Gyermek áru

A legjobb elektromos kisautók (recenziók és teszt) 2024

legjobb elektromos kisautók
Tudta, hogy az élete első autóját senki nem felejti el? Ahogy a felnőttek világában, ez a gyerekeknél is működik. Az elektromos kisautók nemcsak nagyszerű ajándékok, hanem nagy potenciállal is rendelkeznek a gyermek fejlődésében – koncentráció, reflex, szem és kéz koordinációja. Ha szembesül azzal a kérdéssel, hogy milyen elektromos járművet válasszon, vannak tippjeink a legjobb elektromos kisautókra , amelyeket pozitív értékelések kísérnek, valamint a szülők és gyermekek elégedettsége.

Futóbiciklik, pedálos autók, triciklik, rollerek, kerékpárok – a gyermekvilág tele van kerekekkel. Ezeknek a játékoknak köszönhetően élvezik a szabadban töltött időt , és kedvükre mókázhatnak. Az elektromos kisautók külön „motoros“ kategória. A gyermek irányítja az autót, növeli a sebességet, kanyarodik és fékez. 3 – 6 éves korban nagyon fontosak a gyerekek számára azok a játékok, amelyek esetében utánozzák a felnőtteket, és kiolvasható a szemükből az önálló vezetés öröme. A 7 és 11 év közötti gyermekek a barátaik előtt szeretnének villogni az erősebb elektromos quadokkal, ezért leginkább örülni fognak az első osztályú kivitelezésnek olyan teljesítménnyel, amely még a legigényesebb tereptől sem ijed meg.

Milyen tulajdonságokkal és felszereltséggel kell rendelkeznie egy minőségi elektromos kisautónak ? 2 × 2 vagy 4 × 4 hajtás? Licenccel rendelkező vagy licenc nélküli elektromos kisautó? Minden fontos információ – a motortól, az akkumulátortól, az üléstől, a teherbírástól, a vezérléstől a dizájnos, de a teljesen működőképes felszereltségig – megtalálható a következő választási útmutatóban. Ha az üzletek kínálata lenyűgözi sokszínűségével, ne habozzon, és hívja segítségül az elektromos kisautók tesztjeit és recenzióit , ahol első kézből talál információkat. Biztosak vagyunk benne, hogy a legnépszerűbb kisautók között megtalálhatók lesznek a BMW, az Audi, a Mercedes-Benz, a Ford Ranger és a stílusos Bentley autóinak gyermekváltozatai . Az értékesítési rangsorok megtekintésekor leggyakrabban a Beneo, az Eljet, a Buddy Toys, a Jamara gyártók kisautói jelennek meg.

A legjobb elektromos kisautók (teszt 2024)

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Audi Q7
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 7 km/h
Terhelhetőség: 35 kg
Tömeg: 24,5 kg
5 out of 5 stars (5 / 5)80000 Ft Alacsony ár
2.Mercedes G
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 60 perc
Maximum sebesség: 6 km/h
Terhelhetőség: 25 kg
Tömeg: 16 kg
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)64500 Ft Alacsony ár
3.BMW R1200 RT-P
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 4,5 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 17,49 kg
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)70400 Ft Alacsony ár
4.Range Rover Sport SVR
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 2,7 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 11,49 kg
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)53000 Ft Alacsony ár
5.Audi Q8
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 7 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 21 kg
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)103400 Ft Alacsony ár
6.Mercedes-Benz EQC
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 90 perc
Maximum sebesség: 5 km/h
Terhelhetőség: 35 kg
Tömeg: 15 kg
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)76000 Ft Alacsony ár
7.Eljet gyermek elektromos autó Bugatti Chiron
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 7 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 17 kg
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)107000 Ft Alacsony ár

Hogyan válasszon elektromos kisautót

3, 2, 1, rajt … És elkezdődhet a verseny a ház mögötti utcán. Sok szép pillanatot élvezhet gyermek a kisautóval – akár a környéken, akár a parkban. Ezek az elektromos kisautók nemcsak a fiúk kiváltságai, hanem gyönyörű piros és rózsaszín modelleket is talál, amelyek büszkén viszik hercegnőjüket. De miért korlátozná a szín? Lehet, hogy a kislánya egy fényes fekete BMW-re mutat rá, és aligha tud ellenállni ennek a megvásárlásnak. Mielőtt azonban lenyűgözné a precíz kivitelezés és a külső látvány, nézze át velünk az elektromos kisautók legfontosabb paramétereit , hogy képes legyen kiválasztani a kisautót pontosan a gyermeke korának és képességeinek megfelelően .

