Háztartás

A legjobb irodai székek (recenziók és teszt)

legjobb irodai székek bCsak a legjobb irodai szék vagy fotel tesz lehetővé kényelmes ülést és támasztja megfelelően a testet még hosszú távú használat esetén is. Ha eddig az irodában vagy otthon a számítógép előtt, vagy számítógépes játékok játszásakor egy olyan széken ült, amely nem volt kényelmes és nem tett jót a közérzetének, itt az ideje, hogy jobb minőségű kialakítást keressen , amely ergonómiájával biztosítja a hát egészségét.

Lehet, hogy Ön is azokhoz az alkalmazottakhoz tartozik, akiknek munkaköre szorosan összefügg a több órás üléssel. Számos szakmai publikáció már leírta azokat a kockázatokat , amelyeket a hosszú távú ülés a gerinc, a nyak, az izmok számára jelent, de a vérkeringésre és az emésztésre is, ezért, ha figyel a matrac minőségére, amely a jó alváshoz szükséges, javasoljuk, hogy fordítson kellő figyelmet az irodai szék kiválasztására is.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a fő tényezők a teherbírás, a méretek, a dizájn és természetesen az ár lesznek. A modern típusú irodai székeknél azonban a mechanika típusa, az ergonómia és az általános beállíthatóság is számításba jön.

📌 Az útmutató elkészítése során néhány órát töltöttünk fontos információkkal, amelyek teljessé tették a képet, és végeredményben segítenek a tájékozódásban. Átnéztük:

 • felhasználói értékelések és recenziók az irodai székekről és fotelekről,
 • irodai székek szakmai tesztjei,
 • értékesítési rangsorok.

A következő táblázatban ezért gondosan besorolt irodai székeket talál, amelyek nemcsak a minőségükkel keltik fel a figyelmet, hanem a jó ár / minőség arányuk miatt is, és a legnépszerűbbek közé tartoznak.

A legjobb irodai székek

TermékInfoÉrtékelés
1.MOSH BS-702L
✅ Irodai szék - modern design, széles beállítási lehetőségek, aktív biozónák rendszere, légáteresztő hálós anyag, konstrukció szilárd alumínium öntvényből, krómozott támlák, kihúzható lábtartó, terhelhetőség: max. 150 kg
📌 180000 Ft - tól
5 out of 5 stars (5 / 5) Alacsony ár
2.MOSH T2
✅ Irodai szék - aszinkron-mechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, huzat anyaga: textil és szintetikus bőr, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), alumínium lábcsillag és lábak, gumírozott görgők (univerzális), terhelhetőség: 130 kg
📌 121800 Ft - tól
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
3.ANTARES SCOPE
✅ Irodai szék - szinkronmechanika, fejtámla, állítható kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, huzat anyaga: hálós anyag, műanyag görgők, felület: lágy felületekhez, szín: fekete, terhelhetőség: 130 kg
📌 85000 Ft - tól
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
4.Tempo Kondela ROTAR
✅ Anatómikusan formázott támaszték csökkenti a hát leterheltségét, így az ülés élvezetes és pihentető lesz. A kerekek lehetővé teszik az egyszerű kezelését és áthelyezését a térben. A ROTAR irodai szék alkalmazkodik önhöz az állítható magasságának köszönhetően. Maximális teherbírás 150 kg.
📌 55300 Ft - tól
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
5.Tempo Kondela REYES NEW
✅ Az ülőrész zöld hálószövettel kárpitozott állítható magassága. A támaszték légáteresztő fekete hálószövetből készült, mely biztosítja a megfelelő légmozgást. Az ergonomikusan formázott ülőrész deréktámasszal biztosítja a megfelelő testtartást ülés közben. Maximális teherbírás 110 kg.
📌 36900 Ft - tól
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
6.Irodai szék MT632
✅ Irodai szék tulajdonságai: állítható háttámla, állítható magasság, oszcillációs mechanizmus, zár. Maximális teherbírás 110 kg.
📌 36500 Ft - tól
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5) Alacsony ár
7.Gamer szék YZ3071
✅ Irodai szék tulajdonságai: állítható kartámaszok, gumi kerekek, állítható magasság, állítható derékpánt, oszcillációs mechanizmus, nuimamos párnák, ergonominė. Maximális teherbírás 120 kg
📌 87400 Ft - tól
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5) Alacsony ár

