Magazin

Egyszerű útmutató a Samsung telefonokhoz tartozó fülhallgató kiválasztásához

Az okostelefonok már régóta nem csak arról szólnak, hogy a telefon milyen funkciókat biztosít. A gyártó az erős konkurenciaharc közepette igyekeznek utólagos kiegészítőkkel felhívni magukra a vevők figyelmét. A fülhallgató az okostelefonok szinte kihagyhatatlan tartozéka, hiszen ha valaki egy ilyen telefont vásárol, nyilvánvaló, hogy a készülékkel fülhallgató segítségével szeretne zenét hallgatni vagy telefonálni. A címben található állítást azzal pontosítjuk, hogy a Samsunghoz csatlakoztatható fülhallgatók nem csupán ennek a márkának a telefonjaihoz vagy televízióihoz készültek, hanem bármely, Android operációs rendszerrel ellátott telefonnal is használhatók.  Ezért, ha más márkájú telefont használ, nem kell befejeznie a cikk olvasását, ellenkezőleg, olvassa el még figyelmesebben, mert lehet, hogy éppen a Samsung termékei között talál rá a megfelelő megoldásra a fülhallgató kiválasztásánál.

Samsung fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgató a legjobb választás

Az első kérdés, amivel szembekerül az lesz, hogy hagyományos vagy modern fülhallgatót válasszon. A hagyományosakat a vezetékes fülhallgatók képviselik, amelyeket szintén megtalál a Samsung kínálatában. Talán mindannyian tapasztaltuk a fülhallgató vezetékének a kibogozásával járó a kellemetlen érzést, vagy a fülhallgató rövid élettartama miatti gyakori cseréket. Ezért egyértelműen a Samsung vezeték nélküli fülhallgatóit, javasoljuk, amelyek modernebbek, jobb a hangminőségük, számos  továbbfejlesztett funkcióval rendelkeznek és az élettartamuk is hosszabb. A jövőt tekintve is mindenképpen megéri ha már most a vezeték nélküli fülhallgatót választjuk.

Gear IconX vagy Galaxy Buds?

Ha tehát a vezeték nélküli fülhallgatók mellett döntött, az első lépésen már túl van. A Samsung kínálatában két rendkívül népszerű fülhallgatót is találunk. Az első közülük az „idősebb“ Gear IconX típus, amely 2018-ban került a piacra. A másik, „fiatalabb“ típus a Galaxy Buds, amely még csak nemrégen, 2019-ben érkezett a boltokba. Mindkét fülhallgató vezeték nélküli és Bluetooth csatlakozással felszerelt, és a telefonokon kívül például a Samsung televíziókhoz is csatlakoztatható.

A forradalmat a Gear IconX jelentette, 2018-ban. Rendkívül népszerűvé vált a sportolók körében, mert személyi edző funkciót is tartalmazott és egyúttal az okostelefontól függetlenül is működött. A gyakorlatban ez annyit jelentett, hogy elegendő volt, ha a futáshoz csak a fülhallgatót vitte magával, a telefont nyugodtan otthon hagyhatta. A fülhallgató saját memóriával rendelkezett a zene tárolására és olyan funkciókkal volt felszerelve, mint a pulzusmérő vagy személyi edző. A boltokban fekete, szürke és rózsaszínű színválasztékban érhetők el.

Rendkívül népszerűvé váltak a 2019-ben piacra dobott Galaxy Buds termékek is. Ezek nyilvánvalóan a legjobb megoldások az igényes vevők számára. Az előző modellhez képest a termék vezeték nélkül is feltölthető és akár 11 óra folyamatos telefonbeszélgetést biztosít, illetve 13 óra zenehallgatást Egy külső és egy belső mikrofonnal és három különböző fül-érzékelővel felszerelt, és fekete, fehér és sárga színben érhetők el. Ha tehát a Samsungnak a piacon beszerezhető legjobb, illetve a legmodernebb termékét keresi, minden kétséget kizáróan a Galaxy Buds a legkézenfekvőbb választás. Nagy hibát pedig a Gear IconX választása esetén sem követhet el.

További funkciókat és továbbfejlesztett megoldásokat kínál a Galaxy Buds+, amely szintén megtalálható a piacon az egész világon. Úgy tűnik, hogy a Samsung éppen a Buds fülhallgatóival érhet el rendkívüli sikereket és törhet a csúcsra az okostelefonok és a televíziók területén, valamint a fülhallgatók és a zenei tartozékok szegmensében.

Más telefonokhoz is

Pozitív üzenet az is, hogy a Samsung vezeték nélküli fülhallgatói az Android operációs rendszert használó összes mobiltelefon tulajdonos is használhatja. Ha tehát más márkájú telefonja van, szintén követheti a jelen útmutatóban szereplő ötleteinket. Általában véve a Samsung fejhallgatók a piac élvonalában helyezkednek el, amelyek a vonzó és innovatív formatervük mellett minden zenekedvelő nagy örömére kiváló hangminőséget biztosítanak.