Háztartás

A legjobb állatszőr porszívók (recenziók és teszt) 2024

állatszőr porszívók
Ha négylábú házi kedvence van, és szeretné tisztán tartani otthonát, nem nélkülözheti a minőségi állatszőr porszívót. Melyek a legjobb és legerősebb állatszőr porszívók és mit várhat ezektől?

Néhány érdekes és magasan értékelt modellt talál az alábbi rangsorban. Ezek között vannak klasszikus porszívók, rúdporszívók és robotporszívók, amelyeket úgy fejlesztettek tovább, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek a haj, szőr és egyéb szennyeződések felporszívózása során. Erősségeik közé nemcsak a nagyobb szívóteljesítmény tartozik, hanem a speciálisan kialakított fúvókák és kefék is, amelyeket úgy alkottak meg, hogy a lehető legtöbb állatszőrt szedjék fel a padlóról és a szőnyegekről. Fejlett légszűrő rendszerrel is rendelkeznek, amely gondoskodik arról, hogy a porszívóból kifújt levegő mentes legyen az allergénektől, pollenektől, portól és egyéb szennyező anyagoktól.

A kereskedők a különböző típusú porszívók széles választékát kínálják, amelyek azt ígérik, hogy gyorsabban és precízebben kezelik a háziállatok szőrét, mint az átlagos porszívók. Hogyan válasszon állatszőr porszívót? Klasszikus, rúdporszívó vagy érdemes megfontolni egy robotporszívó vásárlását? Útmutatónkban alapvető áttekintést talál erről a porszívó kategóriáról. Ha biztos akar lenni a jó vételben, akkor figyeljen az állatszőr porszívókról elérhető tesztekre és recenziókra is. Ezekben értékes benyomásokat talál a valós használatból és az eredménnyel való elégedettségről/elégedetlenségről.

A legjobb állatszőr porszívók (teszt 2024)

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Dyson V15 Detect Absolute
+ A Dyson erős, intelligens vezeték nélküli porszívója
+ A bemeneti nyílásnál található piezo szenzor folyamatosan méri és számolja a porszemcséket
+ Teljesítmény-csökkenés nélküli szívóerő, akár 60 percen át
⭐ 100 %295000 Ft Alacsony ár
2.Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto
+ 100 air wattos nagy szívóteljesítmény és hosszú, 45 perces akkumulátor-üzemidő
+ Automatikus teljesítménybeállítás a felületnek és a szennyeződésnek megfelelően
+ Ultrakönnyű, 2,2 kg súlyú kialakítás
⭐ 98 %100000 Ft Alacsony ár
3.Thomas Perfect Air Animal Pure
+ A könnyen tisztítható Turbo kefe hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, hajszálakat, akár a hosszú szálú szőnyegek mélyéről is
+ Üzemmódok – vízszűrős porszívózás, nedves porszívó mód, porzsákos porszívózás
+ Gazdag kiegészítők, nagyon jó feldolgozási minőség
⭐ 96 %92000 Ft Alacsony ár
4.Rowenta RR8579 X-Plorer S75s Animal and Allergy
+ A porszívó a legmodernebb technológiával és nagy, 2700 Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik
+ Lézeres navigáció teljes lefedettséggel
+ Intelligens törlés szükség szerint
⭐ 96 %165000 Ft Alacsony ár
5.Xiaomi Robot Vacuum X10+
+ A robotporszívó fejlett lézeres navigációval rendelkezik
+ 5200mAh akkumulátor akár 2 órás üzemidővel
+ 3 felmosási fokozat (a tisztítandó vízmennyiség beállítása)
⭐ 94 %240000 Ft Alacsony ár
6.KÄRCHER VC 3
+ A praktikus porzsák nélküli porszívó egyesíti a minőségi kivitelezést a por hatékony eltávolításával
+ Minőségi HEPA szűrő típusú szűrővel végzi a dolgát
+ Kedvező ár, ellenőrzött márka
⭐ 94 %45000 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszon állatszőr porszívót

A kutyával vagy macskával rendelkező háztartás gondozásának megvannak a maga sajátos szabályai. A háztartás tagjaként a háziállatnak külön helye van alváshoz, evéshez vagy higiéniához. Azonban előfordul, hogy minden szőnyeg, párna vagy a szobának minden sarka tud a jelenlétéről. A legtöbb kutya- és macskafajta vedlő szőrzetű, ami azt jelenti, hogy a kefélés vagy vakarózás során történő folyamatos szőrhullás mellett normál élettani jelenség a tavaszi és őszi jelentős vedlés. Ilyenkor a szőr előfordulása a lakásban szinte mindenhol megnő – a padlótól kezdve a kanapén, a párnákon, a takarókon és a ruhákon át.