Hogyan válasszon irodai széket

Vásárlás előtt át kellene gondolnia az alapvető kérdéseket:

 1. Ki fog ülni az irodai széken? (magasság, súly, estleges fizikai nehézségek)
 2. Naponta hány órát fogják használni a széket?
 3. Irodai szék / fotel egy felhasználó számára, vagy feltételezhető, hogy több alkalmazott / családtag váltja egymást rajta?
 4. Milyen típusú padló van a szobában? (szőnyeg, linóleum, kemény padló)
 5. Mennyit hajlandó befektetni egészsége és kényelme érdekében?

Fokozatosan, az egyes fejezetek szerint áttekintjük az irodai székek és fotelek alapvető tulajdonságait és paramétereit. Tisztázzuk a lényeges különbségeket, bemutatjuk a mechanika alapvető típusait, népszerű márkákat és az opciókat, amelyek különböző árkategóriákat hoznak. Ne hagyja ki a „Gyakran ismételt kérdések“ részt sem, ahol érdekes válaszokat és praktikus tippeket talál.

Irodai szék vagy irodai fotel: Mi a különbség?

Úgy tűnhet, hogy mindkét megnevezés ugyanazt a terméket jelenti, de ez nem így van. Az irodai fotel esetében a háttámla és az üléslap közötti dőlésszög fix, míg az irodai szék lényegesen ergonomikusabb, és nagyobb variálhatóságot és több beállítási lehetőséget kínál az ülés során.

Már az első pillantásra látható, hogy az irodai fotel háttámlája kissé hátrafelé dől (és ez a szög nem változtatható). Kárpitja és méretei nagyobb kényelmet kelthetnek, de nem praktikus, ha hosszú ideig számítógépen vagy papírokkal dolgozik az asztalnál ülve. A számítógéppel való munkavégzés során kissé előre kell dőlnie, és a háttámlának tökéletes támaszt kellene nyújtania a gerincnek, ezáltal megkönnyítve az izmok folyamatos érintettségét, és egyúttal megakadályozva a rossz ülést.

Alapvető kiválasztási kritériumok

Mielőtt továbblépnénk az irodai székek specifikus tulajdonságaira, egy pillanatra koncentráljunk az alapvető paraméterekre, amelyek sok esetben a kiválasztás kulcsfontosságú kritériumai. Ítélje meg saját maga …

Teherbírás

Nem számít, mennyire csábító az ár vagy a kinézet a kiszemelt darabok esetében, koncentráljon a szék vagy a fotel teherbírására. Ez általában 80 kg-tól kezdődik az olcsóbb modellek esetében, és a csúcsminőségű székek esetében ez az átlag feletti 180 kg-ig terjed. A terhelhetőségnek legalább 10-15%-kal nagyobbnak kell lennie, mint a legnehezebb felhasználó súlya. Ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzuk az alkatrészek korai kopását és megőrizzük a mechanika épségét.

Méretek

A felhasználó mely méreteit kell figyelembe venni? Mindenekelőtt a súlyt, magasságot, a csípő szélességét és a váll szélességét. Nem kell azonban méterrel futkosnia az üzlet bútorosztályán, és egymás után mérni a székeket. A minőségi irodai szék lehetőséget nyújt az ülés magasságának, az ülés mélységének, a kartámaszoknak és a fejtámláknak a beállítására. Ergonomikus és úgy lett kialakítva, hogy alkalmazkodni tudjon a maximális kényeleméhez.

Konstrukció anyaga

Az irodai szék / fotel alapja keresztkonstrukció. Olcsóbb modellek esetében műanyagból készül korlátozott teherbírással (és élettartammal). Ha jobb minőségűt tervez vásárolni, keressen alumínium vagy acélkonstrukciót.

