Kert és műhely

A legjobb felfújható pezsgőfürdők (teszt 2021)

felfújható pezsgőfürdők Szeretné otthonában élvezni a wellness kellemes pillanatait? Ha igen, akkor szeretnénk Önnek bemutatni a 6 legjobb felfújható pezsgőfürdőt 2021-re a mi választásunk szerint. Egy kiváló minőségű felfújható pezsgőfürdő kényelmet, pihenést és kellemes gyöngymasszázst biztosít Önnek, amelyről az otthoni környezetben még csak nem is álmodott.

Ellentétben a fix pezsgőfürdőkkel, az ilyen típusú pezsgőfürdő nagyon kedvező áron kapható, és a könnyű súlya és az egyszerű kezelhetősége miatt otthon, a teraszon, a kertben, a víkendházban használható – bárhol és bármikor, amikor akarja.

Mielőtt megvásárolná a felfújható pezsgőfürdőt, ismernie kell a fő előnyeit és jellemzőit. A mi legjobb felfújható pezsgőfürdőkről készült értékelésünkbe a minőségi robusztus konstrukciójú modellek kerültek, amelyek tartós anyagokból készültek, és könnyen áthelyezhetők beltérről kültérre, és fordítva – az Ön igényei szerint (természetesen, ha nincs megtöltve vízzel). Ismerhetők pezsgőfürdő medence néven is, és nem fog hiányozni hozzá egy erős szivattyú, szűrőrendszer és védőburkolat sem.

Ebben az esetben a legfontosabb dolog az Ön kényelme. Tehát, ha a pezsgőfürdőbe ketten, négyen, hatan szándékoznak menni – a kínálatunk alapján különböző lehetőségek közül választhat, mint a méret, az alak és természetesen az ár szerint.

El tudja képzelni, hogy a minőségi pezsgőfürdőn kívül megtalálható lenne otthonában az egyik legjobb otthoni infraszauna? Ha igen, merítsen ihletet ITT.

A legjobb felfújható pezsgőfürdők a teszt és a vélemények alapján

TermékInfoÉrtékelésÁr (-tól)
1.Intex Pure Spa
Bubble Greywood Deluxe 6

Vízkapacitás: 1098 l
Ülőhelyek száma: 6
Magasság: 0,71 m
Átmérő: 2,16 m
+ 170 fúvócsövek száma
5 out of 5 stars (5 / 5)26150000 Ft Alacsony ár
2.Intex Pure Spa
Bubble Greywood Deluxe

Vízkapacitás: 795 l
Ülőhelyek száma: 4
Magasság: 0,71 m
Átmérő: 1,96 m
+ 140 fúvócsövek száma
5 out of 5 stars (5 / 5)261500 Ft Alacsony ár
3.Intex Pure Spa
Jet & Bubble Deluxe HWS

Vízkapacitás: 795 l
Ülőhelyek száma: 4
Magasság: 0,71 m
Átmérő: 2,01 m
+ 120 fúvócsövek száma
4.9 out of 5 stars (4,9 / 5)432000 Ft Alacsony ár
4.Venice-6P
Vízkapacitás: 956 l
Ülőhelyek száma: 6
Magasság: 0,7 m
Átmérő: 2,04 m
+ 140 fúvócsövek száma
+ patronszűrő
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)192000 Ft Alacsony ár
5.MARIMEX Simple Spa - Bubble
Vízkapacitás: 795 l
Ülőhelyek száma: 4
Magasság: 0,66 m
Átmérő: 1,96 m
+ 100 fúvócsövek száma
4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)201000 Ft Alacsony ár
6.Belatrix Sorrento 115
Vízkapacitás: 600 l
Ülőhelyek száma: 2-4
Magasság: 0,65 m
Átmérő: 1,55 m
+ 130 fúvócsövek száma
4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)180000 Ft Alacsony ár

Hogyan válassza ki a felfújható pezsgőfürdőt

A felfújható pezsgőfürdők népszerűsége évről évre nő. Az áruk elfogadható összegre csökken, így a beépített fix pezsgőfürdők által képviselt hozzáférhetetlen luxus ma már elérhető és egyre népszerűbbé válik az otthoni wellness, ahol élvezheti a pihentető pillanatokat az év nagy részében. Végül is a kiváló minőségű felfújható pezsgőfürdők eladottabbak, mint a felszíni medencék. Milyen előnyöket kínálnak? Mit érdemes tudni, mielőtt úgy dönt, hogy jakuzzit vásárol?

felfújható pezsgőfürdők

Pezsgőfürdő vagy medence?