Elektromos gyermekjárművek alapvető típusai

A kínálat óriási, és első pillantásra nagy különbségek vannak az elektromos gyermekjárművek között. Ide tartoznak leginkább:

 • szedán, kabrió, dzsip típusú elektromos kisautók -2 × 2, 4 × 4, 6 × 6 hajtás, egy- és kétülésesek (valódi autók hű másolatai);
 • 4 x 4 elektromos négykerekű jármű – nagyobb teherbírás és teljesítmény, nyitott konstrukció, kormányon keresztül nyitható (nem kormánykerék), alkalmas nagyobb gyermekek számára;
 • elektromos triciklik – a motorkerékpárok stabilabb változata, tematikus kialakítás (például rendőrségi tricikli);
 • elektromos kismotorkerékpárok – egyes modellek segédkerekekkel is felszereltek;
 • elektromos buggy és gokartok – ideális a gyorsabb „versenyzéshez”;
 • elektromos traktorok és kotrógépek – bár nem a folyosókon való mozgásra készültek, de minden mezőgazdásznak vagy építőmunkásnak tetszeni fognak, akik szeretnek a kertben dolgozni.

A kisautót a gyermeknek válassza!

A kiválasztás első lépésében vegye figyelembe a gyermek életkorát és képességeit . Az elektromos kisautókat különböző méretekben gyártják, és különböző teljesítményt és sebességet nyújtanak.

A fejlettebb irányítás nem jó választás a legkisebb gyermekek számára. Még nem jól tájékozódnak a térben, és a kisautó üzemeltetése sok stresszes helyzethez vezethet. Ezért szüksége lesz rá, hogy időről időre átvegye az irányítást a távirányítón keresztül.

Fontos helyesen megítélni a kisautó méretét, hogy a gyermek elérje a pedálokat és a kormányt anélkül, hogy az ülés szélére kelljen csúsznia. Az elektromos kisautók terhelhetősége 25 kg, 35 kg, 50 kg, 70 kg, de 100 kg is lehet. Méreteik az ajánlott életkortól és a járműtípustól függenek (a dzsipek és a quadok szélesebbek, hosszabbak és magasabbak is).

Ezért az életkor a döntő kritérium, és hogy ne kelljen kizárólag a saját megítélésére hagyatkozni, maguk a gyártók besorolják a kisautóikat életkor, teherbírás és sebesség szerint .

 • Az 1-3 éves gyermekek számára készült kisautók biztonságos sebességgel haladnak, maximum 3 km/h . Felszereltségükbe sebességkorlátozó is tartozik.
 • A 3-5 éves gyermekek számára készült kisautók gyorsabban mennek – maximum 5-6 km/h .
 • Az idősebb gyermekeknél , akik jobb fizikai képességekkel és motorikus készségekkel rendelkeznek, az elektromos járműveket már úgy dimenzionálták, hogy maximum 11 km/h sebességgel haladjanak.

Egymotoros hajtás, 2 × 2, 4 × 4 vagy 6 × 6?

