Gyermek áru

A legjobb elektronikus bébiőrök (teszt 2020)

legjobb Baba monitorok A gyermekgondozás különösen nagy kihívást jelent a szülők életében, mivel nagy figyelmet igényel. Minden szülő határozottan egyetértően bólint a fejével, hogy nem mindig lehet a gyermekszobában tartózkodni. A sok teendő, melyet el kell végezni, segítséget igényel egy ügyes elektronikus bébiőr formájában.

Ha mindig szemmel kívánja tartani a gyermekét, és szeretné, ha időben figyelmeztetést kapna a szokatlan dolgokról, kezdje el keresni az elektronikus bébiőrt (vagy néha az elektronikus babaőrt), hogy tájékoztatást kapjon mindenről, akármelyik szobában is tartózkodik.

A legjobb elektronikus bébiőr a baba képét is átviszi az okostelefonjába, így bármikor, például főzés közben megnézi a táblagépét vagy az okostelefonját, látni fogja az alvó apróságát (úgynevezett videó bébiőr). Így a gyermeke felügyelet alatt van, és ugyanakkor el tudja végezni a házimunkát is a többi szobában.

Mivel a gyártók ajánlata gazdag, az átlátható elektronikus bébiőr tesztünk áll az Ön rendelkezésére, hogy könnyebben orientálódjon a kínálatban, és a legjobbat válassza ki magának és a gyermekének. A tesztet gazdagítottuk gyakorlati tanácsokkal és a vevők által leggyakrabban feltett kérdésekre vonatkozó válaszokkal. A diszkusszióhoz való csatlakozással Ön is kiegészítheti ezt a minőségi elektronikus bébiőr listát a saját véleményével és tapasztalatával.

Teszt – legjobb baba monitorok – TOP 7

TermékÉrtékelésÁr (-tól)
1.MOTOROLA MBP 482

Elérés: 300 m
Bébiőr típusa: Képátvitel (videó)
+ hálózat (230 V) és akkumulátor
+ hőmérséklet érzékelő
+ öko mód és éjjellátás
5 out of 5 stars (5 / 5)29 990 Ft Alacsony ár
2.Philips AVENT SCD733

Elérés: 330 m
Bébiőr típusa: Klasszikus (audio)
+ hálózat (230 V) és akkumulátor
+ hőmérséklet érzékelő
+ vox funkció és alvó üzemmód
5 out of 5 stars (5 / 5)40 890 Ft Alacsony ár
3.TrueLife NannyCam V24

Elérés: 300 m
Bébiőr típusa: Videós bébiőr
+ 2,4 hüvelykes LCD-kijelző
+ kiváló minőségű audio és video
+ szobahőmérő
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)24 990 Ft Alacsony ár
4.TrueLife NannyCam H32

Elérés: 300 m
Bébiőr típusa: Videós bébiőr
+ 3,2 hüvelykes LCD kijelző
+ kiváló minőségű audio és video átvitel
+ szoba hőmérő
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)30 690 Ft Alacsony ár
5.Philips Avent SCD506

Elérés: 330 m
Bébiőr típusa: Klasszikus (audio)
+ hálózat (230 V) és akkumulátor
+ dECT technológia
+ öko mód és alvó üzemmód
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)28 090 Ft Alacsony ár
6.VTech BM1000

Elérés: 50/300 m
Bébiőr típusa: Klasszikus
+ Öt hangerő fokozat
+ 14 órás megfigyelési időt biztosít
+ Könnyen kezelhető
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)10 490 Ft Alacsony ár

Hogyan válassza ki a legjobb elektronikus bébiőrt?

 • Elektronikus bébiőr hatótávolsága. A legtöbb esetben a gyártók akadály nélküli hatótávolságot adnak meg, tehát a hatótávolságot nyílt térben mérik. Valóságban ez a távolság legalább kétszer rövidebb, ha az útban van például egy fal, vagy fák, ha kint a kertben tartózkodik vagy bármilyen más akadály.
 • Elektronikus bébiőr tápellátása. Általában az elektronikus bébiőrök áramellátással, de egyes modellek elemekkel működnek. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő tápellátást. Ha családi háza van, akkor biztosan értékelni fogja az elemes elektronikai bébiőrt, mert nyugodtan ülhet a kertben is; míg a blokkban megfelel a klasszikus áramellátású.
 • Digitális vagy analóg elektronikus bébiőrt?
  a) Digitális baba monitorok – ideálisak a zajosabb lakóhelyekre, például a blokkokba, mivel sokkal jobban kiszűrik a környezeti zajokat, így a hangzás tisztább lesz. Ráadásul kevésbé hajlamosak más jelek fogadására, amit biztosan értékelni fog.
  b) Analóg baba monitorok – olyan lakóhelyekre illenek, ahol kevesebb az emberek száma és a zavaró hatások, mint például vidéken, mivel hajlamosabbak a más készülékek általi zavarásra.
 • Különböző készletek kombinációja. Egyes gyártók teljes készletű elektronikus bébiőröket kínálnak, amelyek az adóegységen kívül egy baba légzésfigyelőt is tartalmaznak. Ön tudja, hogy mire van szüksége, egész készletre, vagy egy klasszikus bébiőrre vagy pedig egy videó bébiőr mellett dönt.
 • Elektronikus bébiőrök legjobb márkái. Népszerű a Philips Avent márka, de a Sencor, a Motorola vagy a BAYBY elektronika bébiőrök szintén jól értékesíthetők.
 • Merítsen ihletet vásárláshoz. Az baba monitorok tesztünk segít a piacon orientálódni és a legjobbat kiválasztani.

