Sport és outdoor

A legjobb vibrációs platformok (teszt 2024)

legjobb vibrációs platformok - trenérok A kiváló minőségű vibrációs platform megmozgatja a testet, gyorsan megerősíti az izmokat szinte az egész testen, és segít a nőknek a narancsbőr / cellulit elleni küzdelemben. A legjobb platform, természetesen az orvosával folytatott konzultáció után, segíthet a reuma valamint az izmok és az ízületek merevsége ellen. Ezért a készülék használata nincs korhoz kötve, sőt az idősek számára is ajánlott.

Fontos, hogy vásárlás előtt számos vibrációs platformot megnézzen, hasonlítsa össze azokat, amelyek Ön szerint a legjobb minőségű vibromasszázs gépek közé tartoznak. Csak Ön tudja, hogy mit vár el egy ilyen géptől, és milyen költségvetéssel rendelkezik.

Elkészítettük Önnek a vibrációs platformok aktuális tesztjét a vásárlási döntések egyszerűbbé tétele érdekében. A részletes információkat kiegészítettük a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokkal, amelyeket a vásárlók tesznek fel általában a vibrációs platformokkal kapcsolatban.

Örülnénk, ha a vibrációs platform tesztünket kiegészítené, például csatlakozna a beszélgetéshez és megosztaná tapasztalatait, észrevételeit az Ön által vásárolt termékről.

Teszt – legjobb vibrációs platformok – TOP 6

TermékÉrtékelésÁr (-tól)
1.inSPORTline Julisa
Motorteljesítmény: 440 W
Vibrációs felület: 68 x 42 cm
Teherbírás: 120 kg
Vibrációs sebességek: 60
Frekvencia: 6 - 40 HZ
5 out of 5 stars (5 / 5)122 600 Ft Alacsony ár
2.inSPORTline Lotos
Motorteljesítmény: 300 W
Vibrációs felület: 65 x 62 cm
Teherbírás: 120 kg
Vibrációs sebességek: 50
Frekvencia: 5,86 - 13,7 Hz
5 out of 5 stars (5 / 5)150 700 Ft Alacsony ár
3.VibroGym inSPORTline Charles
Motorteljesítmény: 500 W
Vibrációs felület: 70 x 50 cm
Teherbírás: 120 kg
Vibrációs sebességek: 60
Frekvencia: 5 - 40 HZ
5 out of 5 stars (5 / 5)214 000 Ft Alacsony ár
4.inSPORTline Lilly
Motorteljesítmény: 300 W
Vibrációs felület: 53 x 38 cm
Teherbírás: 120 kg
Vibrációs sebességek: 20
Frekvencia: 0 - 25 HZ
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)123 500 Ft Alacsony ár
5.inSPORTline Rexabelt
Motorteljesítmény: 80 W
Vibrációs felület: 80 x 40 cm
Teherbírás: 100 kg
Vibrációs sebességek: 4
Frekvencia: 12 - 25 HZ
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)114 500 Ft Alacsony ár
6.inSPORTline Devyn
Motorteljesítmény: 200 W
Vibrációs felület: 53 x 27 cm
Teherbírás: 100 kg
Vibrációs sebességek: 50
Frekvencia: 6 - 14 HZ
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)62 000 Ft Alacsony ár

Hogyan válassza ki a legjobb vibrációs platformot / trénerek?

