Háztartás

A legjobb rúdporszívók (recenziók és teszt) 2024

legjobb rúdporszívók

 Elhozzuk Önnek a legjobb rúdporszívók választékát, amelyeket kiváló felhasználói vélemények kísérnek. 

Az elmúlt években a rúdporszívók nagyon jól teljesítettek. Jól felveszik a versenyt a hagyományos padlóporszívókkal, és mind a 2in1, mind a 3in1 rúdporszívók érdekes előnyöket és extra praktikumot kínálnak a felhasználóknak. Melyek a jelenlegi legjobb rúdporszívók a paraméterek és funkciók tekintetében?

A porszívók ezen alkategóriájában meglepően gazdag a kínálat. Míg a múltban a rúdporszívó csak egy kiegészítő, kisebb teljesítményű eszköz volt, amellyel alkalmanként fel lehetett takarítani a konyhapult körüli morzsákat, ma már elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a háztartás fő és egyetlen porszívójává váljon, különösen a kemény padlók esetében.

Elektromos vagy vezeték nélküli porszívó? Porzsákos vagy porzsák nélküli? Moppal, levehető kézi porszívóval, milyen tartozékokkal? Rengeteg kérdés, amire jó tudni a választ. Útmutatónkban végigvezetjük Önt a választás összes fontos szempontján, hogy gyorsan kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb rúdporszívót. A rúdporszívó tesztekben és recenziókban felfedeztünk néhány érdekes kedvencet, és az alábbi táblázatban a legjobbakból talál egy válogatást.

A legjobb rúdporszívók (teszt 2024)

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Dyson V15™ Detect Absolute
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 4,5 óra
Működési idő: 60 perc
Kapacitás: 0,76 l
Zajszint: - dB
5 out of 5 stars (5 / 5)260000 Ft Alacsony ár
2.Dyson V8™ Motorhead
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 5 óra
Működési idő: 40 perc
Kapacitás: 0,54 l
Zajszint: 82 dB
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)130000 Ft Alacsony ár
3.Rowenta RH9890WO X-Force Flex 11.60 Aqua
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 3 óra
Működési idő: 45 perc
Kapacitás: 0,9 l
Zajszint: 82 dB
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)150000 Ft Alacsony ár
4.Xiaomi Roidmi X20
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 2,5 óra
Működési idő: 65 perc
Kapacitás: 0,4 l
Zajszint: 72 dB
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)116000 Ft Alacsony ár
5.Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 3 óra
Működési idő: 35 perc
Kapacitás: 0,55 l
Zajszint: 82 dB
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)79000 Ft Alacsony ár
6.Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Motor teljesítmény: 560W
Kábelhossz: 7,6 m
Kapacitás: 0,62 l
Zajszint: 80 dB
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)96000 Ft Alacsony ár
7.BOSCH BBHF214R
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 5 óra
Működési idő: 35 perc
Kapacitás: 0,4 l
Zajszint: - dB
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)44000 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszon rúdporszívót

A kiváló minőségű rúdporszívó optimális szívóteljesítményt, elfogadható arányt biztosít a töltésenkénti üzemidő hossza és a későbbi újratöltés között, valamint egyszerű kezelhetőséget. Mivel nem kell hosszasan szétbontani, másodpercek alatt használatra kész, talán ezért is olyan népszerű a kisgyermekes és szőrös háziállatokkal rendelkező családok körében, ahol rengeteg a morzsa. A választással való elégedettséget számos, magának a porszívónak a kialakításával kapcsolatos tényező befolyásolhatja. Lépésről lépésre áttekintjük a legfontosabbakat. Ne hagyja ki a rúdporszívók felszereltség és ár szerinti felosztását, valamint a tippeket a bevált gyártókról, akiknek van tapasztalatuk ezzel a porszívó konstrukcióval.

Miért érdemes rúdporszívót vásárolni?

Az ilyen típusú porszívók valamivel kisebb teljesítményűek, mint a padlóporszívók, de cserébe nem kell a tömlőt húzni, és az akkumulátoros porszívók esetében nincs kábel, ami útban lenne. Mindig kéznél van, még a nehezebben elérhető helyekre is eljut. Mindössze annyit kell tennie, hogy szemmel tartja az akkumulátor töltöttségi szintjét, hogy habozás nélkül maximális teljesítményen működjön.