Kárpitanyag

Az ülés és a háttámla kárpit kulcsfontosságú paraméter lehet, különösen, ha a külalak szerint is dönt. Ha figyelembe veszi az anyag praktikusságát és karbantarthatóságát, akkor könnyen megtalálja az Önnek leginkább megfelelő anyagot.

 • Szövet – A színek, textúrák sokfélesége és a jó megfizethetőség miatt ez egy viszonylag népszerű megoldás, amely jó légáteresztő képességet biztosít, de fel kell készülni arra, hogy a foltok eltávolítása munkaigényesebb.
 • Hálós anyag – A népszerű modern megoldás modernnek és maximálisan légáteresztőnek tűnik. Egyszerűen tisztán tartható, nyáron nem izzad ilyen széken, de ha az ajtó közelében vagy a huzatban van, akkor a téli hónapokban némi kényelmetlenséget okozhat.
 • Textilbőr – Praktikus és elegáns anyag, amely nagyon jól tisztán tartható, és az irodai szék árát több ezer akár több tízezer forinttal is csökkenti az eredeti bőrhöz képest.
 • Valódi bőr – Drágább anyag, amely igényes felhasználóknak vagy reprezentációs irodákba és helyiségekbe alkalmas. Bár a bőrt nem nehéz rendben tartani, ügyelni kell az esetleges karcolások elkerülésére.

Irodai szék tapasztalat

Kerekek kialakítása

Milyen padló van abban a helyiségben, ahova az irodai szék kerül elhelyezésre? A megfelelő kerekek/görgők megkönnyítik a munkahelyen való mozgást és egyúttal megakadályozzák a padló károsodását. Milyen lehetőségek közül választhat?

A padló keménységének / típusának megfelelően

 • Puha kerekek/görgők – Keménypadlókhoz (fa, laminált és öntött) alkalmasak. Nem hagynak karcolásokat, foltokat és sima, csendes mozgást tesznek lehetővé.
 • Kemény kerekek/görgők – Ellentétesek az előző típussal, ezért elsősorban puha padlókhoz, például PVC padlókhoz és szőnyegekhez tervezték őket. Ez az egyik legolcsóbb változat.
 • Univerzális kerekek/görgők – Középszint, amely optimális tulajdonságokat mutat minden típusú padlón.

A fékezés szerint

 • Fékkel ellátott kerekek/görgők – A kar meghúzása után a széket lefékezi a helyén.
 • Fékezett kerekek/görgők – Az irodai szék csak akkor mozog simán, ha a felhasználó súlyával meg van terhelve. Amint elhagyja, a kerék mechanizmusa spontán lefékezi, így megakadályozva annak nem kívánt mozgását a területen.

📌 Milyen irodai széket / fotelt érdemes megvásárolni, ha azzal számol, hogy gyakran és többen fogják használni? Ebben az esetben ragaszkodjon az úgynevezett terhelhető kerekekhez, amelyek a „szokásosnál“ hosszabb ideig bírják, és jobban ellenállnak a kopásnak.

Irodai szék részei

Az irodai székeken több alapelemet és néhány választható elemet talál. Döntő az Ön elképzelése a kényelemről. Míg egyes felhasználók a teljesen felszerelt irodai széket részesítik előnyben, állítható kartámaszokkal és fejtámlával, mások az egyszerűbb kivitelt és a tiszta vonalakat részesítik előnyben. Amint az alábbiakban olvasható, a komponensek teljes száma attól is függ, hogy egy irodai széket vagy fotelt naponta hány órán keresztül használják aktívan.

