RECENZIÓ

Under Armour Undeniable Duffel 4.0 sporttáska recenziója

Minőségi sporttáskát keres, amelyet hordhat az edzésekre? Vagy például ajándékba adná valakinek? Ha még mindig hezitál, és jól jönne egy jó tipp, akkor hasznosnak találhatja az Under Armour Undeniable Duffel 4.0 mai recenzióját.

Ez a sporttáska mindenképpen figyelmet érdemel. Első pillantásra nagyon jól néz ki. De vajon tényleg megállja a helyét a kemény versenyben? Erre keressük a választ.

Hosszú távon, több hónapon keresztül teszteltük a terméket, és itt vannak a megállapításaink.

Under Armour Undeniable Duffel 4-0 - 001

Az Under Armour márkáról

Az Under Armour egy nagyon jól ismert márka, amely stabil pozícióval rendelkezik a piacon. A cég az Egyesült Államokból származik, és 1996-ban alapította Kevin Plank. Eredetileg ez egy nagyon kis „vállalat“ volt. Az alapító a nagymamája pincéjében kezdte a gyártást. Abban az időben aligha tudta volna elképzelni, hogy üzleti terve egy nap ilyen sikeres lesz. De mi állt fenomenális sikere mögött?

Funkcionális ruházat. Nem mindenki tudja, hogy Kevin Plank az úttörője a ma már igen elterjedt és népszerű, szintetikus anyagokból készült funkcionális ruházatnak, amelynek feladata az izzadság elvezetése és a szárazon tartás. Még az olyan legendás és még mindig sokkal híresebb márkák, mint az Adidas vagy a Nike is csak később „táplálkoztak“ Plank sikeréből.

Az Under Armour márka több mint 20 éves fennállása alatt jelentősen átalakult. Ma a termékkínálata átfogó – gyakorlatilag minden sportruházatot és mindenféle felszerelést lefed. A vállalat mintegy 17 000 alkalmazottat foglalkoztat, és iparágának egyik elismert vezetője. Röviden az Under Armour név jól cseng, és várhatóan magas minőségű lesz. Vajon hű lesz a nevéhez a mai felülvizsgálatunk tárgyát képező sporttáska esetében?

A táska, amely meghódítja a piacot

Az Undeniable sorozatból származó Duffel 4.0 sportos válltáska jelenleg nagy érdeklődésnek örvend. Ez lett az egyik legkelendőbb és legkeresettebb táska a maga nemében – és nem csak hazánkban. Ez a tény annál is inkább érdekes, mert nem éppen a legolcsóbb termék. A hivatalos webáruházban ez a táska körülbelül 16000 forintba kerül. A kínálatban nagyon sokféle változata van, ami az egyik nagy előnye.

A tesztelt darab azonban az Under Armour Undeniable Duffel 4.0 MD volt. Ez a modell ráadásul több színváltozatban is kapható. De ez természetesen személyes ízlés kérdése.

under-armour-duffel-type

Az Under Armour Undeniable Duffel 4.0 néhány színkombinációja az sportisimo.hu oldalon.

Logó a főszerepben

Összességében a táska dizájnja nagyon szép, stílusos. Stabilnak tűnik, és első pillantásra meg lehet mondani, hogy ez nem egy tréfás próbálkozás egy kínai webáruházból. A táska oldalán a nagy, ismerős, futurisztikus Under Armour logó nagyon hivalkodóan kiemelkedik.

Ez végül is a márka egyik sokatmondó jellemzője. Hacsak nem szeret hivalkodóan dicsekedni a ruhái vagy felszerelései eredetével, valószínűleg az Under Armour nem nyeri el tetszését. Ezt tekintheti elitizmusnak, de tekintheti büszkeségnek is a „nevére“ és a termékeire. Nekünk tetszik ez a kialakítás.