Ha a pénzügyi, és a térbeli lehetőségei megengedik, akkor valószínűleg nem fog habozni, és egy nagyobb medencét fog vásárolni a kertjébe és egy praktikus pezsgőfürdőt a teraszra, amely kiváló masszázs funkcióival rendelkezik. A felszíni medencék nagyon jók a gyermekes családok számára. A gyerekek a nyár folyamán kihasználják, és nagy valószínűséggel könnyebben elviselik a nyári hőséget. Néhány felhős nap azonban lecsökkenti a víz hőmérsékletét a medencében, ezért valószínűleg idővel napelemeket vagy hőszivattyúkat fog vásárolni. A pezsgőfürdők ekkor lépnek be a játékba.

A tulajdonosaik azt állítják, hogy az évben 7-9 hónapig aktívan tudják használni őket. A pezsgőfürdő melegíti és szűri is a vizet a szennyeződésektől, és a levegőfúvókáknak köszönhetően masszázsáramokat hoz létre. Bár el kell felejteni minden úszási kísérletet, mivel a térfogata kisebb, mint a medencéké, de a használatát nem akadályozza a rosszabb időjárás. Éppen ellenkezőleg – saját teraszának vagy télikertjének magánszférájában élvezheti a kellemes, meleg buborékfürdőt, ha kint nedves őszi időjárás van.

A felfújható pezsgőfürdő előnyei:

 • Az év nagy részében használhatja.
 • Megfizethető ár.
 • A masszázs és a meleg víz enyhíti az ízületi fájdalmakat és az izomfeszültséget.
 • A telepítését saját maga is el tudja végezni.
 • Mozgatható – az év során bármikor szükség szerint áthelyezheti, ha kiengedni a vizet.
 • Nem kell aggódnia a teleltetés miatt – csak engedje ki a vizet a pezsgőfürdőből, és tegye száraz helyre, ahol nem fagy.

Minőségi pezsgőfürdő – jellemzők

A pezsgőfürdő kiválasztásakor fontolja meg, hogy ki fogja használni a pezsgőfürdőt, mennyi hellyel rendelkezik, és milyen igényei vannak a funkcionalitás és a felszereltség terén. A legjobb modellek a levegőfúvókák mellett rendelkeznek szabályozható hidromasszázs fúvókákkal, sós vízrendszerrel – szolinátor, biztonsági zárható fedéllel, önfújó funkcióval stb. A leírásokból és képekből nem fog sokat megtudni az anyag minőségéről és élettartamáról, ezért javasoljuk, hogy a felhasználók tapasztalataira összpontosítson. A tanúsított gyártók leggyakrabban erősített anyagokat, megerősített légkamrákat és speciális, hosszú élettartamú és tartós PVC-ket használnak. Bár a pezsgőfürdő felfújható, nem jelenti azt, hogy egy macska-támadás megrongálja. Anélkül, hogy a kerületének alakja deformálódna akár 1000 liter beleengedett vizet (1 tonna) + embereket is képes kibírni.

Pezsgőfürdő mérete vs. családtagok száma

A következő bekezdésben megpróbáljuk megmagyarázni, hogy miért vannak különböző formájú és méretű pezsgőfürdők a piacon.