 • Fejtámla – Fontos, hogy magassága és iránya állítható legyen. Hosszú ideig tartó koncentráció és az egy helyzetben maradás esetén megkönnyebbülést hoz a nyaki gerincnek, ugyanakkor biztosít néhány perc pihenést.
 • Háttámla – Állhat egy ergonomikusan kialakított részből, vagy a háttámla két részre oszlik – alsó (derék) és felső (váll). Ha a magas szinten lévő beállíthatóság mellett dönt, akkor az ülés okozta összes korábbi hátfájást is megszüntetheti. Ha napi 4 óránál többet ül, akkor különösen értékelni fogja a deréktámaszt, amely megkönnyebbülést ad a megterhelt gerincnek.
 • Üléslap – Az üléslap helyes helyzetének olyannak kell lennie, hogy a dereka megérintse a háttámlát, ugyanakkor legyen 5 – 10 cm szabad hely a térd behajlítására. Ezért a kényelmes szélesség mellett az ülés mélysége is fontos, hogy ne „fulladjon“ bele a székbe.
 • Kartámaszok – Hasonló szerepet játszanak, mint a fejtámlák – kényelmet nyújtanak. A monoton írás, programozás vagy bármilyen többórás számítógépes munka megterheli a vállakat, a könyököket és a tenyereket. Bár ez elsőre ártatlan alkalmi fájdalomnak tűnhet, ez idővel súlyos egészségügyi problémákká is válhat (pl. teniszkönyök szindróma, carpalis alagút szindróma, vállövi mozgászavarok).
 • Ötkaros kereszt – Olyan alap, amelybe kerekek vannak felszerelve, és minden irodai szék vagy fotel stabilitásának a magja. Ha tudja, hogy a széket kevesebb, mint napi 4 órán keresztül fogják használni, akkor a műanyag kereszt is jól szolgál. Hosszabb terhelések és nagyobb súlyú felhasználók esetén ragaszkodjon fém vagy nejlon megerősítéshez.
 • Forgómechanizmus – Ez egy tipikus ismertető jele az irodai széknek, ugyanakkor a robusztusabb fotelnek is. Növeli a kényelmet és csökkenti nyak és a nyakizmok megterhelésének kockázatát hirtelen megfordulás esetén. Ha kollégája szól Önhöz, akkor nem kell gyorsan megváltoztatnia a test eredeti helyzetét, csak oldalra kell fordulnia.
 • Állítható magasságú mechanizmus – Tartalmaz egy minőségi dugattyút, amely érzékeli a szék terhelését, és abban a pillanatban megáll, ha a térde derékszögben be van hajlítva.

Irodai szék mechanikái

Külön fejezetet szentelünk az irodai szék mechanikájának, amely a legtöbb esetben megkülönbözteti a közönséges stabil székektől. Érdekelődjön a dinamikus ülésről, amely legalább bizonyos mértékben csökkenti a többórás ülés okozta kockázatokat. Az irodában vagy az otthoni munkasarokban az általános berendezéshez tartozik egy szék is, amely minőségi támaszt és kényelmet nyújt. Miért görnyedjen, és kényelmetlenül nyomja valamijét, ha csak elég ismernie néhány alapvető különbséget.

⏩ Szilárd mechanika

Inkább az irodai székek esetében jellemző. A háttámla szilárdan csatlakozik az ülőlaphoz, nem lehet közelebb hozni a háthoz, és az ülés mélységét sem lehet beállítani. Alkalmi használatra alkalmasak, nem pedig rendszeres többórás munkára.

⏩ Hintamechanika

Az első opcióhoz hasonlóan ebben az esetben is a háttámla szilárdan csatlakozik az ülőlaphoz, a háttámla dőlésszögének beállításának lehetősége nélkül, de az előre – hátra hintázás funkció hozzáadódik. A hintázás szöge a forgócsavarral állítható, ill. teljesen blokkolható fix helyzetbe.

⏩ Csuklós mechanika

Ahogy a neve is mutatja, a szerepet a csukló vezérlése fogja játszani, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a háttámla magasságát, hanem az ülőlaphoz viszonyított dőlésszögét és mélységét is beállíthatja. A forgócsavarok vagy a karok általában a háttámla hátulján helyezkednek el, ezért ha be akarja állítani az irodai széket, akkor mögé kell állnia. A szék nagyon jól alkalmazkodik egy felhasználóhoz. Ha többen fognak ülni rajta, a háttámla gyakori újra beállítása miatt a csavarok vagy csúszkák gyorsabban kopnak.