Egy minőségi porszívó, amely kompromisszumok nélkül megbirkózik a szőrrel, a megfelelő választás a tisztaság megőrzéséhez. Olyan, amely a legfinomabb szőrszálakat is felszívja a gyűjtőtartályba, és még a szőnyegekből is kihúzza a beletapadt szőrszálakat. Ha a jelenlegi porszívója nem tud megbirkózni a háziállatok szőrével, érdemes megfontolnia egy olyan porszívó vásárlását, amelyet úgy terveztek, hogy a legjobb eredményeket érje el a háziállatok szőrének felszedésénél.

Mit kell figyelembe venni az állatszőr porszívó kiválasztásakor?

A jelenlegi hatalmas porszívó választékban nehéz eligazodni. Ezen belül több alapvető alkategória is található. A leggyakrabban a porszívókat típus szerint osztják fel, például klasszikus padlóporszívók, rúdporszívók, robotporszívók, kézi porszívók, ipari porszívók, multifunkcionális porszívók, …

Ezen kívül talál felosztást a felület típusa (szőnyeg vs. padló), meghajtás (vezeték nélküli/akkumulátoros vs. vezetékes), gyűjtőtartály (porzsákos vs. porzsák nélküli) és rendeltetés (például allergiásoknak szánt porszívók, antibakteriális porszívók vagy állatszőr porszívók) szerint.

A választás során számos tényezőt kell figyelembe venni – a porszívó kezelésétől kezdve a porszívó teljesítményén, képességein, a felület típusán, a háztartás tagjainak igényein át a további felszerelésekig, amelyek más felületek karbantartását is megkönnyítik.

Hogyan kezdjünk hozzá? Néhány kulcsfontosságú terület a következő pontokban megtalálható.

Házi kedvenc

Kezdje azzal, aki a leginkább érintett. A háziállatával/házi kedvencével. Rövid vagy hosszú szőrű macskája van? Sima, rövidszőrű vagy hosszúszőrű, sűrű aljszőrzettel rendelkező kutyája van? A vedlés, a kihulló szőr mennyisége és hossza nagyon eltérő lehet, és az új porszívó képességeinek ehhez kell igazodniuk. Minél több szőr van a padlón és a bútorokon, annál nagyobb teljesítményűnek kell lennie a porszívónak. Például a gyűjtőtartály térfogata is hozzájárul az általános elégedettséghez. Hosszabb szőrszálak = nagyobb gyűjtőtartály.

Háztartás elrendezése

Porszívó vásárlásakor általában fontos, hogy a vásárlást a belső tér méretére és elrendezésére alapozzuk. Míg a vezetékes porszívóknál a vásárlókat a tápkábel hossza (a hatósugár – azaz a porszívó hatótávolsága a konnektortól) érdekli, addig a vezeték nélküli rúd- és robotporszívóknál a fontos adat az akkumulátor töltésenkénti üzemideje és az a terület, amelyet a porszívó egyetlen töltéssel meg tud tisztítani.

Gondoljon az emeletek, lépcsők számára és a küszöbök meglétére is. Ezek mind nagyban befolyásolják, hogy melyik porszívó a legjobb választás az Ön háztartásába. Hiszen ha a robotporszívót rendszeresen kézzel kellene szobáról szobára átvinnie, akkor annak előnyei nem lennének olyanok, mint egy akadálymentes belső térben.

Kemény padló vs. szőnyegek

Egyes porszívók kiváló eredményeket adnak a padlókon, mások a szőnyegekkel is megbirkóznak, a legjobb állatszőr porszívók pedig kompromisszumok nélkül kiváló eredményeket adnak minden felületen. Ezért a választás során ügyeljen arra, hogy milyen típusú felületre tervezték a porszívót.

A háztartás tagjai

Van az otthonában allergiás beteg? Akkor összpontosítson a nagy hatékonyságú, a kifújt levegőt többszörösen szűrő porszívókra, hogy a por és az allergének legapróbb részecskéi is a porszívóban maradjanak.