A legnépszerűbb rúdporszívók egy kattintással praktikus kézi porszívóvá alakíthatók, amely képes kezelni a konyhapulton, a kanapén vagy akár az autóban keletkezett rendetlenséget. A felmosóval/moppal felszerelt porszívó egy mozdulattal felporszívózza és feltörli maga mögött a port, a por felesleges kavargása nélkül. Egyes modellek még gőzzel is dolgoznak felmosáskor, és a 80 °C feletti hőmérsékletnek köszönhetően a baktériumok több mint 99%-át elpusztítják. Kivételes univerzális segédeszköz a padlók könnyed tisztán tartásához!

A rúdporszívók típusai

Minél több információt szerez a rúdporszívóról, annál jobban ki fogja tudni használni otthonában. Vékony konstrukciója és jó mobilitása miatt a nehezebben hozzáférhető helyeken, például lépcsőkön vagy különböző fülkékben is használható. Multifunkcionális potenciált rejthet magában, ami különösen az egyre növekvő árban mutatkozik meg. Melyek a különböző típusú rúdporszívók?

 • Klasszikus rúdporszívó – Alapvető standard kialakítás, amelyben mind a gyűjtőtartály, mind a porszívómotor a rúdporszívó fix/rögzített része. Jó megfizethetőség. Alkalmas különböző keménységű padlók karbantartására.
 • 2in1 rúdporszívó (kézi porszívóval) – Népszerű és keresett megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kivegye a porszívó alaprészét (motor+szűrő+gyűjtőtartály) és kézi porszívóként használja. Egy kis kézi porszívóval gyorsan bejuthat a nehezen hozzáférhető helyekre.
 • 2in1 rúdporszívó (felmosóval) – Érdekes kombináció a kemény padlókon lévő por ellen. Egyetlen mozdulattal egyszerre porszívózza és feltörli a finom mikroszkopikus részecskéket a padlóról. A porszívó nemcsak szennyeződés gyűjtőtartállyal van felszerelve, hanem egy víztartállyal is, amelybe tisztítószert lehet helyezni.
 • 3in1 rúdporszívó (kézi porszívóval és felmosóval is) – Az előző két lehetőség előnyeit egyesítik a praktikus 3 az 1-ben modellek. Képesek porszívózni, felmosni és szükség esetén kompakt kézi porszívóvá válni. Az áruk magasabb. Ha éppen ilyen kialakításra vágyik, érdemes többet fizetni, hogy biztos lehessen benne, hogy a porszívó minden feladatot kiválóan megold. Az olcsó 3 az 1-ben rúdporszívóknak alacsonyabb lehet a szívóteljesítményük, így még a felmosás is csak a szennyeződések szétkenése a padlón.
 • Multifunkcionális rúdporszívó – A tökéletes otthoni segítő, amely nemcsak tisztán, de higiénikusan is tartja a padlót. Gőzfunkcióval is rendelkezik, amely felmosás közben a baktériumok akár 90%-át is képes elpusztítani. Kövesse a rúdporszívók recenzióit. A valós használatról szóló információkban gazdagok, és úgy gondoljuk, hogy megtalálja a kedvencét, amely kompromisszumok nélkül kezeli az összes funkciót.

Energiaellátási módszer: akkumulátor vs. hálózati tápellátás

Az egyik alapvető lépés a tápegység kiválasztása. Kétféle energiaellátási lehetőség áll rendelkezésre – hálózati és akkumulátoros, és mint általában, mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Rúdporszívó hálózati tápegységgel (230 V)

A porszívót az elindításához be kell dugni a hálózatba egy megfelelően hosszú hálózati kábel segítségével. Bár részben elveszíti a korlátlan mobilitás előnyét, de nagyobb és mindig egyenletes szívóteljesítményt kap, valamint jobb porszívózási eredményeket. Ha ez a kialakítás tetszik Önnek, figyeljen a tápkábel hosszára, hogy biztosan elérje vele az összes szükséges helyet.