⏩ Szinkron mechanika

Az ergonómia lényegesen magasabb szintjére lépünk, ahol már néhány percnyi ülés után érezni fogja a kényelmi különbségeket. A szinkron mechanizmus szinkronizálni tudja az ülőlap és a háttámla mozgását – ha hátradől, akkor az ülőlap is kissé megemelkedik, hogy az eredeti helyzetben maradjon. A hát helyzete tehát így is ideális pozícióban van. Egy ilyen flexibilis kialakításnak azonban nem kell azonnal mindenkinek megfelelnie, ezért a gyártók a fix klasszikusok híveire is gondoltak, és minden szinkronizálás rögzíthető egy fix helyzetben.

⏩ Aszinkron mechanika

Ez széles beállítási lehetőségeket kínáló mechanizmus, amelynek köszönhetően a széket az Ön igényeihez igazíthatja. Az összes állítható komponens egymástól függetlenül működik – aszinkron módon, azaz a hátlap és az ülőlap dőlésszöge egymástól függetlenül módosítható.

⏩ Body-Balance-Tec mechanika

Ez lehetővé teszi, hogy különböző pozícióban üljön anélkül, hogy bármit is be kellene állítania. A szék egészséges helyzetben és aktivitásban tartja a gerincet. Ez egy edzőeszköz és a dinamikus ülés egyedülálló kombinációja, amely működik és gyorsan reagál a test súlypontjának változásaira. A szokásos sztereotip ülés fokozhatja a fizikai erőnlétet.

Irodai székek/fotelek ára

Az Ön lehetőségeit az irodai szék / fotel esetén az ár gyakran már előre lecsökkenti. Ennél a felszerelésnél azonban nem érdemes az első olcsó akciós darab után nyúlni, inkább körültekintően fontolja meg a befektetését az egészsége és a munkahelyi kényeleme érdekében.

✅ Irodai székek / fotelek 35000 Ft-ig

Már a 35000 Ft-ig terjedő árkategóriában a legeladottabb irodai székek és fotelek tömege megtalálható. Némelyek alkalmasabbak alkalmi használatra, pl. otthon, amikor szörfözik a neten, mások (főleg azok, amelyek több tucat elégedett értékeléssel rendelkeznek) egy ideig még jól szolgálnak majd, még akkor is, ha órákig dolgozik az íróasztalnál. Ez azonban nem a csúcsminőség, amely elkápráztatná az állíthatósággal, az anyagokkal vagy az élettartammal.

✅ Irodai székek / fotelek 105000 Ft-ig

Nagyon jó ár / minőség és ár / felszereltség arányt kínálnak a 35000 -105000 Ft közötti áron kapható irodai székek. Kiváló ergonómiai tulajdonságokra, fejlett mechanikára, dinamikus ülésre számíthat. Szintén a kárpit, a kerekek nagyobb tartósságával számolhat és a teherbírása általában 130 kg-ig terjed.

✅ Irodai székek / fotelek 105000 Ft-tól

Lényegesen magasabb árcédulával olyan irodai székeket talál, amelyek megfelelnek az ergonómiára, a terhelésre és az anyagok tartósságára vonatkozó magas követelményeknek. Itt nem csak a 24 órás használatra tervezett székeket talál, hanem érdekes dizájndarabokat és valódi bőrt is. Ha azonban elhatározta, hogy többet fizet, akkor a kinézet és az olykor túlárazott márkanév helyett keresse az egészségügyi előnyöket.

A legjobb irodai szék márkák

Átnéztük az irodai székek recenzióit és tesztjeit, és az eredmény olyan gyártók listája, amelyek kínálatában valóban érdekes lehetőségek vannak.