Van az otthonában kisgyermek vagy zajérzékeny személy? A porszívó zajszintje fontos választási paraméterré válhat.

A használat igényessége vs. porszívó típusa

A klasszikus, hálózatról működtetett porszívók már régóta népszerűek. Előnyeik közé tartozik a nagyobb állandó szívóteljesítmény, a nagyobb gyűjtőtartály/porzsák, a nagy teljesítményű turbókefe és az érdekes kiegészítő tartozékok, amelyek lehetővé teszik még a bútorok kárpitjának tisztítását is. Keménypadlókon és szőnyegeken is jól működnek. Más típusú porszívókhoz képest azonban kissé nehezebb a kezelésük.

A vezeték nélküli/akkumulátoros rúdporszívók meggyőznek gyorsaságukkal és azonnali készenlétükkel. Könnyebbek, jobban manőverezhetők és jól teljesítenek a padlókon és a szőnyegeken. Népszerűek a kombinált kivitelek – például a 2in1 rúd- és kézi porszívók, a rúdporszívók gőzmoppal vagy gőzfunkcióval a padló fertőtlenítésére. A tulajdonosok értékelik, ha a fő forgókefe automatikus szőr és feltekeredett haj tisztítóval van felszerelve.

A robotporszívók önállóan működnek, és az Ön erőfeszítése nélkül gondoskodnak a tiszta padlóról. Az, hogy egy robotporszívó mennyire jól teljesít, a navigáció fejlettségétől és a beépített technológiáktól függ. Ha olyan padlót ápol, ahol gyakrabban fordul elő állatszőr, jobb, ha egy drágább modellbe fektet, amely képes arra, hogy automatikusan kiürítse a gyűjtőtartályt, ha megtelt, és visszatérjen a dokkoló állomásra, mielőtt teljesen lemerülne.

Porszívózás gyakorisága

A porszívózás gyakorisága függ a padlón lévő állatszőr mennyiségétől és az Ön tisztasági követelményeitől is. Bizonyos időszakokban a porszívó naponta van használva. Akkor értékelni fogja, ha könnyen kezelhető és másodpercek alatt munkára kész. Nem csoda, hogy az állattartók előszeretettel használják a rúdporszívókat. A navigációval ellátott robotporszívók a folyamatos napi padlóápoláshoz is beváltak.

Más felületeken való használhatósága

Macskája/kutyája rendszeresen az ágyon, a kanapén vagy a fotelben van? A billentyűzetre hullik a háziállat szőre? Aki még nem tapasztalta, valószínűleg nem fogja elhinni, honnan kerülhet mindenhová a finom és jellegzetes állatszőr! Ebben az esetben jól jön egy különféle és praktikus tartozékokkal ellátott porszívó. Ezeket nevezik turbókefének, állatszőr kefének, kefés szívófejnek, rövid és hosszú rés szívófejnek. Ezeket főként a klasszikus és a rúdporszívók felszereltségében találja meg.

kutya es szor

Miben tűnik ki egy minőségi állatszőr porszívó?

Az állatszőr porszívók vezető helyet foglalnak el a porszívók között. Többet várnak el tőlük, ezért ha olyan porszívóval találkozik, amelyen „Pet“, „Animal“ felirat van vagy a leírásában „állatszőrre“ tervezett szerepel, akkor az a teljesítményével, az állatszőr hatékony eltávolítására való képességével és kifinomult szűrésével fogja megörvendeztetni. Mivel várhatóan gyakrabban is használják, hosszabb élettartammal rendelkezik, ami gyakran magasabb árat jelent. Mindenesetre, ha egy jó hírű gyártótól vásárol állatszőr porszívót, megbízható segítőt kap, amely könnyedén megbirkózik a mindennapi „szőrös“ kihívásokkal.

Szívóteljesítmény

Az állatszőr porszívónak a lehető legnagyobb szívóteljesítménnyel kell rendelkeznie. A szívóteljesítmény azonban nem csak a porszívó bemeneti teljesítményével függ össze. A modern porszívók ma már 400 W-os bemeneti teljesítmény mellett is képesek ugyanolyan eredményeket elérni, mint egykor a régebbi, 2000 W-os bemeneti teljesítményű modellek. A porszívó bemeneti teljesítménye nem határozza meg közvetlenül a porszívó teljesítményét, csak az energiaigényét. A szívóteljesítményt befolyásolja a porszívó kialakítása, a motor technológiája, a tömlő/kefék kialakítása és a belső szigetelése a szennyeződéstől.