 • Az egyszerű, olcsó elektromos kisautók a legkisebbeknek csak 1 hátsókerék-meghajtásúak . Általában azonban az ilyen járművek teherbírása alacsony, ahogy a képességeik is. Sima terepen képesek mozogni, de akár egy kátyú is elakadást és szükségtelen felborulást okozhat a helyszínen.
 • A 2 × 2 hajtás a legtöbb megfizethető gyermekjárműben megtalálható. Ebben az esetben mindkét hátsó kerék meghajtással rendelkezik. A kisautók a sík tereppel megbirkóznak (beton, burkolat, aszfalt és fű). Ha nincsenek a terhelhetőségük felső határának kitéve, akkor enyhén emelkedős terepen is elviszik a gyermeket. Népszerűek a szedánok, a roadsterek és a kabriók BMW, Audi, Range Rover stílusban.
 • A 4 × 4 hajtás az egyik legkeresettebb, mivel nem szab szükségtelen korlátozásokat a gyerekeknek (különösen a nagyobbaknak). A kisautó megbirkózik az emelkedővel, nehéz tereppel és megbízhatóan működik a magasabb fűben és kavicsban is. Attraktív elektromos kisautókat talál a Mercedes-Benz, Jeep, Toyota licenccel rendelkező másolataiként.
 • A gyermekeknek szánt prémium elektromos járművek 6 kerékkel is rendelkezhetnek, és mindegyik keréknek saját meghajtása van – azaz 6 × 6 hajtás . Nagy sebességgel mennek, terhelhetőségük eléri a 100 kg-ot, nemcsak 2 gyermeket, hanem egy gyereket és egy felnőttet is elvisznek. Ilyen exkluzivitást nyújt a népszerű Mercedes Benz G63.

Motorteljesítmény az elektromos kisautókban

Akárcsak a klasszikus autóknál, a gyermekváltozatoknál is, a növekvő motorteljesítménnyel a jármű fürgébb, gyorsabb , és nem ijed meg még az igényesebb tereptől sem.

A 70 W-ig terjedő összteljesítményű kisautók alkalmasak a sík terepen történő lassabb vezetésre. Az elektromos kisautó 90–120 W teljesítménnyel előrevetíti annak nagyon jó vezetési képességeit még terepen vagy enyhe emelkedőn is. A 180 W-ól kezdődő teljesítmény esetén a gyerekek élvezni fogják a korlátozások nélküli vezetést. Vigyázzon azonban, hogy egy ilyen teljesítmény már nem a legkisebb tapasztalatlan gyerekek kezébe való. Ha azonban nagyobb teljesítményű járművet keres, válasszon olyan modellt, amely lehetővé teszi a magasabb sebességfokozatok blokkolását kezdetben.

Akkumulátor a kisautóban: típus, üzemidő, töltési idő

Már tudjuk, hogy minél erősebb a motor, annál gyorsabban tud haladni a kisautó, de ne feledje, hogy magával az akkumulátorral szemben is magasabb követelményeket támaszt .

Az elektromos kisautókban leggyakrabban 6V / 4.5Ah (maximum 5 km/h), 12V / 7Ah (maximum 7-8 km/h), 12V / 10Ah (maximum 10-11 km/h) akkumulátorokat használnak.

Keressen információt a töltésenkénti üzemidőről és a töltés hosszáról . A nagyobb akkumulátorkapacitás több vezetéssel eltöltött időt jelenthet, de arra is számítania kell, hogy az autó 8-10 órányi töltést igényel éjszaka, hogy másnap is megbízhatóan szolgálhassa utasát. A töltés önmagában nem igényel speciális módosításokat. Csak csatlakoztassa a kisautót a kábellel és az adapterrel egy szabványos elektromos aljzatba . Kisautó vásárlás előtt azonban győződjön meg arról, hogy az akkumulátor és a töltő is az alapfelszereltség része.

Vezetési szint

Az alapmodelleknek csak 1 pedálja van (gázpedál és fék egyben). A megnyomása után az kisautó halad előre, elengedése után automatikusan megáll. A minimális felszereltség az előre, hátra haladás, fékezés lehetősége és oldalra fordulás a kormánykerék segítségével. Még a kisgyermekek is gyorsan elsajátítják ezt az irányítást.

Az idősebb gyermekek számára a vezérlés kifinomultabb – például automata sebességváltó, 3 előrementi sebességfokozat, 3 hátrameneti sebességfokozat, 2 külön pedál (az egyik a sebesség növeléséhez, a másik a fékezéshez).