Akkumulátoros rúdporszívó (AKKUS rúdporszívó)

Az ilyen típusú porszívótól joggal elvárható a jó mobilitás, ami egy nagy teljesítményű akkumulátor beépítésével van biztosítva. Ez a gyártók fejlődési iránya is. Feladatuk, hogy optimalizálják a porszívó súlyát (nehezebb lehet, mint egy elektromos porszívó), és hogy a szívóteljesítménye a használat teljes időtartama alatt azonos maradjon. Ezért érdeklődjön az akkumulátor típusa iránt. A legelterjedtebbek a Li-Ion akkumulátorok, amelyek azt ígérik, hogy a töltés utolsó százalékáig megtartják ugyanazt a teljesítményt. Ez volt a NiMH akkumulátorok legnagyobb hátránya, amelyeket a régebbi vagy olcsóbb rúdporszívókban talál. A porszívó szívóereje csökken, ahogy a töltöttségi százalék csökken.

Ha akkumulátoros rúdporszívót szeretne vásárolni, akkor mindenképpen a Li-Ion akkumulátorral rendelkező készüléket ajánljuk. Nagyobb kapacitással rendelkeznek, egy feltöltéssel jó üzemidőt biztosítanak, maga a töltés gyors, és nem tart tovább néhány óránál. Kisebb háztartásokban 30-40 perc üzemidő is elegendő. Nagyobb alapterületű otthonok esetében olyan akkumulátort keressen, amely legalább 50 perc folyamatos üzemelést bír.

Videó

A rúdporszívó bemeneti teljesítménye és szívóteljesítménye

Az igazság az, hogy a porszívóknál csak néhány márka adja meg a szívóteljesítmény értékét. Amit azonban mindenképpen meg fog találni, az a bemeneti teljesítmény, amely nem lehet nagyobb 900 W-nál. Két azonos bemeneti teljesítményű rúdporszívónak eltérő szívóteljesítménye lehet. Ennek oka a szívófej formája, amely döntő tényező, mert jelentősen befolyásolhatja a porszívózás hatékonyságát a különböző típusú padlókon.

📌 A szívóteljesítmény a bemeneti teljesítmény körülbelül egyötöde-egyharmada.

A rúdporszívó energiacímkéjén minden fontos adatot megtalál. A szívóteljesítmény A-tól G-ig terjedő osztályokba sorolható (A a legerősebb szívóteljesítményt jelenti). Ne hagyjon figyelmen kívül két másik adatot sem – a porszívózás hatékonyságát a kemény padlókon és a porszívózás hatékonyságát a szőnyegeken. Csak a legjobb rúdporszívók kapnak „A”-t minden paraméterre. A legtöbb modell gyengébb hatékonyságot kínál szőnyegeken, és még maga a szívóteljesítmény is B vagy C osztályba van besorolva.

Porzsákos vagy porzsák nélküli rúdporszívó?

A padlóporszívókhoz hasonlóan Ön dönti el, hogy a porzsák nélküli vagy a porzsákos megoldás a praktikusabb az Ön számára.

A porzsákos porszívók ideális megoldást jelentenek, különösen akkor, ha nem szeretne a szennyeződéssel érintkezni. A megtelt eldobható porzsákot egyszerűen kidobja. A szűrési szint ebben az esetben ideális olyan háztartások számára is, ahol allergiás betegek élnek. A hátránya, hogy porzsákokat kell vásárolni, ami további kiadást jelent, hogy a porszívó egyáltalán működjön. Az alternatíva azonban a tartós szövetzsákok, ahol már érintkezik a porral, hajjal és egyéb szennyeződésekkel. Számoljon azzal, hogy a porzsák töltődése fokozatosan csökkenti a porszívó teljesítményét.

A porzsák nélküli porszívók nem igényelnek extra beruházást. A szennyeződéseket egy műanyag gyűjtőtartályba gyűjtik, amelyet úgy terveztek, hogy még a fokozatos feltöltődése sem csökkenti a szívóteljesítményt. A gyűjtőtartály kiürítésekor a tartály kialakításától függően már érintkezhet a tartalommal. Egyes tartályokat a fokozott higiénia szem előtt tartásával terveztek, így csak meg kell nyomni a megfelelő gombot vagy kiengedni a kart, és az összes szennyeződés pillanatok alatt a szemetesbe kerül.

Szűrési szint

Minden modern porszívó többlépcsős szűréssel rendelkezik. Az alap a bemeneti szűrés, amely a porszívó szívómechanizmusát védi (hogy a szennyeződés ne kerüljön a motorba), és a kimeneti szűrés, amelynek feladata, hogy megakadályozza a padlóról származó por és a baktériumok visszaáramlását a levegőbe.