Szűrési hatékonyság

Az állatszőr porszívóknak a szűrési hatékonyság tekintetében is nagyon jól kell teljesíteniük. Ezért kiváló minőségű HEPA szűrőket és egyedi többszörös szűrőrendszereket tartalmaznak, amelyek a legkisebb szennyeződéseket és mikroszkopikus allergéneket is eltávolítják. Minél pontosabb a rendszer, annál tisztább a porszívóból kijövő levegő.

Gyűjtőtartály kapacitása

0,2 l-től a kézi porszívók esetében, több mint 40 l-ig az ipari porszívók esetében. A gyűjtőtartály kapacitása nem csak azzal függ össze, hogy mennyi szennyeződést képes a porszívó befogadni, hanem természetesen a porszívó méretére és súlyára is hatással van.

A klasszikus porszívók esetében leggyakrabban körülbelül 3-6 literes gyűjtőtartállyal találkozhat – porzsák nélküli (ürítő tartály) és porzsákos (szövet többszöri használatra, papír egyszeri használatra). A rúdporszívók kisebb, kb. 0,4 – 1 literes műanyag tartályokkal rendelkeznek, hogy a megtöltődő gyűjtőtartály ne növelje túlságosan a porszívó súlyát és ne korlátozza a porszívó mozgékonyságát. A robotporszívók esetében a tartályok a legkisebbek – legfeljebb kb. 0,6 literesek -, többek között azért is, mert a bútorok alatt el kell férniük.

Szőr porszívózásakor a gyűjtőtartály nagyon gyorsan megtelhet, ezért válasszon olyan modellt, amelyiknek ésszerűen nagyméretű a tartálya, könnyen cserélhető/tisztítható (pl. érintés nélkül), vagy automatikus ürítéssel rendelkezik, ami a robotok kiváltsága.

Továbbfejlesztett fúvókák és sörték

Milyen porszívó tud megbirkózni az állatszőrrel egy magas bolyhos szőnyegen? Egy olyan, amelyik erős szívóteljesítménnyel és olyan kefével rendelkezik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy még a kihívást jelentő környezetben is hatékonyan gyűjtse össze a szőrszálakat.

Az állatszőrre tervezett porszívók forgó elmein a sörték, kefék, gumitörlők és egyéb részek részletesen átgondolták, hogy a lehető legtöbb szennyeződést vegyék fel. Egyes fúvókák és fejek még speciális nevet is viselnek, amelyek közvetlenül érintkeznek az állatszőrrel. És mivel tudjuk, hogy a szőr és a haj hogyan gabalyodik össze a sörtékben, a legjobb állatszőr porszívók automatikus forgókefe-tisztítást vagy olyan funkciót kínálnak, amely egy „pedál“ megnyomásával elengedi a felgyülemlett szőrt.

Az állatszőr porszívók TOP tulajdonságai típusonként

Átnéztük az állatszőr porszívók recenzióit, az elérhető online fórumokra összpontosítva, hogy megtudjuk, milyen tulajdonságokat keresnek a fogyasztók az ilyen célú porszívók esetében, és pozitívan értékelik azokat. Az ő segítségükkel Ön is kiválaszthatja a rendelkezésre álló kínálatból a megfelelő jelöltet, és ne hagyjon figyelmen kívül egyetlen részletet sem. Tehát – Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a legjobb klasszikus/rúd-/robotporszívó állatszőrhöz?

Melyik a legjobb klasszikus porszívó állatszőrhöz?

 • Erős szívóteljesítménnyel rendelkezik, teljesítményszabályozás lehetőségével.
 • Kemény padlókon, alacsony és magas bolyhos szőnyegeken is hatékonyan porszívózik. Sokoldalúan használható minden típusú felületen.
 • Előnye lesz a csendes működés.
 • Elég nagy gyűjtőtartállyal/porzsákkal rendelkezik – kb. 4 literestől felfelé.
 • Zajmentes kerekekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a manőverezést.
 • Legalább 8 m távolságot képes elérni a konnektortól.
 • Fejlett, többlépcsős szűréssel van felszerelve.
 • Alkalmas allergiában szenvedők háztartásába is.
 • Rengeteg tartozékkal rendelkezik, és hasznos az autók vagy a bútorok kárpitozásának karbantartásához is.
 • További bónusz a kiterjesztett gyártói garancia.