 • Vibrációs terület mérete. Gondoljon arra, hogy kényelmesen tudjon állni / edzeni a vibrációs területen. A minimális szélességnek ezért legalább 40 cm-nek és minimum hossznak 50 cm-nek kell lennie. Ideális esetben 50 cm vagy annál nagyobb szélességű, a hossza 70 cm felett legyen. Ha lehetősége van arra, hogy kipróbáljon egy adott vibrációs platformot, ajánljuk, legalább álljon rá – így megtudja, hogyan érzi magát rajta, és milyen méretű lesz az Ön számára a legkényelmesebb. Talán egy kisebb vibrációs területet szeretne a tárolás miatt, de aztán rájön, hogy a legjobb állnia a legszélesebben.
 • Vibrációs frekvencia. A vibrációs frekvenciát a másodpercenkénti rezgések számában adják meg, és az szerint kell beállítani, hogy milyen intenzíven kíván edzeni. Jelenleg minden minőségi vibrációs platformon van lehetőség a frekvencia beállítására.
 • Rezgés amplitúdója. Röviden, minél nagyobb a szám, a rezgés annál intenzívebb. Ha összehasonlít két olyan vibrációs platformot, amelyek között nem tud dönteni, és az összes paraméter majdnem ugyanaz, akkor válassza a magasabb amplitúdó értéket, hogy a rezgések erősebbek legyenek.
 • Vibrációs platform teljesítménye. A jó minőségű vibrációs platformok otthoni használatra jellemzően legfeljebb 300 W teljesítményűek, a jobbak teljesítménye 500 wattnál kezdődnek. Ha olyan vibrációs platformot választ, amely kombinálja a 3D rezgéseket, ezeknél a felület három irányban mozog, tulajdonképpen spirál alakban. Természetesen a 3D mozgással rendelkező vibrációs platformok drágábbak, de az edzés ezeken hatékonyabb. A legjobb modellek kombinálják a vertikális rezgéseket és a 3D rezgéseket, tehát két motorral rendelkeznek.
 • Merítsen ihletet. Segíthet például a vibrációs platform teszt, olvassa el a véleményeket, és nézze meg, az emberek mit vásárolnak és mennyire elégedettek. A valódi hivatkozások megakadályozzák a rossz vásárlást.

Melyek a vibrációs platformok fő előnyei?

A vibrációs platformok legfőbb előnyei közé tartozik például:

 • hatékony izomerősítés,
 • súlycsökkentés,
 • lábmasszázs,
 • vérkeringés javítása,
 • segít a reumában
 • merev izmok megmozgatása,
 • pozitív hatások az ízületekre,
 • cellulit elleni küzdelem,
 • idősek értékelik a stabilitás és a koordináció fejlesztését.

Természetesen több előnnyel is rendelkeznek – a minőségi vibrációs platformokat szülés után használják a hölgyek a has, a csípő és a fenék kiformálásához. A gyakorlottabbak a vibrációs platformon különböző gyakorlatokat végeznek, például guggolás, kitörés és egyéb gyakorlatok. A sportolók a rezgésplatform használatával a hosszabb távon való futás vagy nagyobb kihívást jelentő kerékpározás után regenerálják az izmaikat.

Biztos fogyást eredményez a vibrációs platform használata?

Ahhoz, hogy a vibrációs platform segítségével fogyjon nem elég csak ráállni, hanem különböző gyakorlatokat is kell végezni. A platform használata így elősegíti a fogyást és formálja az alakot, de mindehhez kitartás és türelem szükséges. Az izmok rendszeres dolgoztatása látszani fog az alakon, sőt még a zsír bontását is elősegíti. De ne igyekezzen heti 0,5 – 1 kg-nál nagyobb mértékű fogyásra, mert ez az izmokra nézve nem egészséges. A vibrációs platform használata és az egészséges étkezés kombinációjával jó eredményeket érhet el.

Mitől viszkethet a bőr a vibrációs platform használata közben és után?

A mikrocirkuláció és a vérkeringés fokozódása miatt, tehát ez a viszketés teljesen ártalmatlan dolog. Annak a jele, hogy fokozódnak az anyagcsere folyamatok és több tápanyag jut a kollagén rostoknak.

Milyen esetekben nem ajánlott a vibrációs platform alkalmazása?

Számos megbetegedés estén és bizonyos állapotokban nem ajánlott a platform alkalmazása, például friss törések; epe- és vesekő; protézisek és beültetett implantátumok; epilepszia; magas vérnyomás és szívritmuszavar; daganatos megbetegedések és terhesség esetén.