Az alapvető rúdporszívókban mikro szűrőket használnak, de ezek hatékonysága nagyon alacsony. Szövetből vagy habszivacsból készülnek, és moshatók. Ha javítani szeretné otthona levegőminőségét, keressen EPA és HEPA szűrőket. Az EPA szűrők 10, 11, 12-es számmal vannak ellátva (minél magasabb a szám, annál nagyobb a hatékonyság), a 13-as szám már a HEPA nevet viseli.

A HEPA 13 a porszemcsék akár 99,97%-át is kiszűri, ezért ez az egyik leggyakrabban használt szűrő nemcsak a porszívókban, hanem a légtisztítókban is. A HEPA 13 szűrőknél csak az ULPA szűrők jobbak, de ezeket a kereskedelmi forgalomban kapható háztartási készülékekben általában nem használják.

📌 Tudta, hogy a szűrési hatékonyság az energiacímkén is megtalálható? Ezt poremissziós osztálynak hívják, és a teljesítményhez hasonlóan A-tól G-ig lehet osztályozni (A a leghatékonyabb szűrés).

Zajszint

A rúdporszívók zajszintje nem feltétlenül ideális. Épp ellenkezőleg – a hagyományos padlóporszívóknál kissé zajosabbak. Melyik zajszint elfogadható, és melyik lehet már néhány perc után zavaró?

 • Zajszint 70 dB-ig – Ezek olyan porszívók, amelyek működése csendes, halk, és még hosszabb porszívózás esetén sem zavaró.
 • Zajszint 70 és 76 dB között – Mérsékelten, átlagosan zajos porszívók. Lehet, hogy már hozzászokott ehhez a zajszinthez, különösen, ha korábban már volt egy régebbi klasszikus porszívója. A háztartás egyes tagjai már idegesítőnek találhatják a porszívó hosszabb ideig tartó működését. A 76 dB-es zajszintet városi közlekedési zajnak nevezik (ez az utolsó érték, amely még a komfortzónába esik).
 • Zajszint 76 dB-től felfelé – A 76 dB-nél magasabb zajszinttel rendelkező porszívó már az érzékenyebb emberek számára kellemetlenséget okozhat és felzaklathatja.

📌 Tudta, hogy minden 3 plusz decibellel akár a felére csökken az az idő, ameddig az emberi hallás az adott zajszintet képes elviselni? A küszöbérték, amely már károsíthatja a hallást, 85 dB!

Válasszon a tartozékok szerint is

A rúdporszívó felszereltségének nem kell rosszabbnak lennie a hagyományos porszívóknál. Vegye figyelembe az otthonában található felületek típusait, keresse meg az ideális porszívózási hatékonysági osztályt a különböző felületeken, és tartson kéznél praktikus tartozékokat, amelyeket általában már a porszívó megvásárlásakor a csomag tartalmazza.

 • Keménypadló- és szőnyegtisztító tartozékok – Ha a csomag tartalmazza, használja ezeket a megadott padlóburkolat pontos típusához. A szőnyegtisztító tartozék kíméletesen fésüli és felemeli a szőnyegszálakat. A keménypadló tisztító tartozék viszont gumírozott elemekkel rendelkezik, hogy megakadályozza a karcolásokat a kemény padlón.
 • Párnaszívófej kárpitozott bútorok porszívózására – Gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, szőröket, hajszálakat és port, és kíméletesen kisimítja a szövet textúráját.
 • Turbókefe – Sűrű sörtékkel felszerelve hatékonyan felszedi a legkisebb állatszőröket is.
 • Résszívó fej – Nagyon szűk helyek és üregek tisztítására alkalmas.