 • 600 liter térfogatú pezsgőfürdők – egy embernek vagy egy pár számára ajánlottak. Azok a személyek vásárolják, akik élvezik a magánszférát, a pezsgőfürdőt egy nagyobb megerősített erkélyre vagy fedett teraszra szeretnék helyezni, és a kellemes kikapcsolódás mellett a jakuzzi rendeltetése még az izmok és ízületek rehabilitációja is. Nincs értelme befektetni egy 4 férőhelyes pezsgőfürdőbe. A vízköltséget, a víz szűrését és melegítését szükségtelenül növelnék.
 • 700–950 liter térfogatú pezsgőfürdők – ezek a legkedveltebb modellek, amelyek alkalmasak 4 fő, 3 fő vagy 2 felnőtt és 2 gyermek számára, alakjától és belső elrendezésétől függően. Ebben a kategóriában van a gyártók között a legnagyobb verseny, így lehetséges, hogy találkozik egy 4 férőhelyes pezsgőfürdővel, ami olcsóbb, mint egy kétszemélyes pezsgőfürdő. Számos területen előnyösek – ésszerű méret és ár, optimális energiafogyasztás, sokfajta dizájn az e-boltok kínálatában.
 • 1000 liter és nagyobb térfogatú pezsgőfürdők – nagyobb családok számára készültek, vagy azoknak, akik szeretnek a barátokkal és grillparti résztvevőivel is találkozni. Általában 6 főnek kínálnak komfortot és kényelmet. Azonban több helyet kell fenntartani neki a teraszon, valamint fel kell készülni a magasabb árakra és a magasabb villamosenergia- és vízfogyasztásra.

felfújható pezsgőfürdők

Hogyan helyezze el a pezsgőfürdőt?

Ha egyre gyakrabban eljátszik a gondolattal, hogy az udvarában egy pezsgőfürdőt szeretne, gondolja át alaposan a helyét. Erre néhány szabály vonatkozik, melyeket az alábbiakban röviden ismertetünk:

 • A pezsgőfürdőnek egy sima, erősített felületre van szüksége, amely a pezsgőfürdő méretétől függően 600 és 1200 kg közötti terhelést bír el (a pezsgőfürdő súlya + a víz súlya + a benne lévő személyek súlya). Leggyakrabban a pezsgőfürdőket a teraszokra telepítik. Ha az alapjuk fából készült, ügyeljen a nedvesség elleni szigetelésére és a minőségi vízálló ponyvákra. Ha bizonytalan az alapzat teherbírásával kapcsolatban, próbáljon meg stabilabb helyet találni.
 • Előre gondolja át a víz kieresztését – mert egy teljesen teleeresztett pezsgőfürdőt nem szabad és nem is lehet mozgatni. Problémák különösen akkor adódnak, ha a pezsgőfürdőt a belső térbe, fedett teraszra vagy a környezeti szint alá helyezte. Ilyen esetben szereljen fel vízszivattyút vagy pumpát.
 • A fűtés és a szűrés mérsékelt zajszintje miatt ne helyezze a pezsgőfürdőt olyan helyiségek ablakai alá, ahol alszik. Hasonlóképpen, a fák alá se, melyekről levelek és egyéb szennyeződés potyoghat (elpusztult rovarok, madár ürülék).

Vízmelegítés és masszázs funkciók

A medencében szokásos úszástól eltérően a pezsgőfürdők a meleg víz és a pihentető masszázsok extra kényelme miatt kedveltek. Érdeklődjön a vízmelegítés gyorsaságáról, amely 1 – 2,5 ° C / óra között kellene, hogy mozogjon. Ezzel összefügg a vízmelegítés energiafogyasztása, ami 1000 és 2200 W között van a pezsgőfürdő térfogatától függően. Hogy milyen gyakran melegíti a vizet, az valószínűleg a valamivel magasabb villamosenergia-számlákon kivetítődik, ezért azt javasoljuk, hogy különösen a meleg hónapok alatt használja a természetes vízmelegítést a napsugarak által és a szolár takaró segítségét.

Masszázshoz fontos a fúvókák jelenléte – a pezsgőfürdő méretének növekedésével, a fúvókák száma is nő. Azonban nemcsak a mennyiségére, hanem az elhelyezésére is összpontosítson. Az olcsóbb pezsgőfürdők esetében egy klasszikus buborékfürdővel találkozik, míg a magasabb szintű modellekben a hidromasszázs fúvókákkal fog találkozni, amelyek intenzitása szabályozható.