Melyik a legjobb rúdporszívó állatszőrhöz?

 • Akkumulátoros működésű, és bármikor használatra kész.
 • Kiváló eredményeket ad mind a padlókon, mind a szőnyegeken.
 • A motoros forgókefe kifésüli a szőnyegekbe szorult szőrt. További bónusz az automatikus kefetisztító funkció.
 • A megvilágításnak köszönhetően még a nehezebben hozzáférhető helyeken is láthatja a port és a szőrszálakat.
 • Egyetlen feltöltés elegendő az otthoni terület felporszívózásához – népszerűek a legalább 40 perces üzemidővel rendelkező modellek egy feltöltéssel.
 • A rúdporszívó flexibilis/rugalmas lesz. Rugalmas csuklóval a lábakon álló bútorok alá is bejut.
 • Nagy hatékonyságú szűréssel rendelkezik.
 • Kézi porszívóként is működik.
 • Intuitív vezérléssel rendelkezik, és tájékoztat az akkumulátor töltöttségi állapotáról.
 • Ésszerű súlya van, és a töltőállomásba tárolható, ahol nem foglal sok helyet.

Melyik a legjobb robotporszívó állatszőrhöz?

 • Fejlett navigáció segítségével önállóan mozog a lakásban. Felismeri és kikerüli az akadályokat, a kábeleket, a földön lévő tárgyakat és a háziállatok ürülékét. Nem esik le a lépcsőn.
 • Nagyon jól teljesít a padlókon és az alacsony bolyhos szőnyegeken.
 • Nem okoz neki gondot az alacsony küszöbökön való áthaladás.
 • Automatikusan visszatér a dokkoló állomásra kisülés előtt. Töltés után ott folytatja, ahol legutóbb abbahagyta.
 • Ha nagyobb szennyeződést érzékel a padlón, többször is végigmegy azon a zónán.
 • Az alkalmazás segítségével akár távolról is azonnali áttekintést kaphat a megtisztított területről. Fejlett takarítás-ütemezési lehetőségekkel rendelkezik egyéni utasítások alapján.
 • Hatékony szűrőrendszerrel rendelkezik.
 • Oldalsó kefékkel és seprő elemekkel rendelkezik, hogy elérje a falak és bútorok közelében lévő szennyeződéseket.
 • Amikor a gyűjtőtartály megtelt, visszatér az állomásra, ahol automatikusan kiüríti a tartalmát a gyűjtőedénybe. Ezután ott folytatja, ahol abbahagyta.

Állatszőr porszívók ára

Mennyit fizet egy minőségi és nagy teljesítményű állatszőr porszívóért?

Állatszőr porszívók 35000 forintig

Még az olcsóbb klasszikus porszívók és kézi porszívók is elég jól megbirkóznak az állatszőrrel. Néhány tulajdonságuk még mindig nem biztos, hogy lenyűgöző, de fontos, hogy elegendő szívóteljesítménnyel és hatékony szűréssel rendelkezzenek. Ezért érdeklődjön a fogyasztói vélemények iránt, hogy elkerülje a gyenge hatékonyságú porszívó megvásárlását. Jobban felszerelt modelleket csak a következő árkategóriákban talál.

Állatszőr porszívók 35000 és 105000 forint között

Ha olyan háziállata van, amelynek rövidebb a szőre, és a vedlése nem jár együtt minden sarkon felhalmozódó szőrkupacokkal, akkor már a második árkategóriában megtalálhatja kedvencét a porszívók között. Ezek itt is elsősorban a klasszikus porszívók képviselői, de a nagyobb teljesítményű és jobban felszerelt rúdporszívók között is találhat választékot. A teljesítményre, a szűrésre, a gyűjtőtartály kapacitására és a kiegészítő tartozékokra fókuszáljon.

Állatszőr porszívók 105000 forinttól

A jelenlegi legkelendőbb állatszőr porszívók által képviselt kategória több szempontból is lenyűgöző. Ilyen különösen az ár/teljesítmény és az ár/felszereltség arány. Míg a klasszikus padlóporszívók tökéletesek a kemény padlókon és a szőnyegeken, addig a rúdporszívók könnyű kezelhetőségükkel, nagyon jó teljesítményükkel, hosszú töltésenkénti üzemidejükkel és részletekig átgondolt forgó fejükkel vonzanak. A robotporszívók szintén a kategória élén állnak, technológiailag magas színvonalon vannak felszerelve, hogy önállóan, hatékonyan és biztonságosan tudjanak dolgozni.