További funkciók és felszereltség

 • Szívóteljesítmény-szabályozás – Lehetővé teszi a szívóteljesítmény beállítását az igényeknek és a felület típusának megfelelően.
 • LED világítás – Érdekes kiegészítő funkció, amely különösen hasznos a nehezen hozzáférhető sötét területek (pl. bútorok mögött és alatt) porszívózása során.
 • Porzsák/gyűjtőtartály töltésjelző – A piros LED jelzi, hogy a porzsák/gyűjtőtartály megtelt, ami a porszívó szívóteljesítményének csökkenését eredményezi.
 • Akkumulátor töltésjelző – Megközelítőleg jelzi, hogy mennyi idő vagy hány százalék van hátra az akkumulátor teljes lemerüléséig.
 • Automatikus beállítás funkció a felület típusának megfelelően – A jobb modelleknél extra felszereltség. A porszívó automatikusan növeli a szívóerejét, amikor a szőnyegre lép. Ha keménypadlóra lép, a teljesítmény kissé csökken. Azzal, hogy a porszívó nem működik állandóan teljes teljesítményen, az akkumulátor néhány százalékát megspórolhatja, és tovább porszívózhat.
 • Motoros szívófej – A TOP modellek felszereltsége. A hagyományos (kerekes) porszívókkal ellentétben a rúdporszívóknál a porszívó teljes súlyát maga előtt tolja. A főfejbe szerelt meghajtó kerekek jelentősen megkönnyítik az előrehaladást.
 • Rugalmas csukló – Keresett tulajdonság, amely javítja a porszívó rugalmasságát és ezáltal a hatótávolságát. A csukló a fej és a rúd közötti csatlakozásba van illesztve, és ennek köszönhetően a rudat a padlóval egy szintbe hozhatja, és a fúvókával mélyen a bútorok alá mehet.
 • Összecsukható fogantyú – Praktikus megoldás, különösen akkor, ha a rúdporszívót egy szekrényben szeretné tárolni. Így a porszívó az eredeti magasságának csak a felét foglalja el.
 • Lágyított kerekek – Megvédi a kemény padlót a karcolásoktól, és kiküszöböli a kemény kerekek által a padlón keltett zajt.
 • Parkolási pozíció – A porszívó stabilan állhat függőleges helyzetben anélkül, hogy a falnak kellene támaszkodnia.

Rúdporszívók ára

Mennyit érdemes befektetni egy rúdporszívóba? Az Ön igényei a döntőek. Ha egy kiegészítő porszívóról van szó, például a konyhában a főzés utáni gyors takarításhoz, nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. Más a helyzet, ha azt tervezi, hogy a rúdporszívót az egész otthonában fő porszívóként használja. Ebben az esetben mindenképpen legyen igényesebb mind a kialakítás minősége, mind a teljesítmény tekintetében.

✅ Rúdporszívók 35000 forintig

Az alap árkategóriában kevésbé felszerelt rúdporszívókkal találkozhat, amelyek valószínűleg nem mutatják meg teljes potenciáljukat. Idővel elkezdheti idegesíteni a magasabb zajszintjük, súlyuk és egyes esetekben a gyenge szívóteljesítményük. Ezek általában klasszikus, fix konstrukciójú rúdporszívók vagy 2 az 1-ben kombinációk (levehető kézi porszívó).

✅ Rúdporszívók 70000 forintig

35000 és 70000 forint között már találhat érdekesen felszerelt, számos kiegészítő funkcióval és hasznos felszereléssel ellátott rúdporszívókat. Optimális ár/teljesítmény arányt kínálnak. A zajszint és a súly alacsonyabb, a szűrés minősége pedig még az allergiás betegek vagy háziállatokat tartó háztartásokban is megfelelő.

✅ Rúdporszívók 70000 forinttól

Már 70000 forinttól megtalálja a jelenleg legkelendőbb AKKUS rúdporszívókat, amelyek nagyon jó szívóerővel és kiváló ergonómiával rendelkeznek. Ezek 2in1 és 3in1 modellek, amelyek a felmosással, nedves törléssel vagy akár gőztisztítással is megbirkóznak. A hangsúly nemcsak a jó porszívózási eredményeken van, hanem az alkatrészek minőségén, az akkumulátor üzemidejének / töltési idejének arányán, az alacsony súlyon és a lehető legalacsonyabb zajszinten is. A rengeteg tartozékkal gyorsan a fő és gyakran használt porszívóvá válik az otthonában.

Videó

A legjobb rúdporszívó márkák

Philips rúdporszívók

⭐ Nagyon népszerű és kedvelt porzsák nélküli rúdporszívók, amelyek TOP minőséget képviselnek. Az újabb konstrukcióknál arra összpontosítottak, hogy a motort és a gyűjtőtartályt a fogantyúhoz közel helyezzék el, javítva ezzel a porszívó egyensúlyát és irányíthatóságát.

Rowenta rúdporszívók

⭐ A rúdporszívók legszélesebb választéka különböző árkategóriákban. Kifinomult és rendkívül csendes ciklontechnológiával nyűgöznek le. Érdekes flexibilis konstrukciók.