Vízszűrés

A pezsgőfürdők az alapárban tartalmazzák a szűrőt. Ha megfelelően végzi a medence vegyszerezését, és rendszeresen elindítja a szűrést, a víz nem lesz zavaros, és szennyeződés nélküli marad hosszú ideig. A nagyobb pezsgőfürdők térfogata kb. 1000 liter, és ebből az okból is a gyártók a megfizethetőbb papírszűrőt alkalmazzák, a drágább homokszűrő helyett, amelyet számos esetben használnak a nagyobb térfogatúak esetében is és a pezsgőfürdők árát ez néhány ezerrel drágítja.

Fontos adat a szűrési sebesség, azaz, hogy hány liter vizet szűr meg óránként. Minél nagyobb teljesítményű, annál jobb. A papírszűrő alapja egy szivattyú és egy szűrőhenger (hajtogatott papír), amelyen keresztül a víz átáramlik, de a szennyeződést felfogja. A hengert időnként tisztítani kell és egy idő után, amikor csökken a hatékonysága újra cserélni.

Milyen tartozékokat várjon a pezsgőfürdő felszereltségében?

Ha egy pezsgőfürdő modellt nagyon eltérő árakon talál, nézze meg a leírást, hogy lássa, mit tartalmaz a felszereltsége. Néha a pezsgőfürdőket nem teljes felszereltséggel árulják, és vannak olyan elemek, amelyeket külön kell megvásárolni, ami magasabb árat eredményez. Mi a standard felszereltség?

 • Vezérlőpanel – a víz hőmérsékletének és a masszázs intenzitásának beállítására szolgál. Egy egyszerű gomb elrendezéssel vagy érintőkijelzővel rendelkezik. Az alapja azonban a kiváló vízállóság.
 • Medencealátét – szigeteli az alját, és nem csak a pezsgőfürdőt, hanem az alapzatot / padlót is védi a nedvességtől.
 • Medencetakaró – lehet egyszerű és vékony, körkörös összehúzással, amely feladata, hogy megvédje a vizet a szennyeződéstől, vagy hőszigetelésként is működik, és bezárható a nem kívánt látogatók elől (állatok, gyermekek, szomszédok, …).
 • Fejtámaszok – felfújhatóak és bárhova illeszthetők a kerületére.
 • Táska / tok – szükség esetén az összehajtott pezsgőfürdő tárolására és szállítására szolgál.

jakuzzi

A pezsgőfürdő telepítése és összeszerelése: Néhány perc alatt és önerőből

Napjainkban nem jelent problémát az interneten egy bemutató videót találni, amely végigvezeti Önt a telepítési, az indítási, a karbantartási lépéseken és hogy hogyan kell tárolni a pezsgőfürdőt szezonon kívül. Akár Intex, Marimex, Belatrix pezsgőfürdőről van szó, nem kell aggódnia, hogy nem képes ezt megtenni. A legtöbb pezsgőfürdő önfújó rendszerrel van felszerelve, így az Ön feladata, hogy nyomon kövesse a megfelelő nyomást (a manométer a csomag része, vagy közvetlenül a konstrukcióba van beépítve), és megfelelő stabil helyet találjon. A pezsgőfürdő súlya körülbelül 30-70 kg, így ha üres, a további manipuláció vele még mindig lehetséges.

Reméljük, hogy segítettünk, vagy legalább inspiráltuk az új felfújható pezsgőfürdő kiválasztásában. Ha igen, nagyon örülnénk az Ön által vásárolt termékről bármilyen visszajelzésnek, véleménynek, tapasztalatnak vagy minősítésnek. Ezt megteheti alul a kommentárokban ezen az oldalon. Lehet, hogy az Ön véleménye segít másoknak kiválasztani a piacon a legjobb pezsgőfürdőt

1 Comment

Click here to post a comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

 • Folyamatosan elromlik!! 2 éve vettük, 2 hónaposan motorcsere (2 hónapig tartott), 1 évesen komplett gépészet csere, mostanra megint elromlott.
  Drága játék, silány minőség!