A legjobb állatszőr porszívó márkák

 • Dyson – A Dyson csúcsminőségű és innovatív porszívói meggyőzőek teljesítményükkel, hosszú üzemidejükkel, tartósságukkal és egyszerű használatukkal. Olyan modellek, amelyek még a legigényesebbek számára is vonzóak.
 • Rowenta – A nagy teljesítményű padlóporszívók és a jól felszerelt, rugalmas kialakítású rúdporszívók nagyon jó eredményeket nyújtanak az állatszőr és egyéb szennyeződések felporszívózásában.
 • Thomas – A Thomas vízszűrős porszívók kényelmesen és higiénikusan gondoskodnak a nagyméretű szennyeződésekről és az apró porszemcsékről egyaránt. Németországban gyártott.
 • iRobot – A népszerű iRobot robotporszívók kínálatában több olyan modell is megtalálható, amelyek könnyedén megbirkóznak egy háziállatokkal rendelkező háztartás karbantartásával. A fejlett navigációnak, a kifinomult gyűjtőrendszernek, az akadályfelismerő funkciónak és a gyűjtőtartály automatikus ürítésének köszönhetően az iRobot porszívó az Ön távollétében is dolgozik.
 • Kärcher – A takarító készülékeket gyártó német cég olyan nagy teljesítményű háztartási porszívókkal rendelkezik a portfóliójában, amelyek képesek megbirkózni a háziállatok szőrének nagyobb mértékű támadásával is. Nagyon jó ár/minőség arány.
 • ETA – Az ETA porszívók kínálata is érdekes. Talál itt robot-, klasszikus, rúd- és kézi porszívókat, amelyek megbirkóznak az állatszőrrel. Fejlett szűrés, allergiások számára is alkalmas.
 • Concept – A Concept kézi, porzsák nélküli padló-, robot- és rúdporszívói kedvező árukkal örvendeztetnek meg. Egyes modellekhez rengeteg tartozék tartozik a különböző típusú felületekhez.
TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Dyson V15 Detect Absolute
+ A Dyson erős, intelligens vezeték nélküli porszívója
+ A bemeneti nyílásnál található piezo szenzor folyamatosan méri és számolja a porszemcséket
+ Teljesítmény-csökkenés nélküli szívóerő, akár 60 percen át
⭐ 100 %295000 Ft Alacsony ár
2.Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto
+ 100 air wattos nagy szívóteljesítmény és hosszú, 45 perces akkumulátor-üzemidő
+ Automatikus teljesítménybeállítás a felületnek és a szennyeződésnek megfelelően
+ Ultrakönnyű, 2,2 kg súlyú kialakítás
⭐ 98 %100000 Ft Alacsony ár
3.Thomas Perfect Air Animal Pure
+ A könnyen tisztítható Turbo kefe hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, hajszálakat, akár a hosszú szálú szőnyegek mélyéről is
+ Üzemmódok – vízszűrős porszívózás, nedves porszívó mód, porzsákos porszívózás
+ Gazdag kiegészítők, nagyon jó feldolgozási minőség
⭐ 96 %92000 Ft Alacsony ár
4.Rowenta RR8579 X-Plorer S75s Animal and Allergy
+ A porszívó a legmodernebb technológiával és nagy, 2700 Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik
+ Lézeres navigáció teljes lefedettséggel
+ Intelligens törlés szükség szerint
⭐ 96 %165000 Ft Alacsony ár
5.Xiaomi Robot Vacuum X10+
+ A robotporszívó fejlett lézeres navigációval rendelkezik
+ 5200mAh akkumulátor akár 2 órás üzemidővel
+ 3 felmosási fokozat (a tisztítandó vízmennyiség beállítása)
⭐ 94 %240000 Ft Alacsony ár
6.KÄRCHER VC 3
+ A praktikus porzsák nélküli porszívó egyesíti a minőségi kivitelezést a por hatékony eltávolításával
+ Minőségi HEPA szűrő típusú szűrővel végzi a dolgát
+ Kedvező ár, ellenőrzött márka
⭐ 94 %45000 Ft Alacsony ár