Bosch rúdporszívók

⭐ A flexibilis és hatékony Bosch akkumulátoros rúdporszívók mindenekelőtt a felhasznált akkumulátorok minőségével és jellemzőivel tűnnek ki.

ETA rúdporszívók

⭐ A bevált és nyilvánvalóan jól ismert ETA márka kínálatában megfizethető árú, jó megbízhatóságú rúdporszívók vannak. Különösen ajánljuk a Supersonic, AquaMaster és SteamMaster modellsorozatokat.

Sencor rúdporszívók

⭐ Érdekes arány az üzemidő és a töltési idő között. A Sencor márka legmagasabb kategóriájú modelljei akár 85 perces üzemidőre is képesek, miközben 5 órán át töltődnek teljes kapacitásig.

Kärcher rúdporszívók

⭐ A háztartási és ipari takarításban professzionista, kínálatában szilárdan megmunkált rúdporszívók vannak, amelyek mind nagyon jó szívóteljesítményt, mind pedig rengeteg tartozékot kínálnak.

Hoover rúdporszívók

⭐ A Hoover porszívók konstrukciójánál figyelembe vették a felhasználók igényeit, ezért a porszívók súlypontját a lehető legközelebb helyezték a kézhez.

Dyson rúdporszívók

⭐ Nagy szívóteljesítmény, kiváló anyagok és tökéletesen összehangolt formatervezés. Vezető a porszívózás hatékonysága terén. A Dyson márka rendszeresen sikert arat a porszívóteszteken.

Xiaomi rúdporszívók

⭐ Egy újonc, amely egyre jobban magára vonzza a figyelmet. Az elegáns vékony, fehér rúdporszívók 2,5 órás töltéssel akár 55 perc üzemidőt is kínálnak.

Concept rúdporszívók

⭐ Ha olyan porszívót keres, amely nagyobb tartályokkal rendelkezik mind a víz, mind a szennyeződés számára, érdemes megnézni a Perfect Clean modellt (vízhez 730 ml, szennyeződéshez 1000 ml).

Bissel rúdporszívók

⭐ A márka többcélú rúdporszívói és takarítógépei képesek lenyűgözni a legigényesebb fogyasztókat is a formatervezésükkel és szívóerejükkel. Kiváló eredmények nemcsak kemény padlókon, hanem szőnyegeken is.

Electrolux rúdporszívók

⭐ Az Electrolux rúdporszívók széles választéka minden árkategóriát lefed. Nemcsak alapkivitelű, hanem drágább modelleket is talál, amelyek széles körű felszereltséggel rendelkeznek, a szívóteljesítményre és annak automatikus szabályozására helyezik a hangsúlyt a felület függvényében.

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Dyson V15™ Detect Absolute
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 4,5 óra
Működési idő: 60 perc
Kapacitás: 0,76 l
Zajszint: - dB
5 out of 5 stars (5 / 5)260000 Ft Alacsony ár
2.Dyson V8™ Motorhead
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 5 óra
Működési idő: 40 perc
Kapacitás: 0,54 l
Zajszint: 82 dB
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)130000 Ft Alacsony ár
3.Rowenta RH9890WO X-Force Flex 11.60 Aqua
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 3 óra
Működési idő: 45 perc
Kapacitás: 0,9 l
Zajszint: 82 dB
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)150000 Ft Alacsony ár
4.Xiaomi Roidmi X20
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 2,5 óra
Működési idő: 65 perc
Kapacitás: 0,4 l
Zajszint: 72 dB
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)116000 Ft Alacsony ár
5.Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 3 óra
Működési idő: 35 perc
Kapacitás: 0,55 l
Zajszint: 82 dB
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)79000 Ft Alacsony ár
6.Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Motor teljesítmény: 560W
Kábelhossz: 7,6 m
Kapacitás: 0,62 l
Zajszint: 80 dB
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)96000 Ft Alacsony ár
7.BOSCH BBHF214R
Tápegység típusa: Akkus
Töltési idő: 5 óra
Működési idő: 35 perc
Kapacitás: 0,4 l
Zajszint: - dB
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)44000 Ft Alacsony ár

Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalább inspiráltuk az új AKKUS rúdporszívó kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek. Ezt megteheti alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb rúdporszívót.