Vannak összecsukható vibrációs platformok a piacon?

A vibrációs platformok túlnyomó többsége nem összecsukható. Vegye figyelembe azt a tényt, hogy az új vibromasszázs platformja bizonyos helyet foglal el a helyiségben.

Szükséges az új vibrációs platform szakszerű összeszerelése?

Professzionális szerelés ajánlott.

Milyen teherbírással rendelkezik a vibrációs platform?

A vibrációs platformok teherbírása általában 120 kg-ig terjed, a professzionálisabb platformok teherbírása legfeljebb 150 kg.

Szükséges-e vásárolni védőszőnyeget?

Feltételezzük, hogy az új vibrációs platformja valamilyen padlón fog állni, ezért ajánlatos megvásárolni egy védőszőnyeget, amely minden edzőgép alatt kellene, hogy legyen. Megvédi a padlót.

Hosszú használat közben túlmelegedhet a vibrációs platform?

A minőségi vibrációs platformok nem melegednek túl még akkor sem, ha fél órát vagy akár egy órát használja szünet nélkül. Az alacsonyabb teljesítményűek (gyengébb motorral) mintegy húsz perc múlva kezdenek túlmelegedni.

Jó, ha van erősítő gumikötél a vibrációs platformhoz?

Az erősítő gumikötelek néha már megtalálhatók a vibrációs platform csomagban, vagy egyes modelleknél külön megvásárolhatók. Elsősorban fejlettebb edzésre használják a gyakorlatok hatékonyságának javítására. Kezdőknek ez nem szükséges.

Jobb, ha fogantyúval vagy anélkül vásárol vibrációs platformot?

A fogantyúk az Ön stabilitásának támaszára szolgálnak, és akkor is hasznos lehet, ha idővel a vibrációs platformon gyakorlatokat szeretne végezni, például guggolást. Általánosságban elmondható, hogy nem ajánlatos fogantyú nélküli vibrációs platformot vásárolni kezdőknek, időseknek és bárkinek, aki nem tudja, milyen állni egy vibrációs platformon. Még néhány gyakorlott sportoló is előnybe részesíti a fogantyúval rendelkező vibrációs platformot. Bármikor szüksége lehet rá, hogy megtartsa magát, tehát nem baj, ha van fogantyú a platformon.

A vibrációs platform tisztítása és karbantartása

A vibrációs platform tisztításához soha ne használjon benzint, hígítót vagy maró hatású tisztítószert.  Nedves törlőrongy segítségével tisztítsa le a port és a szennyeződést a platformról.  Rendszeresen ellenőrizze a csatlakozások helyességét. 3 havonta ellenőrizze az edzőgépet, hogy minden alkatrész működése vagy funkciója megfelelő legyen.

A vibrációs platform használata javasolt:

 • Megelőzésre: A stressz tűrő képesség javulhat, mert az edzés hatására jótékony hormonok szabadulnak fel, úgynevezett boldogsághormon.
 • Cellulit / narancsbőr kezelésére: Mivel a platform használata fokozza az anyagcserét és serkenti a zsírégető enzimek működését, valamint megerősíti a bőr alatti kötőszövetet.
 • Sport / edzés céljából: Ez a fajta tréning növeli az erőnlétet, fokozza az állóképességet.
 • Idősebbek felhasználóknak: Előnyös az idősebbek számára, mert felgyorsítja az anyagcserét, javítja az izomtónust, valamint a csontsűrűséget.

Milyen más edzőgépekkel tudom felszerelni az otthoni edzőtermet?

Ha szeretne egy kis otthoni edzőtermet berendezni, akkor felszerelheti például még futópaddal, taposógéppel vagy szobakerékpárral is.

Segített Önnek ez a vibrációs platform teszt? Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Segítsen másoknak is kiválasztani egy minőségi vibromasszázs gépet, és árulja el nekünk az Ön győztesét. Lehet, hogy az Ön véleménye lesz a döntő tényező.