Távirányító

 • A 2,4 GHz-es vezeték nélküli távirányító a felszereltség egyik hasznos és rendkívül praktikus része, amely lehetővé teszi az elektromos kisautó távvezérlését és irányítását abban a pillanatban, amikor gyermeke már nem tud reagálni. Tipikus jellemzője, hogy nincs antenna az irányítón . A 2,4 GHz-es irányító előnye a kombinált vezérlés lehetősége, anélkül, hogy módot kellene váltani – az autót egyik pillanatban a gyermek vezeti, majd Ön- szükség szerint – akkor, amikor szükség van rá. Ugyanakkor ez a távirányító csak a gyermeke járművével párosul, így nem lehetséges, hogy a parkban egy másik kisautót kezdjen vezérelni.
 • A régebbi távirányítók (antennával, 27 MHz frekvenciával) nem rendelkeznek az újabb verziók előnyeivel. A távirányító módját manuálisan kell kapcsolni közvetlenül a műszerfalon. Ha a gyermeknek a mód a kormánykerék kézi vezérlésére van kapcsolva, akkor a kritikus helyzetben sem tud mit kezdeni a távirányítóval. Ugyanakkor elkaphatja a közelben mozgó másik elektromos kisautó jelét.

A kerekek minősége és kialakítása

Megfizethetőbb gyermekjárműveken műanyag kerekeket találhat. Zajosabbak, hajlamosabbak a kopásra, és több rázkódást továbbítanak az autóban lévő gyermekhez. Ha préselt gumiszalaggal vannak ellátva, a menetminőség egyszer és mindenkorra javulni fog. A legjobb menettulajdonságokat azonban az EVA anyagból készült kerekek mutatják, amelyek jó rugalmasságot, mechanikai ellenállást, nem zajosak és sok tekintetben a standard gumiabroncsok tulajdonságaira hasonlítanak.

Egy- vagy kétüléses elektromos kisautó?

A kínálat együléses gyermekjárműveken alapul, amelyek elegendő helyet biztosítanak egy gyermeknek egy adott korosztályban. Ne tévessze meg, ha a hátsó részen két részre osztott ülést lát (optikailag mintha 2 ülés lenne). Ha a kormánykerék és a pedálok az autó közepére kerültek , akkor együléses kisautóról van szó. Időnként elvihet két kisebb gyermeket, de az utasnak szűk helye lesz.

A teljes értékű kétüléses kisautó nagyobb teherbírású, a kormány és a pedálok kifejezetten a baloldalon helyezkednek el , így az utas kényelmesen ül, és a sofőrnek sem kell a behúzódnia az autó közepére. Itt egyaránt 2 teljesen működőképes biztonsági övet is talál.

Licenccel rendelkező vagy licenc nélküli kisautó?

Van jelentős különbség ezek között a kisautók között? Végül is általában csak dizájn kérdése, számos dekorációs kiegészítő és egy olyan kialakítás, amely hűen másolja le egy neves autógyártó autómodelljét. Az elektromos kisautógyártók megvásárolták a licencet, hogy kicsinyített másolatokat készíthessenek valódi autókról . Jól néznek ki, valamivel drágábbak, mint a licenc nélküli elektromos kisautók, és bárhol megjelennek, felhívják magukra a figyelmet. Ugyanakkor nem mondható el, hogy a licenc nélküli kisautók rosszabb minőségűek. Ugyanazok az alkatrészek rejtőznek a belsejükben, csak a látványt irányítja teljes mértékben a gyártó.

Fontosabb Önnek, mint szülőknek a licencnél, hogy a kisautó megfeleljen az Európai Unió biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek, és rendelkezzen az erre vonatkozó CE tanúsítvánnyal . Egy másik minőségre utaló jel a TÜV tanúsítvány .

Tartozékok és felszereltség

Mi található a legjobb elektromos kisautók felszereltségben? Természetesen nem nélkülözik a kényelmes ülést, a biztonsági öveket (3 vagy 5 pontos), az első és hátsó LED lámpákat, a műszerfal megvilágítását, az összecsukható visszapillantó tükröket, a dudát, az FM rádiót, az USB- vagy SD bemenetet zenelejátszáshoz külső adathordozókról, a motorhangot, valódi ajtónyitást, tároló helyet a csomagtartóban.

Elektromos kisautók ára

Az elektromos kisautó ára elsősorban a kifinomultságát , a motorteljesítményét és a vezetési képességét tükrözi. Ha olyan ajándékot keres, amely több évig fog szolgálni, keresse a drágább modelleket, amelyek nem ijednek meg az út első egyenlőtlenségétől.