Mit jelent a kétirányú működés?

Az adó lehetővé teszi, hogy beszéljen a gyerekhez. Az általános elektronikus bébiőrök lehetővé teszik a gyermek meghallgatását, de nem beszélhet vele. Kétirányú működés esetén beszélhet a gyerekhez a többi szobából, amely például akkor használható ki, ha a gyermeket a saját szavával szeretné elaltatni, de a gyermekszobán kívül valami mást csinál.

Milyen funkciókkal rendelkezhet az elektronikus bébiőr?

Az elektronikus bébiőr top funkciói közé tartozik:

 • Wifi (csatlakoztathat okostelefont vagy táblagépet, esetleg notebookot vagy PC-t),
 • vibráció és / vagy csengés (a bébiőr figyelmeztetheti Önt vibrációval és / vagy csengéssel),
 • fülhallgató csatlakozó,
 • jelzés a hatótávolság túllépése miatt (nagyon fontos funkció annak érdekében, hogy tudjon róla, hogy az elektronikus bébiőr már nem képes figyelemmel kísérni a gyermeket),
 • szülői egység keresése (ha nem tudja, hogy a lakásban /házban /kertben hol hagyta),
 • infravörös éjjellátó.

Mire képes az elektronikus videó bébiőr?

A klasszikus elektronikus bébiőrök csak a hangot képesek továbbítani, míg a modernebbek a képet is továbbítják a helyiségben elhelyezett kamerának köszönhetően, ahol a gyermek tartózkodik. Sláger az úgynevezett nyomkövető kamerák, amelyek reagálnak a gyermekmozgására és ennek megfelelően hajlik, dől. Videó bébiőr esetén a gyermekét okostelefonon, táblagépen, laptopon vagy PC-n keresztül láthatja, attól függően, hogy a videó bébiőr konkrét modellje mit tesz lehetővé.

baby monitorok
Videó baby monitorok

Mire szolgál a légzésfigyelő?

A légzésfigyelő valójában egy speciális elektronikus bébiőr, ami érzékeli a mozgást, és a baba ágyban történő mozgásának megfigyelésére szolgál. Amint az érzékelő nem érzékel mozgást, a riasztás megszólal. A monitor egy vagy két érzékelőlapból áll, amelyek a csecsemő ágyának oldalán lógó vezérlőegységhez vannak csatlakoztatva. Abban az esetben, ha a baba légzése lelassul vagy leáll, hangjelzés hallható.

Milyen bébiőr mellett döntsön?

Sokféle bébiőr található a piacon; igényeitől, helyzetétől, elfoglaltságától függően válasszon a kínálatból. Ha nehéz eligazodnia a sokféle típus között kérje az eladó segítségét, vagy nézzen körül az interneten, olvassa el más szülők véleményeit, tanácsait.

Az audió bébiőrök esetén hallja a gyermek hangját, de nem szükséges a tekintetével követni egy képernyőt. Nyugodtan figyelhet az éppen aktuális munkájára, tevékenységére, mégis felügyeli a gyermeket. Az audió bébiőrök magas érzékenységű mikrofonnal rendelkeznek, így a legkisebb neszeket is észlelhetővé teszik.

A videó bébiőrök egy dönthető, billenthető kamerával vannak ellátva magas érzékenységű mikrofonnal együtt. Így egyszerre teszi lehetővé, hogy a gyermeket lássa és hallja. Ezek a bébiőrök általában kétirányú kommunikációt tesznek lehetővé. A monitorra figyelés viszont csak bizonyos helyzetekben megoldható, ezért érdemes átgondolni, hogy ez az Ön számára előny vagy teher.

Hogyan tisztítsa a bébiőrt?

A tisztítás vagy karbantartás előtt mindig kapcsolja ki a készüléket és válassza le az áramellátásról. Soha ne merítse vízbe vagy más folyadékba, a külső burkolatot nedves törlőronggyal tisztítsa meg. Ne használjon semmilyen vegyi anyagot vagy súrolószert. Mielőtt újra használná, győződjön meg róla, hogy minden része száraz. Ha hosszabb ideig nem fogja használni a készüléket, vegye ki belőle az elemeket és tárolja száraz, tiszta helyen.

Segített Önnek ez az elektronikus bébiőr teszt? Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb elektronikus bébiőrt, és árulja el nekünk az Ön győztesét. Lehet, hogy az Ön véleménye lesz a döntő tényező, amely meggyőzi majd a következő látogatókat a webhelyünkön.