 • Antares – Az egyik legnagyobb irodai szék- és fotel-gyártó Csehországban a különféle felszereltséggel rendelkező modellek legszélesebb választékát kínálja (és ezért az árban is). Itt nemcsak alapvető és megfizethető székeket talál, hanem minőségi irodai székeket is.
 • Mosh – Ergonomikus irodai székek prémium minőségben, és speciálisan kialakított székek a videojátékok játszói számára.
 • Spinergo – Ezek az egészségügyi ergonomikus irodai székek tökéletesen alkalmazkodnak a gerinc anatómiájához. A legtöbb modell szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt Move & Stop rendszerrel van felszerelve.
 • Halmar – A Halmar márkájú bútorok gazdag kínálatában több mint kétszáz különféle irodai szék és fotel található, amelyek között a hagyományos, modern és futurisztikus dizájn hívei is megtalálják kedvencüket.
 • DXRacer – Fotelek videojátékok kedvelőinek, programozóknak és haladó PC-felhasználóknak. Nagyon jó minősítést szereztek a szakmai teszteken (pl. PC Games Hardware 10/2019, 2. hely, 4,5 értékelés az 5-ből).
 • Racing Pro – Vonzó férfi dizájnú fotelek, az acél megerősítés és az ár / minőség arány a Racing Pro márkát egyre feljebb repítik az értékesítési rangsorban.
 • Tempo Kondela – Kedvező árával és jó felszereltségével kelti fel figyelmet ez az otthoni és irodai bútorok népszerű márkája. Több mint 100 modell között talál hagyományos textilbőr foteleket, valamint modern szöveteket és hálókat üde színekben.
 • Arozzi – Az Arozzi irodai székek és fotelek a középárfolyam szilárd képviselői, extra párnázottsággal és jól megtervezett ergonómiával. Ezt az ajánlatot érdemes megnézni.

Gyakran ismételt kérdések – GYIK/FAQ

Mennyi időt tölt az irodai székben naponta?

Az egyik fontos kritérium, amely eldönti, melyik irodai széket vásárolja, az idő is lehet:

 • Ha napi kevesebb, mint 4 órát tölt a széken ülve – Lehet, hogy az otthoni alkalmi számítógépes használatra szánt forgószék vagy fotel nem tartozik a legdrágábbak közé. Az előző szöveg alapvető áttekintést adott, és máris biztosan tudja, hogy meg lesz-e elégedve egy irodai székkel az alapfelszereltségben, vagy ezúttal jobb felszereltséget szeretne.
 • Ha napi 8 órát tölt a székben ülve – Az Ön feladata az lesz, hogy jó ergonómiával, alkalmazkodóképességgel és tartós anyagokkal rendelkező irodai széket válasszon. Válasszon a fej- és kartámaszokkal felszerelt modellek közül. Ha napjának harmadát kontaktusban tölti vele, ügyeljen arra, hogy az ne okozzon egészségügyi komplikációkat.
 • Ha irodai székről van szó egész napos használattal – Az irodai székeket egész nap elsősorban olyan munkahelyeken használják, ahol szolgálatokat cserélnek, ami automatikusan azt jelenti, hogy egy széknek több felhasználója van (diszpécserek, ápolók). Az ilyen székek esetében minden komponenst, beleértve a terhelhető kerekeket is, meg kell erősíteni. A leírásukban gyakran megtalálható a „NONSTOP ” vagy „24 órás használatra tervezve”.

Helytelen ülés: Mi fenyeget?

A mozgásszegény foglalkozás önmagában veszélyt jelent az egészségre. Lakosságunk 70%-ának problémái vannak a hátfájással, és gyakran a helytelen ülés és rossz minőségű szék okozza ezeket. Fenyegetheti:

 • a gerinc, a nyaki gerinc, a deréktáji krónikus fájdalma
 • teniszkönyök és carpal tunnel szindróma
 • vállfájdalom
 • gyakori fejfájás
 • fokozatosan romló testtartás és a központi izmok gyengülése

Hogyan kell helyesen ülni a számítógép előtt?