✅ Elektromos kisautók 35000 forintig

Az alaptípusú kisautók választéka kisebb, amelyek a legkisebb gyermekek számára vannak tervezve. Terhelhetőségük általában 15 – 25 kg, a motor teljesítménye maximum 3-5 km/h. Az irányítás egyszerű – a pedál lassan előre, a kormány pedig oldalra. Ebben az árkategóriában lévő jobb kisautók 2,4 GHz-es irányítóval rendelkeznek.

✅ Elektromos kisautók 140000 forintig

Jelenleg a legeladottabb, különböző konstrukciójú elektromos kisautók. Gyönyörűen a részletekig kidolgozva, óvodáskorú gyermekek számára is alkalmas + általános iskola első éveiben. A szedánok, kabriók, terepjárók és erőteljes 4 × 4 járművek széles választéka közül választhat. A motor teljesítménye átlagosan 70-180 W, maximális sebessége 7 km/h. Nem hiányzik az attraktív felszereltség, sok kiegészítő, az ülés jó ergonómiája.

✅ Elektromos kisautók 140000 forinttól

Szeretne egy nagyszerű, parádés elektromos kisautót, amelyet az egész utca megnéz? Akkor összpontosítsa figyelmét az igazi drága autók prémium kialakítású hűséges miniatűrjeire , amelyek „a motorháztető alatt“ elegendő erőt rejtenek az 50-100 kg-os utasok hurcolására. EVA kerekek, pontos fokozatos irányítás, sima rángatástól mentes indítás, hangsúly a biztonságon, 4 – 6 kerék meghajtás, korszerű távirányító.

A legjobb elektromos kisautó márkák

BMW, Audi, Mercedes-Benz, Ford – ki bújik meg ezen licenccel rendelkező kisautók mögött? A gyors tájékozódás érdekében a gyártók rövid listáját is bemutatjuk, amelyek kínálatában megtalálja a legnépszerűbb modelleket.

 • Beneo – Gyönyörűen megtervezett kisautóival vezető pozíciót szerzett az értékesítési rangsorban ez a márka. A legnagyobb figyelmet roadsterek, dzsipek, nagyteljesítményű 4 × 4 meghajtású járművek érdemelték ki, nem hiányoznak a két gyermek számára való minőségi elektromos kisautók sem. A licenccel rendelkezők közül a Ford Ranger, a Mercedes-Benz, a BMW vezet.
 • Eljet – Stílusos szedánok és sportos dizájnú kisautók – Lamborghini, Bugatti, BMW. Nagyon jó ár / teljesítmény arány.
 • Buddy Toys – Jó felszereltséggel rendelkező és szépen megtervezett elektromos kisautók és kismotorkerékpárok. Reális dizájn, hivatalos licencek.
 • Bestcar – Elektromos kisautók széles választéka, különböző árkategóriákban. Különböző korosztályokra terjed ki – lassabb járművek kisgyermekek számára, erősebb „offroadok” 4 és 6 kerék meghajtással az idősebb gyermekek számára.
TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Audi Q7
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 7 km/h
Terhelhetőség: 35 kg
Tömeg: 24,5 kg
5 out of 5 stars (5 / 5)80000 Ft Alacsony ár
2.Mercedes G
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 60 perc
Maximum sebesség: 6 km/h
Terhelhetőség: 25 kg
Tömeg: 16 kg
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)64500 Ft Alacsony ár
3.BMW R1200 RT-P
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 4,5 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 17,49 kg
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)70400 Ft Alacsony ár
4.Range Rover Sport SVR
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 2,7 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 11,49 kg
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)53000 Ft Alacsony ár
5.Audi Q8
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 7 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 21 kg
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)103400 Ft Alacsony ár
6.Mercedes-Benz EQC
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 90 perc
Maximum sebesség: 5 km/h
Terhelhetőség: 35 kg
Tömeg: 15 kg
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)76000 Ft Alacsony ár
7.Eljet gyermek elektromos autó Bugatti Chiron
Max. hatótáv 1 feltöltéssel: 120 perc
Maximum sebesség: 7 km/h
Terhelhetőség: 30 kg
Tömeg: 17 kg
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)107000 Ft Alacsony ár