Under Armour Undeniable Duffel 4-0 - 002

A rendszerető lelkek táncolni fognak

A másik dolog, amit az elsők között észrevesz, az a zsebek … és cipzárak bőséges száma. Ha szereti a kifinomultabb poggyászokat, amelyek precíz rendszerezést és ergonomikus, okos használatot tesznek lehetővé, akkor ennek a táskának a segítségével gyorsan megtalálja a közös hangot és a rendszert. Lehetővé teszi, hogy nagyon ötletes módon használja ki az összes tároló helyet. A cipzáraknak köszönhetően könnyen hozzáférhet a szükséges dolgokhoz anélkül, hogy idegesítően kotorászni kellene a tartalmában. A praktikus belső zsebeket is élvezheti (dokumentumok, mobil stb. számára). Van még egy nagy zseb is, nagyobb légáteresztő képességgel, például az izzadt ruhák számára, vagy ahogyan mi a legtöbbször használjuk, a cipők számára (például futócipők számára is használható).

Ebből a szempontból határozottan elmondható, hogy ez a Duffel táska nem egy párezer forintos poggyász. Valaki vette a fáradságot, hogy kifejlessze. Sokan ki is próbálták a piacra kerülés előtt. Másrészt, ha Ön az a típus, aki mindent egy főzsebbe töm, és sietve távozik, akkor ez a kialakítás túlméretezett lehet Önnek. Mindenesetre érdemes előre meggondolni, hogy ne fizessen olyasmiért, amit nem fog teljes mértékben kihasználni.

Under Armour Undeniable Duffel 4-0 - 003

Nem spóroltak az anyagon

A gondos szervezés mellett az Under Armour Undeniable Duffel 4.0 MD táska másik meghatározó jellemzője egyértelműen a kiváló minőségű anyagfeldolgozás. Ez azt jelenti, hogy első látásra és tapintásra felismerhető. A táska szintetikus anyagokból készült, amelyek közül a poliészter dominál.

A kivitelezést azonban a gyakorlati igények vezérlik.

Ezért például az oldala és az alja megerősített kopás ellen. Az anyag vízálló és egyben tökéletesen lélegző. Ez a szabadalmaztatott UA Storm 1 technológia, így még a piszkos és izzadt dolgokat is hordozhat a táskában. A fő tároló rekeszben akár praktikusan el is különítheti ezeket.

A pántok is nagyon jól megtervezettek. A fő vállpánt természetesen állítható. Párnázott védelemmel rendelkezik, kellemes és kényelmes viselet. A pánt esetében egy másik szabadalmaztatott anyagot is használnak, nevezetesen a jól ismert HeatGear-t, amely csökkenti a váll izzadását utazáskor a forró nyári napokon. Fogantyúkból sincs hiány, és a táska még egy hurokkal is rendelkezik, amelyre felakaszthat valamit, ami nem fért bele.

Under Armour Undeniable Duffel 4-0 - 004

Tágas táska férfiaknak és nőknek

Az UA Undeniable Duffel táska dizájnja természetesen uniszex. Biztosan nem hoz szégyent egyetlen nőre vagy férfire sem. Igazán kivételes tágasságával minden igényes felhasználónak tetszeni fog, nemtől függetlenül.

A táska méretei 62 x 33 x 30 cm, térfogata pedig elegendő 58 liter – mind az edzőterembe, mind például a jógához.

Összesített értékelés

Az Under Armour Undeniable Duffel 4.0 MD sporttáska a jelenlegi kínálaton belül egyértelműen a TOP kategóriába tartozik. Ez látszik az árán is, ami nem éppen népbarát, másrészt viszont biztosan nem is a legdrágább táska a piacon. Mindenesetre nem akarunk túlzó árról beszélni, mert a Duffel táska tényleg sokat nyújt.

A legfőbb előnyök közé tartozik a csúcsminőségű anyagfeldolgozás, amely azonnal észrevehető. Továbbá a tároló rekeszek, cipzárak és hozzáférések nagyon kifinomult kivitelezése. A táska szintén a viszonylag tágas és univerzális dizájnúak közé tartozik, ami mind a férfiaknak, mind a hölgyeknek tetszeni fog.

Röviden és világosan, nem túl meglepő, hogy ez a táska olyan népszerű és keresett. Talán csak akkor tud ellenállni a bájának, ha az egyszerűbb kialakítású táskákat kedveli.

Előnyök

  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • Nagyon jól átgondolt felosztás
  • Vízálló, légáteresztő
  • Izzadásgátló anyagú pánt
  • Nagy férőhely
  • Unisex kivitelezés
  • Nagyszerű táska fitneszbe és edzéshez

Hátrányok

  • Magasabb ár