 • Üljön úgy, hogy a dereka (csípője) hozzáérjen a háttámlához.
 • A háttámlának hűen kell alkalmazkodnia a hátához.
 • A monitor optimális távolságát úgy állapítja meg, kinyújtja maga elé a karjait (kb. 45 – 65 cm).
 • Ha egyenesen ül, és egyenesen előre néz, akkor a monitor felső széle van a látómezőben.
  Helyesen kell néznie a monitort 20 – 50 °-os látószöggel, nem magasabban (a nyak fokozott megterhelésének kockázata áll fenn).
 • A kezeket a könyöknél 90 – 110 ° szögben kell behajlítani. A könyök nem az asztalon, hanem a szék kartámaszain nyugszik.
 • Megfelelő ülési magasság esetén a térdét be kell hajlítani 90 °-os szögben, a bokája hasonlóan a térdéhez és a talpa teljesen a földön legyen.

📌 Egy ilyen beállítás azonban csak ideális esetben működik, pl. ha az ergonomikus széken kívül állítható magasságú asztala is van. Egy legfeljebb 160 cm magas nőnek probléma lehet a térdét derékszögbe behajlítani, miközben a monitor felső széle közvetlenül a látómezőben legyen. Magasabban hagyhatja az ülőlapot, ha beszerez egy praktikus lábtartót, amely pótolja a hiányzó centimétereket.

TermékInfoÉrtékelés
1.MOSH BS-702L
✅ Irodai szék - modern design, széles beállítási lehetőségek, aktív biozónák rendszere, légáteresztő hálós anyag, konstrukció szilárd alumínium öntvényből, krómozott támlák, kihúzható lábtartó, terhelhetőség: max. 150 kg
📌 180000 Ft - tól
5 out of 5 stars (5 / 5) Alacsony ár
2.MOSH T2
✅ Irodai szék - aszinkron-mechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, huzat anyaga: textil és szintetikus bőr, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), alumínium lábcsillag és lábak, gumírozott görgők (univerzális), terhelhetőség: 130 kg
📌 121800 Ft - tól
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
3.ANTARES SCOPE
✅ Irodai szék - szinkronmechanika, fejtámla, állítható kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, huzat anyaga: hálós anyag, műanyag görgők, felület: lágy felületekhez, szín: fekete, terhelhetőség: 130 kg
📌 85000 Ft - tól
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5) Alacsony ár
4.Tempo Kondela ROTAR
✅ Anatómikusan formázott támaszték csökkenti a hát leterheltségét, így az ülés élvezetes és pihentető lesz. A kerekek lehetővé teszik az egyszerű kezelését és áthelyezését a térben. A ROTAR irodai szék alkalmazkodik önhöz az állítható magasságának köszönhetően. Maximális teherbírás 150 kg.
📌 55300 Ft - tól
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
5.Tempo Kondela REYES NEW
✅ Az ülőrész zöld hálószövettel kárpitozott állítható magassága. A támaszték légáteresztő fekete hálószövetből készült, mely biztosítja a megfelelő légmozgást. Az ergonomikusan formázott ülőrész deréktámasszal biztosítja a megfelelő testtartást ülés közben. Maximális teherbírás 110 kg.
📌 36900 Ft - tól
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5) Alacsony ár
6.Irodai szék MT632
✅ Irodai szék tulajdonságai: állítható háttámla, állítható magasság, oszcillációs mechanizmus, zár. Maximális teherbírás 110 kg.
📌 36500 Ft - tól
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5) Alacsony ár
7.Gamer szék YZ3071
✅ Irodai szék tulajdonságai: állítható kartámaszok, gumi kerekek, állítható magasság, állítható derékpánt, oszcillációs mechanizmus, nuimamos párnák, ergonominė. Maximális teherbírás 120 kg
📌 87400 Ft - tól
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5) Alacsony ár
Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalábbis inspiráltuk Önt egy új irodai szék kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek, alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb irodai széket/fotelt.