Lancôme Monsieur Big
extra dúsító szempillaspirál
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)8750 Ft Alacsony ár
6.Clinique High Impact
szempillaspirál a dús pillákért
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)6250 Ft Alacsony ár
7.L’Oréal Paris Mega
Volume Miss Manga

szempillaspirál a dús pillákért
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)2700 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszam ki a legjobb szempillaspirált?

  1. Figyelje meg a szempillájának típusát. Ritkábbak? Hosszúak vagy rövidek? Eszerint gyorsabban tud választani, mivel a szempillaspirálokat egyértelműen kategorizálják, attól függően hogyan tudnak gondoskodni a szempilláról. Ha hosszabbító szempillaspirált vásárol, de dúsítani szeretné pilláit, ne csodálkozzon, hogy nem a kívánt eredményt érte el. Általában minden drogériában kapható hosszabbító szempillaspirál, dúsító szempillaspirál, vízálló szempillaspirál, göndörítő szempillaspirál és ezeknek a különböző kombinációjuk (dúsító és vízálló, hosszabbító és dúsító, stb.).
  2. Kefe alakja. Nem mindegy, milyen a kefe alakja és miből készültek a sörték. A vastagabb és sűrűbb kefe a hosszú szempillák számára megfelelő. A ritkább kefe, amelynek a sörtéi között nagyobb a távolság, jobban felviszi a festéket a rövid szempillákra. A ritkább és rövidebb szempillákhoz olyan kefére lesz szüksége, amely különböző hosszú sörtékkel rendelkezik, hogy dúsítsa és hosszabbítsa egyszerre a szempillákat.
  3. Festék sűrűsége. A ritkább fekete festék hosszabb ideig szárad a szempillákon, ezért kicsit hosszabb ideig kell várni, hogy a következő réteget felvigye, vagy a szempillák összeragadnak. A sűrűbb festék jobb száradást és fixációt eredményez. Csak Önön múlik, hogy milyen típusú smink felel meg Önnek, de feltétlenül próbálja ki mindkét típust.
  4. Szempillaspirál színe. A klasszikus fekete mellett megtalálható a zöld, lila vagy barna színű szempillaspirál is, amelyeknek köszönhetően a szempillái színesebbek lesznek és még inkább figyelem felkeltőek.

Milyen szempillaspirál alkalmas az érzékeny szemekre?

Minden szempillaspirál szemészetileg tesztelt, vagy legalábbis annak kellene, hogy legyen. Az érzékeny szemekre alkalmas szempillaspirálok nem tartalmaznak tartósítószert, amely allergiát, vörösödést, viszketést és gyulladást okozhat. Az érzékeny szemeknek ez nem elég, gyakran finom összetételű spirálra van szükségük, ezért olvassa el a gyártó által megadott információkat. A konkrét szempillaspirál márkák gyártanak kimondottan az érzékeny szemekre ajánlott típust is.

Ha kontaktlencsét viselek, akkor is használhatok szempillaspirált?

Kontaktlencse viselésekor is sminkelhet, és nem kell megváltoztatnia a bevált szempillaspirál márkáját sem. A piacon viszont kaphatók olyan speciális sminklemosó vizek, melyek a kontaktlencsét viselőknek ajánlott – használjon inkább ilyet az általános helyett. Megtalálhatók például több e-shopnál is.

Meddig használható a szempillaspirál felbontás után?

A szabály az, hogy hat hónap után vásároljon újat. Azzal, hogy felbontotta (ha csak egyszer is kinyitotta) az üvegcsébe levegő került, és ezzel bizonyos anyagok lebomlanak. A szemét minimálisan irritálhatja, és ezt ne kockáztassa meg.

Mit bírnak ki a vízálló szempillaspirálok?

Aggályok nélkül viselheti esős napokon, nem maszatolódnak el sírás közben sem, és alkalmasak vízhez (úszómedencék, tavak, nyári vakáció a tengernél). Ne feledje azonban, hogy a vízálló szempillaspirálokhoz tervezett sminklemosót használjon.

Miben mások a bio szempillaspirálok?

A szempillaspirálok, melyek a bio kozmetikumok közé tartoznak, nem tartalmaznak, vagy csak minimális mennyiségű konzerválószert és irritáló vegyi anyagot, ezzel az érzékeny szemű hölgyek figyelmét elnyerték. A kapott hatás hasonló a hagyományos szempillaspiráléhoz, a különbség még az árban sem észrevehető.

Szempillaspirál vitaminokkal?

A név önmagáért beszél – ez a szempillaspirál tartalmaz vitaminokat, fehérjét, keratint, valamint olyan anyagokat, melyek UV-védelmet nyújtanak a pilláinak. Ez a termék gondoskodik a szempilláiról és védi őket a környezet káros hatásaitól.

A szempillaspirál helyes használata

Mindig a pillák tövétől indulva kezdje a szempillaspirál felvitelét, kívülről befelé a belső szemzug felé haladva. Mindig húzza végig a pillák teljes hosszán, forgatva a kefét. Végül csukja be a szemét és húzza végig a kefét a szempillákon, hogy eltüntesse az esetleges csomókat. Először mindig a felső szempillákat fesse ki.

Melyik spirál a legjobb az Ön számára?

A legjobb spirálnak természetes hatásúnak kell látszani a szemén, és nem tapadhatnak össze tőle a szempillái, hogy ne nézzen úgy ki, mint egy baba. Természetesen az esti sminknek drámaibb hatással kell bírni, ezért jó ötlet, egy olyan spirál, amely egy réteg alkalmazása után természetes hatást kelt, majd további réteg felvitele után összetapadás nélkül jobban kiemeli a szempilláit.

A klasszikus a fekete szempillaspirál megnyitja a tekintetét és nagyítja a szemét. Ha Ön világos bőrű, szőke vagy vörös hajú, és valóban természetesen szeretne kinézni, inkább barna árnyalatú szempillaspirált használjon. Az extravagánsabb és bátrabb hölgyek számára ajánlottak a különböző színű szempillaspirálok a kéktől a lilán keresztül, akár az ezüstig.

Szempillaspirál tárolása

A szempillaspirált szobahőmérsékleten tárolja. Védje a fénytől, magas hőtől vagy páratartalom hatásától.  A szempillaspirál használata után azonnal helyezze vissza a termék kupakját, így megakadályozza az oxidációt. Ügyelje a szavatossági időre.

Segített Önnek ez a szempillaspirál teszt? Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb szempillaspirált, és árulja el nekünk az Ön győztesét. Lehet, hogy az Ön véleménye lesz a döntő tényező, amely meggyőzi majd a következő látogatókat a webhelyünkön.